Λίστα εργασιών

Την πρώτη φορά που θα κάνετε κλικ στον πίνακα πωλήσεων, θα εμφανιστεί ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας και να αρχίσετε να πουλάτε τις φωτογραφίες σας και να κερδίζετε χρήματα.

Οδηγός

Εάν δεν έχετε ολοκληρώσει κάποια από τα βήματα, θα δείτε ένα κουμπί To-dos να εμφανίζεται στο μενού του πίνακα πωλήσεων στο επάνω μέρος.

Εικονίδιο εργασιών

Όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα δείτε μια λίστα με τα στοιχεία που πρέπει να ολοκληρώσετε για να ξεκινήσετε την εμπορία των εικόνων σας. Οι πληροφορίες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί θα εμφανιστούν με ένα πράσινο τικ. Οι πληροφορίες που πρέπει ακόμη να ολοκληρωθούν θα έχουν ένα γκρίζο εικονίδιο κλεψύδρας για να υποδείξει ότι πρέπει να τις ολοκληρώσετε.

Λίστα εργασιών στον πίνακα πωλήσεων

Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά τα στοιχεία θα μεταφερθείτε αυτόματα στον καθορισμένο πίνακα όπου μπορείτε να καταχωρίσετε τις σχετικές λεπτομέρειες. Μόλις ολοκληρώσετε κάθε στοιχείο της λίστας, θα παρατηρήσετε ότι το κουμπί " Εργασίες " εξαφανίζεται από το μενού του πίνακα πωλήσεων. Αυτό σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος να αρχίσει να πουλάει και να κερδίζει χρήματα.

Πίνακας πωλήσεων χωρίς λίστα εργασιών

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: