Διεγείρουμε τις αισθήσεις: Professional Line

Αφεθείτε στην εμπειρία του Photo Book που θα σας συναρπάσει

Χειροποίητο

Χειροποίητο

Χειροποίητα premium προϊόντα από υλικά υψηλής ποιότητας

Ακρυλικό εξώφυλλο

Ακρυλικό εξώφυλλο

Ζήστε την ένταση λάμψης και το βάθος χρώματος

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν τοποθετούμε άσχημα λογότυπα κατασκευαστή στα προϊόντα μας

Μια ιστορία, ένα πάθος

Μια ιστορία, ένα πάθος

Χειροποίητα, υψηλής ποιότητας και με αυτό το ξεχωριστό κάτι. Σχεδιάσαμε τα Professional Line Photobooks μας για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων φωτογράφων από κάθε άποψη. Η πολυτελής ακρυλική γυάλινη πρόσοψη, σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας οπισθόφυλλο και τη ράχη από δερματίνη, δημιουργούν ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν. Το ασορτί premium κουτί δώρου εξασφαλίζει κομψή παρουσίαση.

Professional Line Photo Book Μορφές

Κομψό ακρυλικό κάλυμμα

Κομψό ακρυλικό κάλυμμα

Ο συνδυασμός |ακρυλικού και υψηλής ποιότητας δερματίνης κάνουν το εξώφυλλο αυτού του φωτογραφικού βιβλίου πραγματικά μοναδικό. Το ακρυλικό παρέχει έντονη φωτεινότητα, χρωματική λαμπρότητα και εντυπωσιακό βάθος για μια εντυπωσιακή εικόνα του εξωφύλλου.

Ατομικός σχεδιασμός

Ατομικός σχεδιασμός

Το χειροποίητο Professional Line Photo Book σας προσφέρει διάφορες επιλογές εξώφυλλων από δερματίνη και ειδικές επιφάνειες όπως λινό, φελλό ή ξύλινη όψη. Αυτές οι επιφάνειες μπορούν να προσαρμοστούν περαιτέρω με κείμενο και clipart.

Μοναδική σχεδίαση

Σχεδίαση που μένει αξέχαστη. Το ακρυλικό εξώφυλλο συνδυάζεται με διάφορες επιλογές δερματίνης. Έτσι, χαρίζει στο Photo Book μια ιδιαίτερη αίσθηση μαζί με ένα συγκεκριμένο, προσωπικό και εκλεπτυσμένο στιλ.

Μοναδική σχεδίαση
Professional Line Photo Book XT

Professional Line Photo Book XT

Διεγείρετε τις αισθήσεις σας με την πολυτελή υφή που έχουν οι ιδιαίτερα χοντρές σελίδες του Photo Book. Το Professional Line Photo Book XT μετατρέπει τις εικόνες σας σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Επιφάνεια σελίδων

Επιφάνεια σελίδων

Το γυαλιστερό και ματ φωτογραφικό χαρτί μας αναδεικνύει τις εντυπωσιακές εικόνες και χρώματα. Εάν θέλετε να δώσετε περισσότερο χαρακτήρα στις εικόνες σας, το ματ χαρτί εκτύπωσης υψηλής ποιότητας σάς δίνει τη λύση.

Οι φωτογραφίες σας με πανοραμική θέα

Τα βιβλία μας Professional Line Photo Books έχουν Layflat βιβλιοδεσία, ώστε να μην χάνετε καμία λεπτομέρεια των φωτογραφιών σας. Χάρη στο άνοιγμα 180º, θα μπορέσετε να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες σας σε ένα δισέλιδο χωρίς κανένα πρόβλημα και να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό πανοραμικό αποτέλεσμα.

Οι φωτογραφίες σας με πανοραμική θέα
Γεμάτο πάθος

Γεμάτο πάθος

Το premium κουτί δώρου παρέχει έναν κομψό τρόπο για να παρουσιάσετε τα Professional Line Photo Books. Το χειροποίητο κουτί με κάλυμμα από λεπτή δερματίνη είναι ιδανικό ως κομψή συσκευασία δώρου και ταυτόχρονα προσφέρει ασφαλή αποθήκευση για το αναμνηστικό σας.

Αντλήστε έμπνευση από τη συλλογή μας!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Ρίξτε μια ματιά στην Professional Line

Σε αυτό το βίντεο θα σας παρουσιάσουμε λεπτομερώς τα Professional Line Photo Books. Θα μπορείτε να δείτε τα διάφορα διαθέσιμα μεγέθη, καθώς και τις επιλογές φινιρίσματος για τα εξώφυλλα και τις εσωτερικές σελίδες.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα