Δημιουργήστε και πουλήστε έργα στο Photo Portal: Βιβλία φωτογραφιών, ημερολόγια

Έργα

Η δύναμη των σχεδιασμένων προϊόντων

Κολάζ και σχεδιασμός πολλαπλών εικόνων

Σχεδιάστε μοναδικά έργα χρησιμοποιώντας τις εικόνες σας για να δημιουργήσετε συναρπαστικά κολάζ ή συνθέσεις πολλαπλών εικόνων. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει μια πιο ποικιλόμορφη προσφορά προϊόντων, επιτρέποντάς σας να πουλάτε σχέδια που ενσωματώνουν πολλαπλές εικόνες σε μια ενιαία, καλλιτεχνική μορφή.

Βιβλία φωτογραφιών, ημερολόγια και άλλα

Επεκτείνετε την προσφορά των προϊόντων σας με υψηλής αξίας, προσαρμόσιμα έργα, όπως βιβλία φωτογραφιών και ημερολόγια. Αυτά τα αντικείμενα παρέχουν στους πελάτες πιο εξατομικευμένες και αξέχαστες επιλογές, που ξεπερνούν τις τυπικές εκτυπώσεις και περιλαμβάνουν το δημιουργικό σχεδιασμό και τη σύνθεσή σας.

Αντιγραφή και μετατροπή

Βελτιστοποιήστε τη διαδικασία δημιουργίας των έργων σας, είτε αντιγράφοντας υπάρχοντα έργα είτε μετατρέποντάς τα σε διαφορετικές μορφές. Αυτή η ευελιξία είναι ανεκτίμητη για τη δημιουργία παραλλαγών που ενσωματώνουν επιθυμητές τροποποιήσεις, όπως εναλλακτικά μεγέθη ή τελειώματα. Είτε θέλετε να αναπαράγετε ένα επιτυχημένο έργο για μια διαφορετική σειρά προϊόντων είτε να προσαρμόσετε ένα έργο ώστε να ικανοποιεί συγκεκριμένες ανάγκες πελατών, οι λειτουργίες αντιγραφής και μετατροπής απλοποιούν τη διαδικασία, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να ικανοποιείτε αποτελεσματικά διαφορετικές προτιμήσεις χωρίς να ξεκινάτε από το μηδέν κάθε φορά.

Προσθήκη στις Γκαλερί

Ενσωματώστε απρόσκοπτα τα προσαρμοσμένα έργα σας στις γκαλερί σας μαζί με μεμονωμένες εικόνες. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες σας να βλέπουν και να αγοράζουν τα μοναδικά σας φωτογραφικά βιβλία, ημερολόγια ή κολάζ απευθείας από την ίδια σελίδα όπου περιηγούνται στις άλλες φωτογραφικές σας εργασίες.

Μοιραστείτε τα Έργα σας

Αυτή η λειτουργία μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι φωτογράφοι συνεργάζονται με τους πελάτες για έργα. Αντί για αλληλογραφία και χρονοβόρες συναντήσεις, μοιραστείτε τα φωτογραφικά σας έργα, όπως τα Βιβλία φωτογραφιών ή τα Ημερολόγια, απευθείας για να λάβετε ανατροφοδότηση από τον πελάτη. Οι πελάτες μπορούν εύκολα να αφήνουν σχόλια για να προτείνουν αλλαγές ή να εκφράζουν τις προτιμήσεις τους απευθείας στο ίδιο το έργο. Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο και εμπλέξτε τους πελάτες πιο αποτελεσματικά, καθιστώντας κάθε έργο μια συνεργατική επιτυχία.

Ειδικές συνθήκες

Σχεδιάζετε ένα έργο που απαιτεί πώληση σε μεγαλύτερες ποσότητες; Η πλατφόρμα μας εξυπηρετεί την ανάγκη σας για μαζικές πωλήσεις, προσφέροντας εξατομικευμένες προσφορές όταν στοχεύετε στην πώληση τουλάχιστον πέντε μονάδων ανά έργο. Πλοηγηθείτε στη διεύθυνση Ρυθμίσεις πωλήσεων του συγκεκριμένου έργου που σκοπεύετε να πουλήσετε σε όγκο. Εντός αυτών των ρυθμίσεων, θα βρείτε ένα κουμπί Αίτηση ειδικών όρων που έχει σχεδιαστεί για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να βελτιστοποιήσετε τη στρατηγική πωλήσεών σας για έργα μεγαλύτερου όγκου.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι σας

Εξερευνήστε τη φωτογραφική πύλη Saal: δημιουργήστε γκαλερί, έργα και πουλήστε εικόνες εύκολα. Εγγραφείτε δωρεάν για να εξερευνήσετε ανεξάρτητα ή κλείστε μια επίδειξη για μια καθοδηγούμενη περιήγηση προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε την ψηφιακή σας βιτρίνα τώρα!