Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ στη φωτογραφική πύλη: Photo Photo: Ροές εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφές...

Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ

Αποτελεσματικό μάρκετινγκ και δέσμευση μέσω email

Επαφές

Στο Photo Portal, οι επαφές αντιπροσωπεύουν πιθανούς πελάτες - είτε πρόκειται για άτομα που συμμετείχαν σε μια φωτογράφηση στο στούντιό σας, είτε για γονείς παιδιών που έχετε φωτογραφίσει, είτε για οπαδούς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να ενδιαφέρονται να παραγγείλουν τα έργα σας online. Μπορείτε είτε να προσθέσετε αυτές τις επαφές χειροκίνητα, ομαδοποιώντας τες όπως εσείς κρίνετε σκόπιμο, είτε μπορούν να προστεθούν αυτόματα μέσω ηλεκτρονικών φορμών εγγραφής. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την αποτελεσματική επικοινωνία και το εξατομικευμένο μάρκετινγκ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απευθυνθείτε απευθείας στο κοινό σας με προσφορές, ενημερώσεις και πολλά άλλα.

Ομάδες επικοινωνίας

Οι ομάδες επαφών βελτιώνουν την επικοινωνία, επιτρέποντάς σας να οργανώσετε τις επαφές σας σε λίστες. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την αποστολή στοχευμένων επικοινωνιών ή την κοινή χρήση εικόνων και έργων με συγκεκριμένα τμήματα του κοινού σας. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε μια γκαλερί με μια ομάδα πελατών φωτογραφίας εκδηλώσεων ή να στείλετε ένα διαφημιστικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους τους γονείς ενός συγκεκριμένου σχολείου. Σε συνδυασμό με πρότυπα email, η λειτουργία αυτή απλοποιεί τη διαδικασία αποστολής συγκεκριμένων μηνυμάτων σε διαφορετικές ομάδες, ενισχύοντας τις προσπάθειες μάρκετινγκ που καταβάλλετε.

Ροές εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι ροές εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτοματοποιούν τη διαδικασία επικοινωνίας με τους πελάτες σας, στέλνοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση συγκεκριμένα εναύσματα, όπως η ημερομηνία φωτογράφησης, η έναρξη της γκαλερί ή η λήξη μιας προσφοράς. Αυτά τα αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να προσαρμοστούν με καταλόγους θέσεων για προσωπικά στοιχεία, διασφαλίζοντας ότι κάθε μήνυμα είναι προσωπικό και σχετικό. Μπορείτε να προγραμματίσετε την αποστολή αυτών των μηνυμάτων σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, στοχεύοντας σε άτομα με βάση τις ενέργειές τους, όπως η πραγματοποίηση μιας αγοράς ή η απλή εκδήλωση ενδιαφέροντος. Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά στη διατήρηση της δέσμευσης και ενθαρρύνει την επανάληψη των εργασιών.

Πρότυπα email

Δημιουργήστε και προσαρμόστε πρότυπα email για διάφορους σκοπούς, από κοινή χρήση γκαλερί μέχρι ανακοινώσεις προώθησης. Αυτά τα πρότυπα μπορούν να ενσωματώσουν δυναμικό περιεχόμενο, όπως ονόματα πελατών, για να εξατομικεύσουν κάθε μήνυμα. Χρησιμεύουν ως ένα ευέλικτο εργαλείο για αποτελεσματική επικοινωνία, επιτρέποντάς σας να απευθυνθείτε σε μεμονωμένες επαφές ή ομάδες με λίγα μόνο κλικ. Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει τη συνοχή των μηνυμάτων σας, ενώ παράλληλα σας εξοικονομεί χρόνο.

Ιστορικό email

Παρακολουθήστε όλα τα email που έχετε στείλει στις επαφές σας με τη λειτουργία ιστορικού email. Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο, το θέμα και το περιεχόμενο κάθε email, επιτρέποντάς σας να επανεξετάσετε τη στρατηγική επικοινωνίας σας και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Αυτή η διαφάνεια σας βοηθά να κατανοήσετε την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών προσέγγισής σας και διασφαλίζει ότι καμία επαφή δεν παραλείπεται.

Επωνυμία και προσαρμογή email

Ενισχύστε την ταυτότητα της επωνυμίας σας σε κάθε email με τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε το όνομα του αποστολέα και να συμπεριλάβετε το λογότυπό σας στις ρυθμίσεις του email. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει μια πιο επαγγελματική εμφάνιση και ενισχύει την επωνυμία σας σε κάθε επικοινωνία. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε απαντήσεις στα προσωπικά σας εισερχόμενα, διασφαλίζοντας ότι διατηρείτε μια άμεση γραμμή επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Τα δοκιμαστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπουν να κάνετε προεπισκόπηση των προσαρμογών σας πριν από τη λειτουργία, διασφαλίζοντας ότι η επωνυμία σας είναι συνεπής και εντυπωσιακή.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι σας

Εξερευνήστε τη φωτογραφική πύλη Saal: δημιουργήστε γκαλερί, έργα και πουλήστε εικόνες εύκολα. Εγγραφείτε δωρεάν για να εξερευνήσετε ανεξάρτητα ή κλείστε μια επίδειξη για μια καθοδηγούμενη περιήγηση προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε την ψηφιακή σας βιτρίνα τώρα!