Χρησιμοποιήστε το Photo Portal για τη φωτογράφηση μωρών και νεογέννητων

Φωτογραφία μωρών & νεογέννητων

Με Saal Photo Portal

Οργανώστε τις τρυφερές φωτογραφικές συνεδρίες μωρών και νεογέννητων σε άπειρες γκαλερί και υπο-γκαλερί. Η πλατφόρμα μας προσφέρει την ευκαιρία να παρουσιάσετε μαγευτικά φωτογραφικά προϊόντα προσαρμοσμένα για νέους γονείς. Απλοποιήστε την επιλογή των εικόνων σας με αποτελεσματικά εργαλεία ανατροφοδότησης και σχολιασμού. Ξεκινήστε χωρίς κανένα ρίσκο, επωφελούμενοι από μηδενικές προμήθειες και 10 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου!

Φωτογραφία μωρών & νεογέννητων

Προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της γκαλερί, του έργου ή της ροής εργασίας σας, έχουμε τις λύσεις που τις καλύπτουν όλες.

Επαγγελματική έκπτωση

Απολαύστε έκπτωση 35 % στα φωτογραφικά προϊόντα που κατασκευάζονται από το εργαστήριό μας και πωλούνται απευθείας στους πελάτες σας.

Ο συνεργάτης σας για την εκπλήρωση

Καλύπτουμε την επεξεργασία πληρωμών, την τιμολόγηση, τις ροές εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την παραγωγή, την αποστολή και την εξυπηρέτηση πελατών.

Πλήρη έσοδα από λήψεις

Διατηρήστε όλα τα κέρδη από τις ψηφιακές λήψεις που πωλούνται μέσω των γκαλερί σας, χωρίς καμία προμήθεια.

Δεν υπάρχουν προμήθειες

Διατηρήστε το 100% των κερδών από τις πωλήσεις των φωτογραφικών προϊόντων και των λήψεων.

Πώς λειτουργεί

  • Δημιουργία γκαλερί: Εύκολη διάταξη φωτογραφιών σε κύριες και υπο-γαλερί
  • Ένταξη έργου: Συμπεριλάβετε έργα όπως βιβλία φωτογραφιών ή κάρτες
  • Συμμετοχή με ανατροφοδότηση: Ενεργοποιήστε την ανατροφοδότηση για αποτελεσματική επιλογή φωτογραφιών
  • Τιμολόγηση και προσφορές: Προσφορές και τιμές: Τιμοκατάλογος για πωλήσεις προϊόντων με καθορισμένα περιθώρια κέρδους
  • Προσφορές πακέτων: Δημιουργήστε σύνολα προϊόντων, συνδυάζοντας εκτυπώσεις και λήψεις
  • Ηλεκτρονικές παραγγελίες γονέων: Σύνδεση γονέων και παραγγελία φωτογραφικών προϊόντων
  • Εκτέλεση εργαστηρίου: Saal-managed παραγωγή και παράδοση

Γρήγορη εκκίνηση σε 3 βήματα

Βασικές ρυθμίσεις

Ξεκινήστε παρέχοντας τα στοιχεία του λογαριασμού και της χρέωσής σας. Αποδεχτείτε την πολιτική μας GDPR, επιλέξτε έναν τύπο συνδρομής και ρυθμίστε την προτιμώμενη μέθοδο πληρωμής.

Τιμοκατάλογος

Δημιουργήστε τον αρχικό σας τιμοκατάλογο στην ενότητα Πωλήσεις. Επιλέξτε από μια ποικιλία προϊόντων προς πώληση και καθορίστε το περιθώριο κέρδους σας για να εξασφαλίσετε κερδοφορία.

Δημιουργία γκαλερί

Δημιουργήστε την πρώτη σας γκαλερί (τυπική ή με κωδικό QR). Συνδέστε τον τιμοκατάλογό σας στις ρυθμίσεις της γκαλερί, δημοσιεύστε τον και είστε έτοιμοι να πουλήσετε τη δουλειά σας!

Απεριόριστες γκαλερί και υπο-γκαλερί

Επεκτείνετε τη φωτογραφική σας βιτρίνα με κύριες γκαλερί και λεπτομερείς επιμέρους γκαλερί, απλοποιώντας την πλοήγηση του χρήστη και βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία. Πέρα από την απλή οργάνωση, αυτή η λειτουργία επιτρέπει την απρόσκοπτη διαχείριση του χαρτοφυλακίου ή της φωτογραφικής σας συνεδρίας: μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε, να μετακινήσετε ή να αφαιρέσετε εικόνες σε διάφορες γκαλερί, να αποκτήσετε πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία πωλήσεων και να ορίσετε μοναδικούς τίτλους και περιγραφές για κάθε φωτογραφία. Επιπλέον, το σύστημα αυτό επιτρέπει τη δημιουργία προσαρμοσμένων προϊόντων απευθείας από τις γκαλερί, προσφέροντας χειροκίνητη αποστολή στους πελάτες ανάλογα με τις ανάγκες, παρέχοντας μια ευέλικτη πλατφόρμα τόσο για την προβολή όσο και για την πώληση της δουλειάς σας.

Responsive Mobile Design

Εγγυηθείτε ότι οι γκαλερί σας θα φαίνονται άψογες σε οποιαδήποτε συσκευή με σχέδια που προσαρμόζονται για βέλτιστη προβολή σε smartphones. Επιλέξτε από διάφορες επιλογές διάταξης, όπως μονές ή διπλές στήλες σε κινητές συσκευές, και προσαρμόστε τα στυλ παρουσίασης εικόνων για να καλύψετε έως και το 90% των πελατών που προτιμούν να παραγγέλνουν από κινητές συσκευές.

Διαφορετικά σχέδια γκαλερί

Εξατομικεύστε την παρουσίαση της δουλειάς σας με διάφορες διατάξεις γκαλερί, όπως καταρράκτη, τετράγωνα, πίνακα τέχνης ή στρογγυλεμένες λειτουργίες κατάλληλες για μεγαλύτερες οθόνες. Επιλέξτε ανάμεσα σε σκούρα και ανοιχτά στυλ φόντου για να συμπληρώσετε τη φωτογραφία σας, εξασφαλίζοντας ότι η δουλειά σας προβάλλεται με τον πιο ελκυστικό οπτικά τρόπο.

Ανατροφοδότηση

Βελτιώστε τη ροή εργασίας σας με τα σχόλια των πελατών μέσα στην αίθουσα, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα αξιολόγησης με χρωματική κωδικοποίηση (πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο) και κουμπιά ανατροφοδότησης. Διευκολύνετε την επικοινωνία με τους πελάτες και απλοποιήστε τη διαδικασία επιλογής, συμφωνώντας σε σημασίες χρωμάτων, όπως πράσινο για έγκριση, πορτοκαλί για επεξεργασία και κόκκινο για απόρριψη, επιτρέποντας το γρήγορο φιλτράρισμα και τη λήψη αποφάσεων.

Τιμοκατάλογοι

Το σύστημά μας βελτιώνει τη διαχείριση των τιμοκαταλόγων σας, παρέχοντάς σας την ευελιξία να καθορίζετε και να προσαρμόζετε τις τελικές τιμές για τις προσφορές σας. Αυτό περιλαμβάνει φυσικά προϊόντα, ψηφιακές λήψεις, σύνολα προϊόντων που έχετε συγκεντρώσει και ολοκληρωμένα πακέτα λήψης από γκαλερί. Έχετε την ελευθερία να επιλέγετε συγκεκριμένες μορφές ή τελειώματα για τα φυσικά φωτογραφικά προϊόντα και να βλέπετε άμεσα τα περιθώρια κέρδους σας κατά τον καθορισμό των τιμών πώλησης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ποσοστιαία ή απόλυτα περιθώρια κέρδους. Επιπλέον, η λειτουργία καλλωπισμού τιμών διασφαλίζει ότι οι τιμές στρογγυλοποιούνται, παρουσιάζοντας ένα πιο αισθητικά ευχάριστο σχήμα στους πελάτες σας, βελτιώνοντας τη συνολική αγοραστική εμπειρία.

Κολάζ και σχεδιασμός πολλαπλών εικόνων

Σχεδιάστε μοναδικά έργα χρησιμοποιώντας τις εικόνες σας για να δημιουργήσετε συναρπαστικά κολάζ ή συνθέσεις πολλαπλών εικόνων. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει μια πιο ποικιλόμορφη προσφορά προϊόντων, επιτρέποντάς σας να πουλάτε σχέδια που ενσωματώνουν πολλαπλές εικόνες σε μια ενιαία, καλλιτεχνική μορφή.

Φυσικά προϊόντα και λήψεις φωτογραφιών

Προσφέρετε λήψεις αρχείων και φυσικά προϊόντα φωτογραφίας. Προσαρμόστε τις προσφορές σας επιλέγοντας συγκεκριμένες μορφές, τελειώματα και πρόσθετα σε μοναδικές τιμές. Ορίστε ξεχωριστές τιμές για τις λήψεις με βάση την ανάλυση και τις επιλογές πακέτων. Για τους πελάτες των οποίων το πακέτο φωτογράφησης περιλαμβάνει ήδη λήψεις, παρέχετε μια απρόσκοπτη εμπειρία λήψης χωρίς πλοήγηση στη διαδικασία πληρωμής.

Σετ προϊόντων και Upsells

Δημιουργήστε προσαρμοσμένα πακέτα που συνδυάζουν λήψεις με φυσικά προϊόντα φωτογραφιών για να ενισχύσετε το δυναμικό εσόδων. Καθορίστε συγκεκριμένες ποσότητες προϊόντων φωτογραφιών ή λήψεων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για όλες τις λήψεις της γκαλερί, για να ενθαρρύνετε πρόσθετες αγορές.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι σας

Εξερευνήστε τη φωτογραφική πύλη Saal: δημιουργήστε γκαλερί, έργα και πουλήστε εικόνες εύκολα. Εγγραφείτε δωρεάν για να εξερευνήσετε ανεξάρτητα ή κλείστε μια επίδειξη για μια καθοδηγούμενη περιήγηση προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε την ψηφιακή σας βιτρίνα τώρα!

Εξερευνήστε τη γκαλερί μας Demo

Η Baby Gallery Demo μας σας επιτρέπει να βιώσετε τη ζεστασιά και το θαύμα της προβολής και της επιλογής αναμνηστικών όπως θα έκαναν οι πελάτες σας. Βυθιστείτε σε ένα περιβάλλον όπου τα τρυφερά σχόλια συγχωνεύονται με την ευκολία της επιλογής τέλειων πακέτων προϊόντων. Πλοηγηθείτε μέσα από απρόσκοπτες επιλογές για τη λήψη αγαπημένων εικόνων ή την αγορά προσαρμοσμένων σχεδίων που γιορτάζουν κάθε ορόσημο.

Fotopapier glänzend