Saal Photo Portal: Το σύστημα καταστημάτων για φωτογράφους

Αποθηκεύστε, μοιραστείτε και πουλήστε τις φωτογραφίες σας εύκολα και αποτελεσματικά

Μια λύση όλα σε ένα για φωτογράφους

Μια λύση "όλα σε ένα" για φωτογράφους

Ανακαλύψτε το Saal Photo Portal - το απόλυτο διαδικτυακό εργαλείο για τους φωτογράφους. Σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη, ασφαλή και αποτελεσματική λύση για να αποθηκεύετε, να μοιράζεστε και να πουλάτε τις φωτογραφίες και τα φωτογραφικά σας έργα στο διαδίκτυο με κέρδος. Το φιλικό προς το χρήστη και ισχυρό εργαλείο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βελτιστοποιεί τη ροή εργασίας σας και να μεγιστοποιεί τα κέρδη σας - και όλα αυτά χωρίς πρόσθετο κόστος ή προμήθειες.

Το Saal Photo Portal είναι ευέλικτο και ιδανικό για διαφορετικούς τομείς της φωτογραφίας. Είτε ειδικεύεστε στην οικογενειακή φωτογραφία και τη φωτογράφηση πορτραίτων, είτε δραστηριοποιείστε στη φωτογράφηση παιδικών σταθμών και σχολείων, είτε το πάθος σας είναι η φωτογράφηση ζώων, εκδηλώσεων, τοπίων ή αρχιτεκτονικών έργων - το εργαλείο μας έχει τη σωστή λύση για κάθε ανάγκη

Αποθηκεύστε, μοιραστείτε και πουλήστε

Αποθηκεύστε, μοιραστείτε και πουλήστε

Αποθηκεύστε τις εικόνες και τα έργα σας στο cloud για να τα μοιραστείτε και να τα πουλήσετε online.

Καμία αμοιβή ή προμήθεια

Καμία αμοιβή ή προμήθεια

Δημιουργήστε το λογαριασμό σας και ξεκινήστε να πουλάτε χωρίς κανένα κόστος οποιουδήποτε τύπου

Πλήρης εξυπηρέτηση

Πλήρης εξυπηρέτηση

Όλα όσα χρειάζεστε σε έναν μόνο πάροχο που αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία

Πώς λειτουργεί το Saal Photo Portal

Πώς λειτουργεί το Saal Photo Portal

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Saal Photo Portal; Σας συνιστούμε να περιηγηθείτε στο Κέντρο Βοήθειας, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Υπάρχουν απλοί οδηγοί και σεμινάρια με χρήσιμα στιγμιότυπα οθόνης, ώστε να μπορείτε να βρείτε βοήθεια για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε: εξατομίκευση των γκαλερί σας Photo Portal, δημιουργία ενός τιμοκαταλόγου, πώληση ενός συνόλου προϊόντων , δημιουργία ενός φωτογραφικού έργου απευθείας από μία από τις γκαλερί σας και πολλά άλλα!

Καθορίστε τις δικές σας τιμές

Καθορίστε λεπτομερώς την τιμή της εργασίας σας. Πουλήστε ψηφιακά αρχεία καθορίζοντας την τιμή ανά ανάλυση ή αποφασίστε την προμήθεια που θέλετε να λαμβάνετε όταν πουλάτε τις εικόνες σας σε φωτογραφικά προϊόντα όπως Wall Art και FineArt posters.

Καθορίστε τις δικές σας τιμές
Πώληση σετ προϊόντων

Πώληση σετ προϊόντων

Δημιουργήστε σύνολα φωτογραφικών προϊόντων και πουλήστε τα στην τιμή που επιθυμείτε. Με την εκτεταμένη επιλογή προϊόντων που διαθέτει η Saal Digital, μπορείτε να προσθέσετε όσα προϊόντα θέλετε στο εξατομικευμένο σετ προϊόντων σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε 10 φωτογραφικές εκτυπώσεις, 2 αφίσες υψηλής τέχνης και μια μεταλλική εκτύπωση και να ορίσετε μια εφάπαξ τιμή για ολόκληρο το σετ προϊόντων. Δημιουργήστε το εντελώς εξατομικευμένο σετ προϊόντων σας και προσθέστε το σε έναν τιμοκατάλογο προς πώληση. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Δοκιμάστε το τώρα!

Βιωσιμότητα: Πώς συμμετέχουμε

Βιωσιμότητα: Πώς συμμετέχουμε

Στη Saal Digital, έχουμε σταθερή δέσμευση για την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων, και αυτό επεκτείνεται και στην Saal Photo Portal. Εάν πουλάτε τις φωτογραφίες και τα φωτογραφικά σας έργα μέσω του Saal Photo Portal, υποστηρίζετε:

  • Μια εταιρεία με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα και αποστολή με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, όποτε αυτό είναι δυνατόν
  • Ηλιακή ενέργεια: διαθέτουμε περισσότερα από 4600 m² ηλιακών μονάδων που τροφοδοτούν τις ενεργειακές μας ανάγκες πολλές ημέρες του χρόνου
  • Αειφόρα και υψηλής ποιότητας υλικά: εργαζόμαστε με πιστοποιημένα χαρτιά FSC και άλλα αειφόρα υλικά, όπως ανακυκλωμένο ωκεάνιο πλαστικό
Δημιουργήστε τα δικά σας κουπόνια για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα Photo Portal

Δημιουργήστε τα δικά σας κουπόνια για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα Photo Portal

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας κουπόνια για τις γκαλερί του Photo Portal! Οι πελάτες σας θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν σε όλο το κατάστημα και τις γκαλερί σας.

Ως πωλητής, μπορείτε να επιλέξετε όλους τους όρους: ημερομηνία έναρξης, ημερομηνία λήξης και ελάχιστη αξία παραγγελίας. Θα έχετε επίσης τον πλήρη έλεγχο για το τι ισχύει το κουπόνι: αρχεία για λήψη, σύνολα προϊόντων, έργα φωτογραφίας... Η δημιουργία κουπονιών μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μπορείτε να δείτε έναν βήμα προς βήμα οδηγό για τη δημιουργία κουπονιών στο Photo Portal εδώ.

Χρησιμοποιήστε προωθητικές ενέργειες στις γκαλερί σας

Χρησιμοποιήστε προωθητικές ενέργειες στις γκαλερί σας

Για να ενθαρρύνετε τις παραγγελίες, μπορείτε να δημιουργήσετε ειδικές προωθητικές ενέργειες για την γκαλερί, οι οποίες θα είναι σαφώς ορατές όταν εισέρχεστε στην γκαλερί. Εάν υπάρχει ενεργή προσφορά σε μια γκαλερί, ο πελάτης σας μπορεί απλά να κάνει τις αγορές του όπως θα έκανε κανονικά. Η έκπτωση θα αντικατοπτρίζεται στο τέλος κατά την πληρωμή της παραγγελίας, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο έκπτωσης.

Όταν δημιουργείτε μια προωθητική ενέργεια, θα μπορείτε να προσθέσετε έως και τρία επίπεδα έκπτωσης για να παρακινήσετε μεγαλύτερες αγορές. Ο πελάτης σας θα μπορεί να βλέπει, στην κορυφή της γκαλερί, πόσα έχει ξοδέψει και πότε θα φτάσει στο επόμενο επόμενο επίπεδο έκπτωσης.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας μιας προώθησης για μια γκαλερί; Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο του Κέντρου βοήθειας.

Photoproduct

Εσείς τραβάτε τις φωτογραφίες, τα υπόλοιπα τα κάνουμε εμείς.

Γίνετε μέλος σήμερα χωρίς χρέωση.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις γκαλερί

Με τις γκαλερί, θα μπορείτε να αποθηκεύετε, να οργανώνετε, να μοιράζεστε και να πουλάτε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο. Ελέγχοντας ανά πάσα στιγμή το απόρρητό τους.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις γκαλερί
Κωδικοί πρόσβασης

Κωδικοί πρόσβασης

Προστατεύστε τις συλλογές σας με κωδικούς πρόσβασης για υψηλότερα επίπεδα ιδιωτικότητας

Μικρογραφίες

Μικρογραφίες

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας σε χαμηλή ανάλυση και χωρίς επεξεργασία, μέχρι να τις αγοράσετε, για να εξοικονομήσετε χρόνο και χώρο.

Υδατογραφήματα

Υδατογραφήματα

Προσθέστε ένα εξατομικευμένο υδατογράφημα στις φωτογραφίες σας για επιπλέον προστασία της δουλειάς σας.

Δημιουργήστε το δικό σας κατάστημα φωτογραφιών

Κάνοντας το προφίλ σας δημόσιο, μπορείτε να έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα φωτογραφιών και το δικό σας χαρτοφυλάκιο. Αυτό σας επιτρέπει να παρουσιάσετε και να προωθήσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας με τους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες.

Δημιουργήστε το δικό σας κατάστημα φωτογραφιών
Εξατομικεύστε το απόλυτα

Εξατομικεύστε το απόλυτα

Προσαρμόστε τη σελίδα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να συμπεριλάβετε τη δική σας εικόνα κεφαλίδας, λογότυπο, εικόνα προφίλ και κείμενο για να μιλήσετε για εσάς και τη δουλειά σας.

Προσθέστε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Προσθέστε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποκτήσετε περισσότερους followers στα προφίλ σας στο Facebook, Instagram, Pinterest και TikTok.

Προωθήστε τη δουλειά σας

Προωθήστε τη δουλειά σας

Το προφίλ σας θα γίνει το Online Portfolio και το Photo Store σας για προώθηση της δουλειάς σας, προσέλκυση πελατών και δημιουργία online πωλήσεων.

Έτσι μπορεί να μοιάζει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα φωτογραφιών

Έτσι μπορεί να μοιάζει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα φωτογραφιών

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το demo για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το προφίλ σας αν το δημοσιοποιούσατε, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ηλεκτρονικό κατάστημα ή χαρτοφυλάκιο. Περιηγηθείτε στις γκαλερί για να έχετε μια παρόμοια εμπειρία με αυτή που θα έχουν οι πελάτες σας.

Υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ελέγχου

Πνευματικά δικαιώματα

Πνευματικά δικαιώματα

Ανεξάρτητα από το πώς μοιράζεστε τη δουλειά σας, θα διατηρείτε πάντα τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών σας

Η δική σας σελίδα προφίλ

Η δική σας σελίδα προφίλ

Διαχειριστείτε και πουλήστε τις φωτογραφίες και τα έργα σας σε μια σελίδα προφίλ που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εσάς.

Αποδέσμευση παραγγελιών

Αποδέσμευση παραγγελιών

Ελέγχει τις παραγγελίες πριν το στάδιο παραγωγής για έλεγχο υψηλής ποιότητας

Προστασία δεδομένων

Προστασία δεδομένων

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται και θα αποθηκεύονται με ασφάλεια στη Γερμανία σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Επιλέξτε πού θα σχεδιάσετε

Εάν το επιθυμείτε, μην χάσετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε τα έργα σας στο ισχυρό λογισμικό Saal Design. Μόλις αποκτήσετε το λογαριασμό σας, θα μπορείτε να συνδεθείτε από το Saal Design και να ανεβάσετε τα έργα σας στο cloud. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τα μοιραστείτε και να τα πουλήσετε απευθείας στους πελάτες σας, καθορίζοντας τις δικές σας τιμές, και να προσθέσετε αυτά τα έργα στις γκαλερί σας.

Επιλέξτε πού θα σχεδιάσετε
Λήψη σχολίων

Λήψη σχολίων

Οι επιτόπιες συναντήσεις ανήκουν στο παρελθόν! Λάβετε τα σχόλια των πελατών σας διαδικτυακά και αυξήστε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας εξοικονομώντας χρόνο.

Πουλήστε το έργο σας

Πουλήστε το έργο σας

Σχεδιάστε το έργο σας και καθορίστε την τιμή πώλησης που θέλετε. Η διαφήμιση των φωτογραφικών σας προϊόντων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη: μερικά μόλις κλικ είναι αρκετά!

Επισκόπηση τιμών - Αναβάθμιση ανά πάσα στιγμή

Αποθήκευση
Δωρεάν κανονική αποστολή για όλες τις παραγγελίες με ελάχιστη αξία παραγγελίας 10 €
Χωρίς προμήθεια
Απεριόριστες γκαλερί, υπο-γκαλερί και μεταφόρτωση εικόνων
Γκαλερί ανατροφοδότησης
Γκαλερί κωδικών QR
Λήψεις αρχείων
Διαμόρφωση μεμονωμένων τιμοκαταλόγων
Δημιουργία συνόλων προϊόντων
Χειροκίνητες επιλογές απελευθέρωσης παραγγελίας
Λειτουργία σχολίων
Χαρακτηριστικά ασφαλείας (υδατογραφήματα, κωδικοί πρόσβασης, προστατευμένοι σύνδεσμοι)
Αυτοματοποιημένες ροές εργασίας E-Mail
Προωθητικές ενέργειες και κουπόνια
Στατιστικά στοιχεία
Χαρακτηριστικό της έκθεσης
Σελίδα προφίλ
Ουδέτερη διεύθυνση URL
Ασφαλείς επιλογές πληρωμής
Δωρεάν
0.00 € / μήνα
Αποθήκευση
Δωρεάν κανονική αποστολή για όλες τις παραγγελίες με ελάχιστη αξία παραγγελίας 10 €
Χωρίς προμήθεια
Απεριόριστες γκαλερί, υπο-γκαλερί και μεταφόρτωση εικόνων
Γκαλερί ανατροφοδότησης
Γκαλερί κωδικών QR
Λήψεις αρχείων
Διαμόρφωση μεμονωμένων τιμοκαταλόγων
Δημιουργία συνόλων προϊόντων
Χειροκίνητες επιλογές απελευθέρωσης παραγγελίας
Λειτουργία σχολίων
Χαρακτηριστικά ασφαλείας (υδατογραφήματα, κωδικοί πρόσβασης, προστατευμένοι σύνδεσμοι)
Αυτοματοποιημένες ροές εργασίας E-Mail
Προωθητικές ενέργειες και κουπόνια
Στατιστικά στοιχεία
Χαρακτηριστικό της έκθεσης
Σελίδα προφίλ
Ουδέτερη διεύθυνση URL
Ασφαλείς επιλογές πληρωμής
10 GB*
Saal Cloud
3.99 € / μήνα
Αποθήκευση
Δωρεάν κανονική αποστολή για όλες τις παραγγελίες με ελάχιστη αξία παραγγελίας 10 €
Χωρίς προμήθεια
Απεριόριστες γκαλερί, υπο-γκαλερί και μεταφόρτωση εικόνων
Γκαλερί ανατροφοδότησης
Γκαλερί κωδικών QR
Λήψεις αρχείων
Διαμόρφωση μεμονωμένων τιμοκαταλόγων
Δημιουργία συνόλων προϊόντων
Χειροκίνητες επιλογές απελευθέρωσης παραγγελίας
Λειτουργία σχολίων
Χαρακτηριστικά ασφαλείας (υδατογραφήματα, κωδικοί πρόσβασης, προστατευμένοι σύνδεσμοι)
Αυτοματοποιημένες ροές εργασίας E-Mail
Προωθητικές ενέργειες και κουπόνια
Στατιστικά στοιχεία
Χαρακτηριστικό της έκθεσης
Σελίδα προφίλ
Ουδέτερη διεύθυνση URL
Ασφαλείς επιλογές πληρωμής
200 GB
Εγγραφείτε τώρα
Saal Prio
5.99 € / μήνα
Αποθήκευση
Δωρεάν κανονική αποστολή για όλες τις παραγγελίες με ελάχιστη αξία παραγγελίας 10 €
Χωρίς προμήθεια
Απεριόριστες γκαλερί, υπο-γκαλερί και μεταφόρτωση εικόνων
Γκαλερί ανατροφοδότησης
Γκαλερί κωδικών QR
Λήψεις αρχείων
Διαμόρφωση μεμονωμένων τιμοκαταλόγων
Δημιουργία συνόλων προϊόντων
Χειροκίνητες επιλογές απελευθέρωσης παραγγελίας
Λειτουργία σχολίων
Χαρακτηριστικά ασφαλείας (υδατογραφήματα, κωδικοί πρόσβασης, προστατευμένοι σύνδεσμοι)
Αυτοματοποιημένες ροές εργασίας E-Mail
Προωθητικές ενέργειες και κουπόνια
Στατιστικά στοιχεία
Χαρακτηριστικό της έκθεσης
Σελίδα προφίλ
Ουδέτερη διεύθυνση URL
Ασφαλείς επιλογές πληρωμής
1 TB

* εάν η λειτουργία πώλησης είναι ενεργοποιημένη, διαφορετικά 5 GB αποθηκευτικού χώρου

FAQ - Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να εξαργυρώσω τα κουπόνια μου από τον ιστότοπο Saal Digital στην πύλη φωτογραφιών;

Όχι, τα κουπόνια που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο Saal Digital δεν μπορούν να εξαργυρωθούν στη φωτογραφική πύλη.

Ποιος πληρώνει τα έξοδα αποστολής;

Κανονικά, οι πελάτες σας θα πρέπει να καλύψουν τα έξοδα αποστολής.

Εάν έχετε συνδρομή Saal Prio, οι πελάτες σας θα λαμβάνουν επίσης δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες με ελάχιστη αξία παραγγελίας 10 € που πραγματοποιούν μέσω του καταστήματός σας Photo Portal.

Σε ποιον πληρώνει ο πελάτης μου;

Εμείς αναλαμβάνουμε όλη τη διεκπεραίωση των πληρωμών. Ο πελάτης σας αγοράζει απευθείας στην Saal Digital. Το κέρδος σας καταχωρείται στο λογαριασμό πληρωμών σας κάθε μήνα κατά την ημερομηνία χρέωσης.

Η Saal Digital αναλαμβάνει όλη τη διεκπεραίωση της πληρωμής, για παράδειγμα την τιμολόγηση, την επιβεβαίωση της παραγγελίας, την παρακολούθηση της παραγγελίας και την εξυπηρέτηση πελατών, και διεκπεραιώνει την όλη διαδικασία εντελώς δωρεάν.

Ποια είναι η ημερομηνία κατά την οποία το ποσό διακανονισμού θα εκκαθαριστεί με τον λογαριασμό πληρωμών μου;

Η ημερομηνία διακανονισμού για το ποσό διακανονισμού που θα εκκαθαριστεί με το λογαριασμό πληρωμών σας βρίσκεται στην ενότητα Πωλήσεις > Οι διακανονισμοί σας. Το ποσό διακανονισμού θα εκκαθαριστεί με το λογαριασμό πληρωμών σας τη συγκεκριμένη ημερομηνία. λάβετε υπόψη ότι η τραπεζική μεταφορά μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη χώρα.

Πόση αμοιβή υπηρεσιών/προμήθεια λαμβάνει η Saal Digital από την πώληση;

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί δεν χρεώνουμε καμία αμοιβή υπηρεσιών ή προμήθεια.

Σε ποιες χώρες μπορούν να αποσταλούν τα προϊόντα;

Στο καλάθι αγορών, οι πελάτες μπορούν να δουν τον κατάλογο των χωρών στις οποίες είναι διαθέσιμη η αποστολή. Μπορούν να επιλέξουν τη χώρα της επιλογής τους. Η αποστολή σε άλλες χώρες της ΕΕ είναι δυνατή για τους πελάτες που διαμένουν στην ΕΕ, ωστόσο η αποστολή σε χώρες εκτός ΕΕ δεν είναι διαθέσιμη.

Πώς λειτουργεί η πληρωμή για τους πελάτες μου;

Ο πελάτης σας πληρώνει απευθείας τη Saal Digital. Τα κέρδη σας θα πιστωθούν στο λογαριασμό πληρωμών σας σε μηνιαία βάση κατά την ημερομηνία διακανονισμού. Λάβετε υπόψη ότι μια τραπεζική μεταφορά μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη χώρα.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

Γρήγορη παραγωγή

Γρήγορη παραγωγή

Με χρόνο παραγωγής συνήθως μόνο μία ημέρα, θα παραλάβετε την παραγγελία σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Γρήγορη αποστολή

Γρήγορη αποστολή

Η γρήγορη και ασφαλής παράδοση των προϊόντων σε όλους τους πελάτες σας είναι στα χέρια μας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξυπηρέτηση πελατών

Θα αναλαμβάνουμε την αντιμετώπιση οποιουδήποτε πιθανού ζητήματος που σχετίζεται με τις παραγγελίες του πελάτη σας.

Εκατομμύρια παραγγελίες ανά έτος

Εκατομμύρια παραγγελίες ανά έτος

Πολυετή εμπειρία και χιλιάδες πελάτες - αυτή είναι η εγγύησή μας

Γνωρίστε το Saal WallArt

Στο Saal WallArt, επιλέγουμε τις καλύτερες καλλιτεχνικές και διακοσμητικές φωτογραφίες για να τις προσφέρουμε σε πελάτες από όλο τον κόσμο, που θέλουν να διακοσμήσουν ένα δωμάτιο με εμπνευσμένες εικόνες. Με τον λογαριασμό σας, θα μπορείτε να προσθέσετε τς καλύτερες φωτογραφίες σας στις συλλογές Saal WallArt για να προσελκύετε περισσότερους πελάτες.

Γνωρίστε το Saal WallArt