Αυτοματοποιημένες εργασίες φωτογραφίας και γκαλερί QR | Photo Portal

Εργασίες φωτογραφιών και γκαλερί κωδικών QR

Για Νηπιαγωγείο & Σχολική Φωτογραφία

Αυτοματοποιημένη ταξινόμηση κώδικα QR

Δημιουργήστε εύκολα κάρτες με κωδικό QR για κάθε συμμετέχοντα στις φωτογραφικές συνεδρίες σας, απλοποιώντας τη διαδικασία ταξινόμησης των εικόνων σε μεμονωμένες γκαλερί. Αυτές οι κάρτες περιλαμβάνουν προσαρμόσιμο κείμενο για οδηγίες συγκατάθεσης και πρόσβασης σύμφωνα με το GDPR. Εάν τα δεδομένα των συμμετεχόντων έχουν συλλεχθεί εκ των προτέρων μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής ή εισαγωγής δεδομένων CSV, οι πληροφορίες αυτές μπορούν να εκτυπωθούν απευθείας στις κάρτες, απλοποιώντας τη διαχείριση της ροής εργασίας. Με τη φωτογράφηση των κωδικών QR των συμμετεχόντων ακολουθούμενων από τα πορτραίτα τους, οι φωτογραφίες που μεταφορτώνονται ταξινομούνται αυτόματα στις σωστές επιμέρους γκαλερί.

Δομημένες θέσεις εργασίας φωτογραφίας

Η λειτουργία μας Photo Jobs έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει τη δομή των φωτογραφικών εργασιών όγκου σε ιδρύματα όπως σχολεία, οργανισμούς, εταιρείες ή μεγάλες εκδηλώσεις και εορτασμούς, προσφέροντας μια ομαδική ρύθμιση που περιορίζει την πρόσβαση στις κοινές γκαλερί αποκλειστικά στα μέλη της σχετικής ομάδας. Αυτή η οργάνωση βοηθά στην αποτελεσματική διαχείριση και επισκόπηση διαφόρων ομάδων.

Προσαρμοσμένες κάρτες πρόσβασης με κώδικα QR (σύντομα)

Προσαρμόστε τις κάρτες κωδικού QR ώστε να ταιριάζουν στο στυλ σας και να κάνετε μια δυνατή πρώτη εντύπωση στους συμμετέχοντες. Πέρα από την παροχή οδηγιών πρόσβασης, προσαρμόστε τις κάρτες ώστε να περιλαμβάνουν διαφημιστικούς κωδικούς ή κωδικούς κουπονιών, ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες να έχουν πρόσβαση και να αγοράζουν από τις γκαλερί τους. Απολαύστε πλήρη δημιουργική ελευθερία στο σχεδιασμό των καρτών σας με κωδικό QR χρησιμοποιώντας το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό μας.

Online εγγραφή

Διευκολύνετε τη συλλογή των στοιχείων των συμμετεχόντων πριν από την ημέρα της φωτογράφησης με μια ειδική διεύθυνση URL ή κωδικό QR. Αυτή η διαδικασία προεγγραφής εξοικονομεί χρόνο, διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τον GDPR συγκεντρώνοντας εκ των προτέρων τη συγκατάθεση και καθιστά τα στοιχεία των συμμετεχόντων διαθέσιμα στην ενότητα επικοινωνίας της εργασίας ή της γκαλερί με κωδικό QR. Η ηλεκτρονική φόρμα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να επιλέξουν την ομάδα τους και παρέχει βασικές πληροφορίες για την ημέρα φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένων των επακόλουθων ειδοποιήσεων πρόσβασης στη γκαλερί μέσω ροών εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εισαγωγή λίστας CSV

Η Εισαγωγή λίστας CSV σας επιτρέπει την αποτελεσματική εισαγωγή πελατών και συμμετεχόντων εισάγοντας προϋπάρχοντα δεδομένα απευθείας στο σύστημα. Αυτή η λειτουργία απλοποιεί τη διαδικασία με την προ-συμπλήρωση καρτών QR Code με δεδομένα συμμετεχόντων, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα με ροές εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για βελτιωμένη επικοινωνία. Είναι ιδανικό για την προετοιμασία των φωτογραφικών ημερών, καθώς εξαλείφει τη χειροκίνητη συλλογή δεδομένων και αξιοποιεί την αυτοματοποιημένη ταξινόμηση για την οργάνωση των φωτογραφιών.

Χειροκίνητη διαλογή

Η χειροκίνητη ταξινόμηση προσφέρει μια ευέλικτη εναλλακτική λύση για τους φωτογράφους που προτιμούν να μην χρησιμοποιούν κωδικούς QR. Επιλέγοντας απλώς την πρώτη φωτογραφία κάθε συμμετέχοντα μέσα σε έναν φάκελο, το σύστημά μας δημιουργεί αυτόματα ξεχωριστές γκαλερί για κάθε άτομο. Αυτή η μέθοδος απλοποιεί την οργάνωση των φωτογραφιών χωρίς την ανάγκη για κάρτες QR Code, προσφέροντας μια αποτελεσματική ροή εργασίας για κάθε ημέρα φωτογραφίας.

Ομάδες και επιμέρους υπο-γαλάξεις

Οι Ομάδες και οι Ατομικές υπο-γαλερί μέσα σε μια εργασία προσφέρουν εξατομικευμένη πρόσβαση στους συμμετέχοντες. Ατομικές υπο-γαλερί, αφιερωμένες σε κάθε φωτογραφημένο συμμετέχοντα, παρέχουν αποκλειστική πρόσβαση μέσω μιας μοναδικής διεύθυνσης URL ή ενός κωδικού QR, με προαιρετική εγγραφή για πρόσθετη ασφάλεια. Οι ομαδικές υπο-γκαλερί είναι προσβάσιμες σε όλα τα μέλη μιας συγκεκριμένης ομάδας, απλοποιώντας την πρόσβαση χωρίς την ανάγκη για ξεχωριστούς κωδικούς QR, διασφαλίζοντας ότι μόνο τα σχετικά μέλη της ομάδας μπορούν να βλέπουν και να παραγγέλνουν από αυτές τις γκαλερί.

Σετ προϊόντων και λήψεις

Τα σετ προϊόντων και τα Downloads βελτιώνουν την εμπειρία της φωτογράφησης όγκου προσφέροντας προσαρμόσιμα πακέτα. Προσαρμόστε τις προσφορές με φυσικές εκτυπώσεις, φωτογραφικά προϊόντα και ψηφιακές λήψεις για να καλύψετε τις ανάγκες ομάδων ή μεμονωμένων ατόμων. Αξιοποιήστε προωθητικές ενέργειες και κουπόνια για να δώσετε κίνητρα για έγκαιρες παραγγελίες, επιτρέποντας ευέλικτες και στοχευμένες στρατηγικές μάρκετινγκ τόσο σε ομαδικές όσο και σε ατομικές υπο-σειρές. Αυτή η λειτουργία προσαρμόζεται στις μοναδικές απαιτήσεις της φωτογραφίας όγκου, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για την πώληση και την κοινή χρήση εικόνων.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι σας

Εξερευνήστε τη φωτογραφική πύλη Saal: δημιουργήστε γκαλερί, έργα και πουλήστε εικόνες εύκολα. Εγγραφείτε δωρεάν για να εξερευνήσετε ανεξάρτητα ή κλείστε μια επίδειξη για μια καθοδηγούμενη περιήγηση προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε την ψηφιακή σας βιτρίνα τώρα!