Το πρώτο σας Photo Book, από 9.99 €

15 € Κουπόνι γνωριμίας*: FB834-EXP

Photobook Discovery Voucher
*15 € κουπόνι για ένα φωτογραφικό βιβλίο, ισχύει μέχρι το 30.11.2022. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 24.95 €. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά νοικοκυριό.
Νικητής της δοκιμής CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Συνολική βαθμολογία: πολύ καλή «εξαιρετικό» FOTOHITS 05/2019 Η Saal Digital κλέβει τις εντυπώσεις με έναν εξαιρετικό φωτογραφικό καμβά και με ευκρινή εκτύπωση υψηλής αντίθεσης. Νικήτρια δοκιμής CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Αποτέλεσμα δοκιμής: πολύ καλό Πολύ καλό και γρήγορη παράδοση Η Saal αποδεικνύει περίτρανα την αξία της με την υποδειγματική ποιότητα που προσφέρει. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται παρουσιάζουν φανταστικές λεπτομέρειες με εξαιρετική ευκρίνεια και πιστότητα χρωμάτων. Η Saal Digital κερδίζει επιπλέον πόντους μέσω των εξαιρετικών αντιθέσεων και της αριστοτεχνικής εργασίας. Η ποιότητα των Photo Book είναι η καλύτερη που έχουμε δει ποτέ.

Photo Book υψηλής ποιότητας από τη Saal Digital

Επισκόπηση σημαντικότερων σημείων

 • 15 € Κουπόνι Photo Book
 • Ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα
 • Δέσιμο LayFlat χωρίς ζάρες
 • Χωρίς λογότυπο
 • Εγγύηση 100% ικανοποίησης - Αγορά χωρίς ρίσκο
 • Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες

Κουπόνι γνωριμίας

Γνωρίστε τις επιλογές σας

 • Γνωρίστε την πλούσια συλλογή των διαθέσιμων μεγεθών
 • Ματ και γυαλιστερά φινιρίσματα για  το εξώφυλλο και τα δίφυλλα.
 • Χάρη στο δέσιμο LayFlat, μπορείτε να τοποθετήσετε πανοραμικές εικόνες στα δίφυλλα χωρίς να χάνετε στοιχεία στη μέση.
 • Κάθε οικιακός πελάτης μπορεί να εξαργυρώσει το κουπόνι μία φορά, ακόμη κι αν έχετε παραγγείλει Photo Book ή άλλα προϊόντα στο παρελθόν
 • Το κουπόνι γνωριμίας δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές

Πώς εξαργυρώνω το κουπόνι;

Το Photo Book σας, βήμα-βήμα

Κατεβάστε το δωρεάν λογισμικό και αρχίστε να δημιουργείτε το Photo Book των ονείρων σας. Επιλέξτε το μέγεθος, το φινίρισμα και τον επιθυμητό αριθμό σελίδων.

Το επόμενο βήμα είναι να σχεδιάσετε το Photo Book σας όπως το θέλετε εσείς. Προσθέστε τις δικές σας εικόνες, όρια ή φόντο και προσαρμόστε το στα μέτρα σας με εφέ, φίλτρα και άλλες λειτουργίες. Τέλος, ελέγξτε το έργο σας με τη βοήθεια των υποδείξεων στο λογισμικό. Είστε ικανοποιημένοι; Εάν ναι, ολοκληρώστε τη διαδικασία παραγγελίας.

Αφού καταχωρίσετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας, στο επόμενο βήμα θα εμφανιστεί ένα πεδίο εισαγωγής για τον κωδικό κουπονιού. Πληκτρολογήστε τον κωδικό στο πεδίο και κάντε την παραγγελία σας. Η αξία του κουπονιού θα αφαιρεθεί στη συνέχεια από το συνολικό ποσό.

photobook giftbox

Το δωρεάν λογισμικό Saal Design

Το λογισμικό Saal Design

Ανακαλύψτε ποικίλες δυνατότητες σχεδίασης στο δωρεάν λογισμικό Saal Design. Προσαρμόστε τα προϊόντα φωτογραφίας σας στα μέτρα σας με εξατομικευμένα φόντο, όρια, clip art και πολλά άλλα. Μπορείτε να τοποθετήσετε το κείμενό σας στο επιθυμητό σημείο, χρησιμοποιώντας πλαίσια κειμένου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε διάφορα εφέ και φίλτρα για μια πιο αποτελεσματική παρουσίαση των φωτογραφιών σας.

Λήψη και εγκατάσταση

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το λογισμικό Saal Design. Η λήψη θα ξεκινήσει αμέσως. Θα ανοίξει μια νέα σελίδα με ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό βίντεο για τη λήψη και την εγκατάσταση. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, ακολουθήστε τις οδηγίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εγκαταστήστε το λογισμικό. Πληκτρολογήστε τον κωδικό κουπονιού του Photo Book στο λογισμικό, στο τέλος της διαδικασίας παραγγελίας.

Εκπαιδευτικό βίντεο για το Photo Book

Πώς δημιουργώ Photo Book στο λογισμικό Saal Design;

Με αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο, θα εξοικειωθείτε με το λογισμικό Saal Design, από το άνοιγμα του λογισμικού μέχρι την παραγγελία του Photo Book. Ανακαλύψτε τον κόσμο των προϊόντων της Saal Digital και τις πολλές διαθέσιμες δυνατότητες διαμόρφωσης και σχεδίασης. Βήμα-βήμα, παρουσιάζονται και επεξηγούνται οι διάφορες λειτουργίες του προγράμματος σχεδίασης με παραδείγματα, μέχρι την παραγγελία του Photo Book σας.

Γιατί να αγοράσετε προϊόντα από τη Saal Digital;

Ανταποκρινόμαστε σε υψηλές απαιτήσεις — ποιότητα και χρόνος παράδοσης

Έχουμε θέσει πολύ μεγάλους στόχους, καθώς θέλουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Η γρήγορη παραγωγή, οι σύντομοι χρόνοι παράδοσης και η υψηλότερη δυνατή ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που διακρίνουν τη Saal Digital. Αυτές οι ιδιότητες έχουν αποδειχθεί και από πολλές δοκιμές σε εμπορικά περιοδικά και αξιολογήσεις πελατών. Γενικά, τα προϊόντα σας είναι έτοιμα για αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε να ελέγξετε τους τρέχοντες χρόνους παράδοσης διαδικτυακά σε πραγματικό χρόνο, ανά πάσα στιγμή.

Πληρωμή και παράδοση

Η Saal Digital προσφέρει ασυναγώνιστη σχέση τιμής-απόδοσης. Όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι πρακτικοί και ασφαλείς και οι παραγγελίες παραδίδονται από αξιόπιστες εταιρείες αποστολής με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Η υπόσχεσή μας

Η ικανοποίησή σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας είναι το βασικό συστατικό της αποστολής μας.

Για αυτό και εγγυόμαστε:

 • Premium προϊόντα φωτογραφίας με εξαιρετική ποιότητα
 • Αποστολές κατά κανόνα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
 • Ασφαλής πληρωμή μέσω PayPal
 • Απευθείας από τη Saal Digital, τον κατασκευαστή

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Photo Book, θα χαρούμε να λύσουμε το πρόβλημα για εσάς. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βρούμε μια ικανοποιητική λύση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας ανά πάσα στιγμή.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα