Βιβλία φωτογραφιών Layflat

Τι είναι η βιβλιοδεσία Layflat;

Το Layflat είναι ένας τύπος βιβλιοδεσίας με άνοιγμα 180º, που επιτρέπει στο Photo Book να βρίσκεται επίπεδο πάνω στο τραπέζι. Χάρη σε αυτό το δέσιμο, το Photo Book είναι πολύ πιο ευχάριστο στην όψη, χωρίς ανεπιθύμητες πτυχώσεις μεταξύ των δύο σελίδων. Με άλλες τεχνικές βιβλιοδεσίας, η ορατότητα χάνεται στο κέντρο.

Τι είναι η βιβλιοδεσία Layflat;
Πώς μοιάζει το κανονικό δέσιμο

Πώς μοιάζει το κανονικό δέσιμο

Η συμβατική βιβλιοδεσία δημιουργεί πτυχώσεις στο κέντρο των σελίδων του Photo Book, με αποτέλεσμα να χάνεται η ορατότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δείτε σωστά ολόκληρη την εικόνα και σημαίνει επίσης ότι πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σχετικά με το πού τοποθετείτε τις φωτογραφίες σας κατά το σχεδιασμό. Με ένα Photo Book που διαθέτει βιβλιοδεσία Layflat, δεν θα έχετε πλέον αυτό το πρόβλημα.

Layflat binding - Υψηλή ευελιξία διάταξης

Layflat binding - Υψηλή ευελιξία διάταξης

Η βιβλιοδεσία Layflat σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε εικόνες ανάμεσα σε δύο σελίδες χωρίς να χάσετε την ορατότητα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μεγάλη ευελιξία κατά το σχεδιασμό του Βιβλίου Φωτογραφιών σας, καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες σας πιο ελεύθερα. Δεν θα χάσετε καμία λεπτομέρεια.

Πανοραμική προβολή των φωτογραφιών σας

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη βιβλιοδεσία Layflat για να τοποθετήσετε φωτογραφίες σε δύο ολόκληρες σελίδες και να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή πανοραμική άποψη. Γι' αυτό το λόγο, αυτό το ανθεκτικό δέσιμο, από το οποίο δεν πέφτουν οι σελίδες, είναι επίσης ιδανικό για πανοραμικές φωτογραφίες ή φωτογραφίες με μεγάλο αριθμό ατόμων.

Πανοραμική προβολή των φωτογραφιών σας
Προσαρμόσιμα εσωτερικά εξώφυλλα

Προσαρμόσιμα εσωτερικά εξώφυλλα

Χάρη στη βιβλιοδεσία Layflat, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε το σχεδιασμό του βιβλίου φωτογραφιών σας απευθείας από την πρώτη σελίδα στα αριστερά, αξιοποιώντας στο έπακρο τον διαθέσιμο χώρο. Μπορείτε, για παράδειγμα, να προσθέσετε χρώματα, υφές, εικόνες και κείμενο. Αυτό ισχύει και για την τελευταία σελίδα στα δεξιά (πίσω από το οπισθόφυλλο).

Όλα τα βιβλία φωτογραφιών μας είναι Layflat

Όλα τα βιβλία φωτογραφιών μας είναι Layflat

Επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα φωτογραφικών βιβλίων μας: σκληρό εξώφυλλο, μαλακό εξώφυλλο ή Professional Line- επιλέξτε τη μορφή και το μέγεθος που σας αρέσει περισσότερο και επιλέξτε από την ποικιλία φωτογραφικών χαρτιών μας το φινίρισμα που ταιριάζει καλύτερα στις φωτογραφίες σας. Ανεξάρτητα από το πώς θα διαμορφώσετε το βιβλίο φωτογραφιών σας, όλα θα έχουν βιβλιοδεσία Layflat.

Σχεδιάστε τώρα