Διαχείριση παραγγελιών: Εγκρίσεις, διακανονισμοί και άλλα δωρεάν χαρακτηριστικά

Διαχείριση παραγγελιών

Βελτιστοποιημένη παρακολούθηση και έλεγχος παραγγελιών

Διαχείριση παραγγελιών

Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα με επισκόπηση όλων των παραγγελιών, συμπεριλαμβανομένων βασικών στοιχείων όπως ημερομηνίες και αριθμοί παραγγελιών, πληροφορίες πελατών, συνολικά ποσά και κέρδη. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά κάθε συναλλαγή, προσφέροντας ένα σαφές στιγμιότυπο της δραστηριότητας των πωλήσεών σας, διασφαλίζοντας ότι θα παραμένετε ενημερωμένοι σχετικά με την κατάσταση και τις λεπτομέρειες των αγορών των πελατών.

Χειροκίνητη έγκριση (προαιρετικά)

Επανεξετάστε και εγκρίνετε κάθε παραγγελία προτού αυτή περάσει στην παραγωγή. Αυτή η χειροκίνητη διαδικασία έγκρισης σας παρέχει την εξουσία να διασφαλίζετε ότι κάθε παραγγελία πληροί τα πρότυπα σας, προσφέροντας έναν τελικό έλεγχο ποιότητας, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών και διατηρώντας την παραγωγή υψηλής ποιότητας.

Κατάλογος οικισμών

Πλοηγηθείτε στα οικονομικά σας με ευκολία χρησιμοποιώντας τη λίστα διακανονισμού, η οποία παρέχει μια μηνιαία συγκεντρωτική επισκόπηση των εσόδων σας. Κάθε διακανονισμός εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες που τοποθετήθηκαν μέσω των γκαλερί σας, συμπεριλαμβανομένου του κέρδους που επιτεύχθηκε. Οι πληρωμές κανονίζονται να γίνονται στις 15 του επόμενου μήνα.

Αντικατάσταση εικόνων (προαιρετικά)

Βελτιστοποιήστε τη ροή εργασίας σας μεταφορτώνοντας πρώτα μη επεξεργασμένες ή/και εικόνες χαμηλής ανάλυσης ως προεπισκόπηση. Όταν λάβετε μια παραγγελία, θα σας ζητηθεί να αντικαταστήσετε τις εικόνες πριν από την τοποθέτηση της παραγγελίας. Αυτό σας επιτρέπει είτε να εξοικονομήσετε αποθηκευτικό χώρο είτε να επεξεργαστείτε μόνο τις εικόνες που παραγγέλνει ο πελάτης σας. Αυτό σας επιτρέπει να προσφέρετε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Εξαγωγή CSV

Εξάγετε εύκολα τις παραγγελίες και τις λίστες επαφών σας σε μορφή CSV, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με άλλα συστήματα ή τη λεπτομερή ανάλυση με τη χρήση λογισμικού λογιστικών φύλλων. Αυτή η λειτουργία ενισχύει την ικανότητά σας να οργανώνετε, να αναλύετε και να αξιοποιείτε τα δεδομένα σας εκτός της πλατφόρμας, προσφέροντας ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε και ερμηνεύετε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας.

Άμεση παράδοση ή παραλαβή στο κατάστημα

Επιλέξτε την πιο κατάλληλη επιλογή παράδοσης για την επιχείρησή σας, είτε πρόκειται για άμεση παράδοση στη διεύθυνση του πελάτη είτε για παραλαβή στο στούντιό σας. Αυτή η ευελιξία σας επιτρέπει να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στις παραγγελίες, ενδεχομένως να τις επανασυσκευάσετε για μια επώνυμη εμπειρία ή απλώς να εξορθολογήσετε τη διαδικασία διανομής για να καλύψετε τις λειτουργικές σας ανάγκες.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι σας

Εξερευνήστε τη φωτογραφική πύλη Saal: δημιουργήστε γκαλερί, έργα και πουλήστε εικόνες εύκολα. Εγγραφείτε δωρεάν για να εξερευνήσετε ανεξάρτητα ή κλείστε μια επίδειξη για μια καθοδηγούμενη περιήγηση προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε την ψηφιακή σας βιτρίνα τώρα!