Βιβλιαράκια φωτογραφιών από την Saal Digital

Απολαύστε τις φωτογραφίες σας σε ποιότητα υψηλής ποιότητας

Νικητής της δοκιμής CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Συνολική βαθμολογία: πολύ καλή «εξαιρετικό» FOTOHITS 05/2019 Η Saal Digital κλέβει τις εντυπώσεις με έναν εξαιρετικό φωτογραφικό καμβά και με ευκρινή εκτύπωση υψηλής αντίθεσης. Νικήτρια δοκιμής CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Αποτέλεσμα δοκιμής: πολύ καλό Πολύ καλό και γρήγορη παράδοση Η Saal αποδεικνύει περίτρανα την αξία της με την υποδειγματική ποιότητα που προσφέρει. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται παρουσιάζουν φανταστικές λεπτομέρειες με εξαιρετική ευκρίνεια και πιστότητα χρωμάτων. Η Saal Digital κερδίζει επιπλέον πόντους μέσω των εξαιρετικών αντιθέσεων και της αριστοτεχνικής εργασίας. Η ποιότητα των Photo Book είναι η καλύτερη που έχουμε δει ποτέ.
Μοναδικό όπως οι φωτογραφίες σας

Μοναδικό όπως οι φωτογραφίες σας

Οι σελίδες στο Φωτογραφικό βιβλιαράκι και το διαφανές προστατευτικό κάλυμμα συνδέονται με σπειροειδές δέσιμο υψηλής ποιότητας. Με αυτό το σπειροειδές δέσιμο μπορείτε να περνάτε εύκολα από τη μία σελίδα στην άλλη, ενώ έχει επίπεδη σχεδίαση. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να γυρίζετε τις σελίδες εντελώς για να βλέπετε μόνο μία φωτογραφία κάθε φορά.

photoproduct

Επιφάνειες χαρτιού

Επιλέξτε ανάμεσα στο ματ premium χαρτί και το καλλιτεχνικό χαρτί εκτύπωσης. Λόγω της υψηλής ποιότητας εκτύπωσης 6 χρωμάτων, οι φωτογραφίες σας θα φαίνονται απόλυτα ευκρινείς. Το Φωτογραφικό βιβλιαράκι είναι διαθέσιμο σε διάφορες διαστάσεις, χωρίς λογότυπο ή barcode.

Φωτογραφικά βιβλιαράκια - Διαστάσεις

Κάθετος προσανατολισμός

Οριζόντιος προσανατολισμός

Αντλήστε έμπνευση από τη συλλογή μας!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα