Χειροποίητο Premium Gift Box

Χειροποίητο

Χειροποίητο

Χειροποίητο Gift Box κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας

Κατάλληλο για πλήρη εξατομίκευση

Κατάλληλο για πλήρη εξατομίκευση

Διατίθεται με κείμενο, φωτογραφίες και δερματίνη ή λινό ύφασμα

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπα κατασκευαστή που αποσπούν την προσοχή

Αναμνήσεις που σημαίνουν τα περισσότερα

Αναμνήσεις που σημαίνουν τα περισσότερα

Η μοναδική οικογένειά σας, αυτός ο ξεχωριστός άνθρωπος ή η τελευταία φορά που ξεσπάσατε σε γέλια - υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές που αξίζουν να διατηρηθούν και να μνημονεύονται. Χειροποίητο με φροντίδα και χρόνο, το premium κουτί δώρου μας είναι η ιδανική προσθήκη για να συμπληρώσετε το υψηλής ποιότητας φωτογραφικό βιβλίο και τις εκτυπώσεις φωτογραφιών σας για φύλαξη ή για να παρουσιάσετε ένα δώρο στους αγαπημένους σας.

Προσαρμόστε το στις ανάγκες σας

Προσαρμόστε το στις ανάγκες σας

Το Premium Gift Box δεν έχει πάνω του ούτε λογότυπο ούτε κάποια επωνυμία. Καθώς δεν έχει διακριτικά σημεία, το κουτί δώρου είναι ένα ιδανικό προϊόν για κάθε επαγγελματία που το θέλει για μεταπώληση σε δικούς του πελάτες. Αποφασίστε εσείς ποιο λογότυπο ή ποιο σχέδιο θα διαλέξετε για το premium κουτί σας.

Πείτε το με μια φωτογραφία

Πείτε το με μια φωτογραφία

Μπορείτε αν θέλετε να τυπώσετε μια από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στο κουτί δώρου, καθώς διατίθεται με εξατομικευμένο ακρυλικό κάλυμμα. Το ακρυλικό πάχους 4 mm σε συνδυασμό με την ανθεκτική μας δερματίνη είναι η ιδανική επιλογή αν ψάχνετε για κάτι που διαφέρει από τα συνηθισμένα. Η γυαλιστερή επιφάνεια του ακρυλικού γυαλιού δίνει στη φωτογραφία σας μια έντονη φωτεινότητα και ένα εντυπωσιακό εφέ βάθους.

Ανακαλύψτε τα Photo Books

Σχεδιάστε τώρα