Διεγείρουμε τις αισθήσεις: Professional Line

Αφεθείτε στην εμπειρία του Photo Book που θα σας συναρπάσει

Χειροποίητο

Χειροποίητο

Χειροποίητα premium προϊόντα από υλικά υψηλής ποιότητας

Ακρυλικό εξώφυλλο

Ακρυλικό εξώφυλλο

Ζήστε την ένταση λάμψης και το βάθος χρώματος

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν τοποθετούμε άσχημα λογότυπα κατασκευαστή στα προϊόντα μας

Μία ιστορία, ένα πάθος

Μία ιστορία, ένα πάθος

Χειροποίητα προϊόντα υψηλής ποιότητας, με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Σχεδιάσαμε τα Professional Line Photo Book μας για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων φωτογράφων από κάθε άποψη. Το πολυτελές ακρυλικό εμπροσθόφυλλο σε συνδυασμό με το οπισθόφυλλο και τη ράχη από δερματίνη υψηλής ποιότητας δημιουργεί ένα πολύ ξεχωριστό προϊόν. Η ταιριαστή premium συσκευασία δώρου εξασφαλίζει μια κομψή παρουσίαση.

Professional Line Photo Book Μορφές

Κομψό ακρυλικό εξώφυλλο

Κομψό ακρυλικό εξώφυλλο

Ο συνδυασμός ακρυλικού και δερματίνης υψηλής ποιότητας καθιστά το εξώφυλλο αυτού του Photo Book πραγματικά μοναδικό. Το ακρυλικό παρέχει έντονη λάμψη, φωτεινά χρώματα και εντυπωσιακό βάθος για μια απίθανη εικόνα εξωφύλλου.

Εξατομικευμένη σχεδίαση

Εξατομικευμένη σχεδίαση

Στην περίπτωση του χειροποίητου Photo Book της επαγγελματικής σειράς μας διαθέτουμε διάφορες επιλογές για εξώφυλλο από δερματίνη και ιδιαίτερες επιφάνειες, όπως λινό, φελλό ή όψη ξύλου. Μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμη περισσότερο το υλικό στα μέτρα σας, προσθέτοντας κείμενο και κλιπ αρτ.

Μοναδική σχεδίαση

Σχεδίαση που μένει αξέχαστη. Το ακρυλικό εξώφυλλο συνδυάζεται με διάφορες επιλογές δερματίνης. Έτσι, χαρίζει στο Photo Book μια ιδιαίτερη αίσθηση μαζί με ένα συγκεκριμένο, προσωπικό και εκλεπτυσμένο στιλ.

Μοναδική σχεδίαση
Professional Line Photo Book XT

Professional Line Photo Book XT

Διεγείρετε τις αισθήσεις σας με την πολυτελή υφή που έχουν οι ιδιαίτερα χοντρές σελίδες του Photo Book. Το Professional Line Photo Book XT μετατρέπει τις εικόνες σας σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Επιφάνεια σελίδων

Επιφάνεια σελίδων

Το γυαλιστερό και ματ φωτογραφικό χαρτί μας αναδεικνύει τις εντυπωσιακές εικόνες και χρώματα. Εάν θέλετε να δώσετε περισσότερο χαρακτήρα στις εικόνες σας, το ματ χαρτί εκτύπωσης υψηλής ποιότητας σάς δίνει τη λύση.

Οι φωτογραφίες σας σε πανοραμική θέα

Τα Professional Line Photo Book μας έχουν δέσιμο Layflat, για να μη χάνετε καμία λεπτομέρεια από τις φωτογραφίες σας. Χάρη στο άνοιγμα 180º, θα μπορείτε να τοποθετείτε εικόνες σε όλο το δίφυλλο χωρίς κανένα πρόβλημα και να δημιουργείτε μια εντυπωσιακή πανοραμική εντύπωση.

Οι φωτογραφίες σας σε πανοραμική θέα
Κομψή συσκευασία

Κομψή συσκευασία

Η premium συσκευασία δώρου προσφέρει έναν κομψό τρόπο παρουσίασης των Photo Book της επαγγελματικής σειράς μας. Το χειροποίητο κουτί με τη λεπτοσχεδιασμένη δερματίνη είναι ιδανικό ως κομψή συσκευασία δώρου, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το ενθύμιό σας προστατευμένο.

Αντλήστε έμπνευση από τη συλλογή μας!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Ρίξτε μια ματιά στην Professional Line

Σε αυτό το βίντεο θα σας παρουσιάσουμε λεπτομερώς τα Professional Line Photo Books. Θα μπορείτε να δείτε τα διάφορα διαθέσιμα μεγέθη, καθώς και τις επιλογές φινιρίσματος για τα εξώφυλλα και τις εσωτερικές σελίδες.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα