Το πρώτο σας Photo Book, από 9.99 €

15 € Κουπόνι γνωριμίας*: FB834-EXP

*15 € κουπόνι για ένα φωτογραφικό βιβλίο, ισχύει μέχρι το 30.06.2024. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 24.95 €. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά νοικοκυριό.
DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Νικητής της δοκιμής CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Συνολική βαθμολογία: πολύ καλή «εξαιρετικό» FOTOHITS 05/2019 Η Saal Digital κλέβει τις εντυπώσεις με έναν εξαιρετικό φωτογραφικό καμβά και με ευκρινή εκτύπωση υψηλής αντίθεσης. Νικήτρια δοκιμής CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Αποτέλεσμα δοκιμής: πολύ καλό Πολύ καλό και γρήγορη παράδοση Η Saal αποδεικνύει περίτρανα την αξία της με την υποδειγματική ποιότητα που προσφέρει.

Το φωτογραφικό βιβλίο υψηλής ποιότητας από την Saal Digital

Μια επισκόπηση των κυριότερων σημείων

 • 15 € κουπόνι βιβλίου φωτογραφιών
 • Ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα
 • Βιβλιοδεσία LayFlat χωρίς πτυχώσεις
 • Χωρίς λογότυπο
 • Εγγύηση ικανοποίησης 100% - Αγοράστε χωρίς κίνδυνο
 • Περιστροφή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες

Το κουπόνι Discovery

Κάντε την ανακάλυψή σας

 • Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία των διαθέσιμων μεγεθών
 • Ματ και γυαλιστερό φινίρισμα τόσο για το εξώφυλλο όσο και για τα φύλλα.
 • Χάρη στη βιβλιοδεσία layflat, μπορείτε να τοποθετήσετε πανοραμικές εικόνες σε όλα τα φύλλα χωρίς να χάσετε στοιχεία στη μέση.
 • Κάθε νοικοκυριό μπορεί να εξαργυρώσει τη δωροεπιταγή μία φορά, ανεξάρτητα από το αν έχετε ήδη παραγγείλει στο παρελθόν φωτογραφικά βιβλία ή άλλα προϊόντα
 • Το κουπόνι ανακάλυψης δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω το κουπόνι;

Το φωτογραφικό σας βιβλίο, βήμα προς βήμα

Κατεβάστε το δωρεάν λογισμικό και ξεκινήστε να δημιουργείτε το βιβλίο φωτογραφιών των ονείρων σας. Επιλέξτε τη μορφή, το φινίρισμα και τον αναμενόμενο αριθμό σελίδων.

Το επόμενο βήμα είναι να σχεδιάσετε το βιβλίο φωτογραφιών σας όπως το θέλετε. Προσθέστε τις δικές σας εικόνες, τα δικά σας πλαίσια ή φόντα και προσαρμόστε το με εφέ, φίλτρα και άλλες λειτουργίες. Τέλος, ελέγξτε το έργο σας με τη βοήθεια των υποδείξεων του λογισμικού. Είστε ικανοποιημένοι; Αν ναι, ολοκληρώστε τη διαδικασία παραγγελίας.

Αφού εισαγάγετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας, στο επόμενο βήμα θα εμφανιστεί ένα πεδίο εισαγωγής για τον κωδικό κουπονιού σας. Εισάγετε τον κωδικό στο πεδίο που προβλέπεται και πραγματοποιήστε την παραγγελία σας. Στη συνέχεια, η αξία του κουπονιού θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό.

Photos

Το δωρεάν λογισμικό Saal Design

Το λογισμικό σχεδιασμού Saal

Ανακαλύψτε τις ευέλικτες δυνατότητες σχεδιασμού στο δωρεάν λογισμικό Saal Design Software. Εξατομικεύστε τα φωτογραφικά σας προϊόντα με μεμονωμένα φόντα, πλαίσια, clip art και πολλά άλλα και τοποθετήστε το κείμενό σας στην επιθυμητή θέση χρησιμοποιώντας πλαίσια κειμένου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορα εφέ και φίλτρα για μια πιο αποτελεσματική παρουσίαση των φωτογραφιών σας.

Λήψη και εγκατάσταση

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το λογισμικό Saal Design. Η λήψη θα ξεκινήσει αμέσως. Θα ανοίξει μια νέα σελίδα με ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό βίντεο για τη λήψη και την εγκατάσταση. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, ακολουθήστε τις οδηγίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εγκαταστήστε το λογισμικό. Πληκτρολογήστε τον κωδικό κουπονιού του Photo Book στο λογισμικό, στο τέλος της διαδικασίας παραγγελίας.

Εκπαιδευτικό βίντεο για το Photo Book

Πώς δημιουργώ Photo Book στο λογισμικό Saal Design;

Με αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο, θα εξοικειωθείτε με το λογισμικό Saal Design, από το άνοιγμα του λογισμικού μέχρι την παραγγελία του Photo Book. Ανακαλύψτε τον κόσμο των προϊόντων της Saal Digital και τις πολλές διαθέσιμες δυνατότητες διαμόρφωσης και σχεδίασης. Βήμα-βήμα, παρουσιάζονται και επεξηγούνται οι διάφορες λειτουργίες του προγράμματος σχεδίασης με παραδείγματα, μέχρι την παραγγελία του Photo Book σας.

Γιατί να αγοράσετε προϊόντα από τη Saal Digital;

Ανταποκρινόμαστε σε υψηλές απαιτήσεις — ποιότητα και χρόνος παράδοσης

Έχουμε θέσει πολύ μεγάλους στόχους, καθώς θέλουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Η γρήγορη παραγωγή, οι σύντομοι χρόνοι παράδοσης και η υψηλότερη δυνατή ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που διακρίνουν τη Saal Digital. Αυτές οι ιδιότητες έχουν αποδειχθεί και από πολλές δοκιμές σε εμπορικά περιοδικά και αξιολογήσεις πελατών. Γενικά, τα προϊόντα σας είναι έτοιμα για αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Μπορείτε να ελέγξετε τους τρέχοντες χρόνους παράδοσης διαδικτυακά σε πραγματικό χρόνο, ανά πάσα στιγμή.

Πληρωμή και παράδοση

Η Saal Digital προσφέρει ασυναγώνιστη σχέση τιμής-απόδοσης. Όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι πρακτικοί και ασφαλείς και οι παραγγελίες παραδίδονται από αξιόπιστες εταιρείες αποστολής με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Η υπόσχεσή μας

Η ικανοποίησή σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας είναι το βασικό συστατικό της αποστολής μας.

Για αυτό και εγγυόμαστε:

 • Premium προϊόντα φωτογραφίας με εξαιρετική ποιότητα
 • Αποστολές κατά κανόνα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
 • Ασφαλής πληρωμή μέσω PayPal
 • Απευθείας από τη Saal Digital, τον κατασκευαστή

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Photo Book, θα χαρούμε να λύσουμε το πρόβλημα για εσάς. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βρούμε μια ικανοποιητική λύση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας ανά πάσα στιγμή.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα