Βιβλιαράκια φωτογραφιών από την Saal Digital

Απολαύστε τις φωτογραφίες σας σε ποιότητα υψηλής ποιότητας

DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Νικητής της δοκιμής CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Συνολική βαθμολογία: πολύ καλή «εξαιρετικό» FOTOHITS 05/2019 Η Saal Digital κλέβει τις εντυπώσεις με έναν εξαιρετικό φωτογραφικό καμβά και με ευκρινή εκτύπωση υψηλής αντίθεσης. Νικήτρια δοκιμής CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Αποτέλεσμα δοκιμής: πολύ καλό Πολύ καλό και γρήγορη παράδοση Η Saal αποδεικνύει περίτρανα την αξία της με την υποδειγματική ποιότητα που προσφέρει.
Μοναδικό όπως και οι φωτογραφίες σας

Μοναδικό όπως και οι φωτογραφίες σας

Οι σελίδες του βιβλιαρίου φωτογραφιών και το διαφανές προστατευτικό κάλυμμα συνδέονται με ένα υψηλής ποιότητας σπιράλ. Αυτό το σπειροειδές δέσιμο επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή των σελίδων και το layflat σχεδιασμό. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να γυρίσετε εντελώς τις σελίδες για να εμφανίσετε μόνο μία εικόνα κάθε φορά.

Τελειώματα χαρτιού

Τελειώματα χαρτιού

Επιλέξτε από τη γκάμα των premium χαρτιών μας. Η εκτύπωση υψηλής ποιότητας HD κάνει τις εικόνες σας να φαίνονται ευκρινείς. Το φωτογραφικό φυλλάδιο διατίθεται σε διάφορες μορφές και μπορεί να εκτυπωθεί με ή χωρίς λογότυπο ή barcode.

Φωτογραφικά βιβλιαράκια - Διαστάσεις

Κάθετος προσανατολισμός

Οριζόντιος προσανατολισμός

Αντλήστε έμπνευση από τη συλλογή μας!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα