Ενισχύστε τις εκθέσεις με το Photo Portal: QR Codes, λεζάντες, εξαγωγές PDF/CSV

Εκθέσεις

Αβίαστη μετατροπή από έκθεση σε πώληση

Γεννήτρια κώδικα QR και λεζάντας

Παρουσιάστε τα εκτυπωμένα έργα σας Saal Digital σε μια φυσική γκαλερί ή στούντιο, προσφέροντας στους επισκέπτες του χώρου την ευκολία να σαρώσουν έναν κωδικό QR για να παραγγείλουν αντίγραφα απευθείας από την Πύλη φωτογραφιών. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λεζάντα με το όνομα του δημιουργού, τον τίτλο της εικόνας και την περιγραφή μαζί με έναν κωδικό QR που οδηγεί απευθείας στην εικόνα της ηλεκτρονικής γκαλερί, έτοιμη για αγορά. Γεφυρώστε το χάσμα μεταξύ της φυσικής έκθεσης και των ψηφιακών πωλήσεων χωρίς κόπο.

Εξαγωγή PDF και CSV

Εξασφαλίστε εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες της γκαλερί για να σαρώσουν και να παραγγείλουν τα έργα που εκθέτετε, εξάγοντας λεζάντες με κωδικούς QR σε μορφή PDF, έτοιμες για εκτύπωση και τοποθέτηση δίπλα στα έργα σας. Εάν οι επιλογές σχεδιασμού των λεζάντων μας δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, η επιλογή εξαγωγής CSV σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις λεζάντες και τους κωδικούς QR χρησιμοποιώντας εξωτερικό λογισμικό, παρέχοντας πλήρη έλεγχο στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε τα ερεθίσματα πωλήσεων δίπλα στα έργα που εκτίθενται.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι σας

Εξερευνήστε τη φωτογραφική πύλη Saal: δημιουργήστε γκαλερί, έργα και πουλήστε εικόνες εύκολα. Εγγραφείτε δωρεάν για να εξερευνήσετε ανεξάρτητα ή κλείστε μια επίδειξη για μια καθοδηγούμενη περιήγηση προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε την ψηφιακή σας βιτρίνα τώρα!