The Saal Photo Portal - Ιδανικό για φωτογράφους

Saal Photo Portal

Σύστημα Gallery & Shop για φωτογράφους

Αποθηκεύστε, μοιραστείτε και πουλήστε τις φωτογραφίες σας με ευκολία. Ξεπερνάμε το λογισμικό- είμαστε ο συνεργάτης σας για την εκπλήρωση και το εργαστήριο "όλα σε ένα". Με αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, διαχείριση παραγγελιών και ανάλυση, είναι όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε στο διαδίκτυο.

Saal Photo Portal

Προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της γκαλερί, του έργου ή της ροής εργασίας σας, έχουμε τις λύσεις που τις καλύπτουν όλες.

Επαγγελματική έκπτωση

Απολαύστε έκπτωση 35 % στα φωτογραφικά προϊόντα που κατασκευάζονται από το εργαστήριό μας και πωλούνται απευθείας στους πελάτες σας.

Ο συνεργάτης σας για την εκπλήρωση

Καλύπτουμε την επεξεργασία πληρωμών, την τιμολόγηση, τις ροές εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την παραγωγή, την αποστολή και την εξυπηρέτηση πελατών.

100% του κέρδους από προϊόντα φωτογραφίας

Διατηρήστε το 100% των κερδών από τις πωλήσεις των φωτογραφικών προϊόντων σας, χωρίς καμία αμοιβή προμήθειας.

Εκτεταμένη γκάμα προϊόντων

Αυξήστε τα έσοδά σας με την εκτεταμένη γκάμα φωτογραφικών προϊόντων της Saal Digital.

Κύρια χαρακτηριστικά

Μια γρήγορη επισκόπηση του τι προσφέρουμε

Ισχυρό σύστημα γκαλερί

Οργανώστε τις φωτογραφίες σας σε κύριες γκαλερί και υπο-γκαλερί, ελέγχοντας την πρόσβαση ανάλογα με τις ανάγκες. Εμφανίστε τις εργασίες και τα έργα σας που προστατεύονται με υδατογράφημα και συλλέξτε τα σχόλια των πελατών σας. Έχετε τον πλήρη έλεγχο της κοινοποίησης της δουλειάς σας και της έναρξης των πωλήσεων. Όλα αυτά μέσα σε έναν ευέλικτο σχεδιασμό που δείχνει υπέροχα σε κάθε συσκευή.

Αυτοματοποίηση πωλήσεων και μάρκετινγκ

Ορίστε τα προϊόντα και τα κέρδη σας στους τιμοκαταλόγους. Δημιουργήστε κουπόνια και προσφορές περιορισμένου χρόνου για να αυξήσετε τις πωλήσεις και χρησιμοποιήστε ροές εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες και ενίσχυση της μετατροπής. Συσκευάστε τα προϊόντα ως σύνολα προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών για εξατομικευμένες προσφορές.

Ολοκληρωμένη πλατφόρμα "Όλα σε ένα

Μια ισχυρή σουίτα για τη διαχείριση παραγγελιών, διακανονισμών και την απόκτηση πληροφοριών με ολοκληρωμένα στατιστικά στοιχεία. Οι ποικίλες μέθοδοι για την είσοδο πελατών περιλαμβάνουν φόρμες εγγραφής, εισαγωγές δεδομένων, κοινή χρήση συνδέσμων και κωδικούς QR. Αυτή η σουίτα απλοποιεί τη διαχείριση και είναι προσαρμοσμένη ώστε να υποστηρίζει αποτελεσματικά τη ροή εργασιών σας.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι σας

Εξερευνήστε τη φωτογραφική πύλη Saal: δημιουργήστε γκαλερί, έργα και πουλήστε εικόνες εύκολα. Εγγραφείτε δωρεάν για να εξερευνήσετε ανεξάρτητα ή κλείστε μια επίδειξη για μια καθοδηγούμενη περιήγηση προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε την ψηφιακή σας βιτρίνα τώρα!

Ιδανικό για τη ροή εργασιών της φωτογραφίας σας

Όλες οι λειτουργίες που χρειάζεστε, ανεξάρτητα από το είδος των φωτογραφιών που τραβάτε

Τόμος Φωτογραφία: Νηπιαγωγείο και Σχολείο

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά εκδηλώσεις φωτογραφίας μεγάλης κλίμακας με το προσαρμοσμένο σύστημα γκαλερί μας:

 • Αυτοματοποιημένη ταξινόμηση με κωδικούς QR
 • Εύκολη ηλεκτρονική εγγραφή και μεταφόρτωση CSV
 • Προσαρμόσιμες ατομικές και ομαδικές γκαλερί
 • Εξατομικευμένος κωδικός QR και κάρτες πρόσβασης
 • Όλες οι λήψεις γκαλερί και οι επιλογές συνόλου προϊόντων
 • Ενσωματωμένες ροές εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προωθητικές ενέργειες

Φωτογραφία γάμου

Για εξατομικευμένες και λεπτομερείς συνεδρίες φωτογράφησης, ανακαλύψτε μια αποτελεσματική μέθοδο πώλησης των εικόνων και των έργων σας.

 • Απλοποιημένα σχόλια και σχόλια πελατών
 • Αποκλειστικά προϊόντα υψηλής αξίας, όπως φωτογραφικά βιβλία και ημερολόγια
 • Προσαρμοσμένοι τιμοκατάλογοι για ποικίλες φωτογραφικές εργασίες
 • Προσαρμόσιμες προωθητικές ενέργειες και κωδικοί κουπονιών
 • Προαιρετική έγκριση παραγγελιών πριν από την παραγωγή
 • Ευέλικτες επιλογές μεταφόρτωσης εικόνων κατά τις παραγγελίες πελατών

Φωτογραφία μωρών

Για εξατομικευμένες και λεπτομερείς φωτογραφικές συνεδρίες, ανακαλύψτε μια αποτελεσματική μέθοδο πώλησης των εικόνων και των έργων σας.

 • Απλοποιημένα σχόλια και σχόλια πελατών
 • Αποκλειστικά προϊόντα υψηλής αξίας, όπως φωτογραφικά βιβλία και ημερολόγια
 • Προσαρμοσμένοι τιμοκατάλογοι για ποικίλες φωτογραφικές εργασίες
 • Προσαρμόσιμες προωθητικές ενέργειες και κωδικοί κουπονιών
 • Προαιρετική έγκριση παραγγελιών πριν από την παραγωγή
 • Ευέλικτες επιλογές μεταφόρτωσης εικόνων κατά τις παραγγελίες πελατών

Προσαρμοσμένα έργα φωτογραφίας

Το Photo Portal προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά τόσο για μαζική απήχηση στην αγορά όσο και για λεπτομερή προσαρμοσμένα έργα:

 • Δυναμικά έργα για μαζική προσαρμογή
 • Πρότυπα σχεδιασμού για εξατομίκευση από τον πελάτη
 • Πωλήσεις εμπορευμάτων με το έργο τέχνης σας
 • Δημόσια προφίλ για μάρκετινγκ τελικών έργων τέχνης
 • Κωδικοί QR για πωλήσεις έργων τέχνης σε φυσική γκαλερί
 • Χρήση ως απλή πλατφόρμα αποθήκευσης και κοινής χρήσης

Αποκτήστε 35 % ως επαγγελματίας

Εγγραφείτε για επαγγελματικό λογαριασμό και λάβετε έκπτωση 35 % από την τιμή καταλόγου της Saal Digital για όλες τις πωλήσεις φωτογραφικών προϊόντων που πραγματοποιούνται μέσω των γκαλερί σας. Χωρίς τέλη, χωρίς λήξη και με αυτόματη εφαρμογή της έκπτωσης κατά την εγγραφή.

Εξερευνήστε τις γκαλερί μας Demo

Μπείτε σε έναν κόσμο δυνατοτήτων με την επιμελημένη επιλογή μας από γκαλερί επίδειξης, που αντικατοπτρίζει μια ποικιλία φωτογραφικών στυλ και επιχειρηματικών μοντέλων. Ανακαλύψτε την παρουσίαση της φωτογραφίας σας, από προσωπικά πορτραίτα μέχρι γαμήλιες γιορτές και σχολικές φωτογραφίες, όπως θα φαινόταν στους πελάτες σας.

Fotopapier glänzend

Γρήγορη εκκίνηση σε 3 βήματα

Βασικές ρυθμίσεις

Ξεκινήστε παρέχοντας τα στοιχεία του λογαριασμού και της χρέωσής σας. Αποδεχτείτε την πολιτική μας GDPR, επιλέξτε έναν τύπο συνδρομής και ρυθμίστε την προτιμώμενη μέθοδο πληρωμής.

Τιμοκατάλογος

Δημιουργήστε τον αρχικό σας τιμοκατάλογο στην ενότητα Πωλήσεις. Επιλέξτε από μια ποικιλία προϊόντων προς πώληση και καθορίστε το περιθώριο κέρδους σας για να εξασφαλίσετε κερδοφορία.

Δημιουργία γκαλερί

Δημιουργήστε την πρώτη σας γκαλερί (τυπική ή με κωδικό QR). Συνδέστε τον τιμοκατάλογό σας στις ρυθμίσεις της γκαλερί, δημοσιεύστε τον και είστε έτοιμοι να πουλήσετε τη δουλειά σας!

Προϊόντα φωτογραφίας υψηλής ποιότητας, ένας αξιόπιστος συνεργάτης

Επιλέξτε τη Saal Digital ως πάροχο της φωτογραφικής σας πύλης και απολαύστε την ευκολία ενός και μόνο εργαστηρίου υψηλής ποιότητας για όλες τις ανάγκες σας σε προϊόντα. Απολαύστε τη συνέπεια στην ποιότητα παραγωγής, τη συσκευασία και τα πρότυπα αποστολής, αφαιρώντας την ταλαιπωρία της διαχείρισης πολλαπλών προμηθευτών. Απλοποιήστε τις πωλήσεις σας, επικεντρωθείτε στην τέχνη σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Fotopapier glänzend
Moritz Schauf

“Το Saal Photo Portal με βοηθά να πουλήσω τις εικόνες μου στους πελάτες μου με στοχευμένο, γρήγορο και εύκολο τρόπο. Είτε πρόκειται για αθλητικές φωτογραφίες, γάμους ή φωτογραφήσεις πορτραίτων, η ευκολία χρήσης και η ποικιλία των προϊόντων που μπορούν να παραγγελθούν δεν αποτυγχάνουν ποτέ να εντυπωσιάσουν τους πελάτες μου. Θα χρησιμοποιούσα την πύλη Saal Photo ξανά και ξανά”

Zaneta Weidner

“Πολλά έχουν αλλάξει για μένα από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το Photo Portal. Οι διαδικασίες είναι πολύ πιο γρήγορες και δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχώ για πολλά πράγματα, όπως η τιμολόγηση και η ταξινόμηση των εικόνων. Υπάρχει περισσότερος χρόνος για αυτό που είναι διασκεδαστικό - τη φωτογράφηση παιδιών.”

Angelika Kolb-Telieps

“Ως φωτογράφος τοπίων και αστροφωτογραφίας, θα ήθελα να μοιραστώ τα σχόλιά μου και να τονίσω τη θετική μου εμπειρία με τη Photo Portal. Εκτιμώ ιδιαίτερα τις γρήγορες παραδόσεις και τις λεπτομερείς οδηγίες στο κέντρο βοήθειας, οι οποίες με βοηθούν πάντα στις ερωτήσεις μου. Θεωρώ ότι η σχέση τιμής-απόδοσης είναι λογική. Για το είδος μου, είναι σημαντικό οι φωτογράφοι να προσέχουν την αναπαραγωγή των χρωμάτων CYMK κατά την εκτύπωση κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας εικόνας”

Ingo Peter

“Είστε μια κορυφαία ομάδα. Μου αρέσει πραγματικά να συνεργάζομαι μαζί σας, και τα προβλήματα και οι προσαρμογές υλοποιούνται αμέσως όταν είναι δυνατόν. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ καλό. Σας ευχαριστώ!”

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: