Η Saal Digital αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία πωλήσεων εντελώς δωρεάν, αφήνοντάς σε ελεύθερο να επικεντρωθείς στην επιχείρησή σου. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι η συμμετοχή μας στην τιμολόγηση και την παραγωγή δεν μπορεί να αποκρυφθεί. Ωστόσο, σε αυτό το μενού θα βρεις διάφορες επιλογές που σχετίζονται με τη διαδικασία πωλήσεων και τιμολόγησης για περισσότερη προσαρμογή και έλεγχο της επιχείρησης και του brand σου.

Αν θέλεις, μπορείς να προσθέσεις το λογότυπό σου ώστε να εμφανίζεται στην επάνω γωνία του τιμολογίου. Το ανεβασμένο λογότυπο θα εμφανίζεται στο τιμολόγιο που αποστέλλεται στον τελικό χρήστη μετά την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας.

Απλά κάνε κλικ στο κουμπί Μεταφόρτωση εικόνας και ανέβασε το λογότυπό σου χρησιμοποιώντας τις καθορισμένες παραμέτρους. Μόλις ανέβει, η εικόνα σου θα είναι διαθέσιμη εδώ.

Μπορείς να αντικαταστήσεις το λογότυπο κάνοντας κλικ στο Μεταφόρτωση εικόνας ή να το αφαιρέσεις πατώντας Διαγραφή. Αν κάνεις κλικ στο Επεξεργασία εικόνας, θα μπορείς να ορίσεις το συγκεκριμένο κόψιμο που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις αν χρειάζεται.

Μόλις ανεβάσεις και ορίσεις το λογότυπο, πάτησε Αποθήκευση αλλαγών. Έτσι θα εμφανιστεί το λογότυπο που ανέβασες στο τιμολόγιο, όπως φαίνεται στο παρακάτω παράδειγμα.

Αν θέλεις να έχεις πλήρη έλεγχο στις παραγγελίες σου εγκρίνοντάς τες χειροκίνητα πριν μπουν στην παραγωγή, μπορείς να το κάνεις ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή.

Όλες οι παραγγελίες που κάνουν οι πελάτες σου θα εμφανίζονται στον πίνακα Διαχείριση παραγγελιών, περιμένοντας να τις εγκρίνεις χειροκίνητα. Θα λαμβάνεις επίσης ειδοποίηση μέσω email για κάθε παραγγελία που γίνεται.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι Απελευθέρωση παραγγελίας για παραγωγή για να την ολοκληρώσεις ή Ακύρωση παραγγελίας αν χρειάζεται.

Αν θέλεις οι παραγγελίες να αποστέλλονται σε συγκεκριμένη διεύθυνση αντί για τη διεύθυνση που επέλεξε ο πελάτης σου, μπορείς να ενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή. Είναι πολύ χρήσιμο αν έχεις φυσικό κατάστημα ή θέλεις να παραδώσεις τις παραγγελίες στους πελάτες σου αυτοπροσώπως.

Μόλις ενεργοποιηθεί, απλά συμπλήρωσε τη διεύθυνση και όλες οι παραγγελίες από τις γκαλερί και τα project σου θα αποστέλλονται σε αυτή τη διεύθυνση.
Ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή θα εμφανιστεί ένα πεδίο όπου μπορείς να επιλέξεις χρονικό διάστημα σε ώρες για να καθυστερήσεις τη μεταφορά των παραγγελιών στην παραγωγή. Αυτή η επιλογή πρέπει να ενεργοποιηθεί στις αντίστοιχες ρυθμίσεις πωλήσεων, είτε για μια τυπική γκαλερί είτε για μια φωτογραφική εργασία.

Αυτή η επιλογή σου επιτρέπει να προσθέσεις τη δική σου πληροφορία πολιτικής απορρήτου εκτός από την υπάρχουσα πολιτική απορρήτου. Πρέπει να πληκτρολογήσεις την πολιτική στο πλαίσιο μηνύματος. Το κείμενο μπορεί να μορφοποιηθεί χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα κουμπιά για να προσθέσεις έντονα, πλάγια, υπογράμμιση, αρίθμηση, κουκκίδες ή συνδέσμους. Για να προσθέσεις σύνδεσμο, επίλεξε το επιθυμητό κείμενο, κάνε κλικ στο κουμπί Συνδέσμου και εισήγαγε το URL προορισμού.
