Saal Photo Portal: Online Shop Gallery και Σύστημα υπο-Γκαλερί

Γκαλερί

Παρουσιάστε και πουλήστε την τέχνη σας

Απεριόριστες γκαλερί και υπο-γκαλερί

Επεκτείνετε τη φωτογραφική σας βιτρίνα με κύριες γκαλερί και λεπτομερείς επιμέρους γκαλερί, απλοποιώντας την πλοήγηση του χρήστη και βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία. Πέρα από την απλή οργάνωση, αυτή η λειτουργία επιτρέπει την απρόσκοπτη διαχείριση του χαρτοφυλακίου ή της φωτογραφικής σας συνεδρίας: μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε, να μετακινήσετε ή να αφαιρέσετε εικόνες σε διάφορες γκαλερί, να αποκτήσετε πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία πωλήσεων και να ορίσετε μοναδικούς τίτλους και περιγραφές για κάθε φωτογραφία. Επιπλέον, το σύστημα αυτό επιτρέπει τη δημιουργία προσαρμοσμένων προϊόντων απευθείας από τις γκαλερί, προσφέροντας χειροκίνητη αποστολή στους πελάτες ανάλογα με τις ανάγκες, παρέχοντας μια ευέλικτη πλατφόρμα τόσο για την προβολή όσο και για την πώληση της δουλειάς σας.

Ευέλικτη τιμολόγηση

Πάρτε τον πλήρη έλεγχο της δομής τιμολόγησης και των προσφορών προϊόντων σας σε κάθε γκαλερί και υπο-γκαλερί. Όχι μόνο μπορείτε να ορίσετε μοναδικές τιμές σε κάθε επίπεδο, αλλά μπορείτε επίσης να αποφασίσετε ακριβώς ποια προϊόντα θα προσφέρετε, αν θα επιτρέψετε ή θα περιορίσετε τις λήψεις και να παρέχετε συγκεκριμένα πακέτα προσαρμοσμένα στη γκαλερί ή την εικόνα. Αυτή η απαράμιλλη ευελιξία διασφαλίζει ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στις διαφορετικές προτιμήσεις του κοινού σας, βελτιστοποιώντας τη στρατηγική πωλήσεών σας και ενισχύοντας την ικανοποίηση των πελατών σας.

Πώληση έργων

Αναβαθμίστε την υπηρεσία σας προσφέροντας φωτογραφικά έργα, όπως βιβλία φωτογραφιών ή ημερολόγια, επιτρέποντας στους πελάτες να αγοράζουν εξατομικευμένες συλλογές ή σχέδια που έχετε επιμεληθεί εσείς. Αυτά τα έργα μπορούν να προβάλλονται σε οποιαδήποτε γκαλερί ή υπο-γκαλερί, με τη δυνατότητα ενεργοποίησης λειτουργιών σχολίων ή ανατροφοδότησης. Αυτή η διαδραστική προσέγγιση σας επιτρέπει να συλλέγετε αποτελεσματικά τα σχόλια των πελατών πριν από την οριστικοποίηση και την παρουσίαση του έργου, διασφαλίζοντας ότι οι προσδοκίες των πελατών ικανοποιούνται ή υπερκαλύπτονται.

Ουδέτερη διεύθυνση URL

Μοιραστείτε τη δουλειά σας με μια ουδέτερη διεύθυνση URL που διατηρεί την εστίαση στην επωνυμία σας, όπως το https://photo-portal.shop/share/gallery_code/ για τις γκαλερί και το https://photo-portal.shop/profiles/your_name/ για τη σελίδα του προφίλ σας. Αυτή η λειτουργία προσφέρει ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο μοιράζεστε τις γκαλερί σας με ασφάλεια μέσω ενός συνδέσμου, με προαιρετική εγγραφή ή προστασία με κωδικό πρόσβασης, προσαρμόζοντας την πρόσβαση στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας και διατηρώντας το απόρρητο και την ασφάλεια.

Προσαρμοσμένα emails

Βελτιστοποιήστε την επικοινωνία με τη δυνατότητα αποστολής προσαρμοσμένων email και υπενθυμίσεων σε διαφορετικές ροές εργασίας για κάθε γκαλερί ή υπο-γκαλερί. Μοιραστείτε γκαλερί αποτελεσματικά με επιλεγμένες ομάδες ή μεμονωμένες επαφές, χρησιμοποιώντας πρότυπα email για γρήγορη διάδοση πληροφοριών. Αυτή η λειτουργία εξοικονομεί σημαντικό χρόνο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε περισσότερο στη φωτογραφία σας και λιγότερο στις διοικητικές εργασίες.

Responsive Mobile Design

Εγγυηθείτε ότι οι γκαλερί σας θα φαίνονται άψογες σε οποιαδήποτε συσκευή με σχέδια που προσαρμόζονται για βέλτιστη προβολή σε smartphones. Επιλέξτε από διάφορες επιλογές διάταξης, όπως μονές ή διπλές στήλες σε κινητές συσκευές, και προσαρμόστε τα στυλ παρουσίασης εικόνων για να καλύψετε έως και το 90% των πελατών που προτιμούν να παραγγέλνουν από κινητές συσκευές.

Διαφορετικά σχέδια γκαλερί

Εξατομικεύστε την παρουσίαση της δουλειάς σας με διάφορες διατάξεις γκαλερί, όπως καταρράκτη, τετράγωνα, πίνακα τέχνης ή στρογγυλεμένες λειτουργίες κατάλληλες για μεγαλύτερες οθόνες. Επιλέξτε ανάμεσα σε σκούρα και ανοιχτά στυλ φόντου για να συμπληρώσετε τη φωτογραφία σας, εξασφαλίζοντας ότι η δουλειά σας προβάλλεται με τον πιο ελκυστικό οπτικά τρόπο.

Ανατροφοδότηση

Βελτιώστε τη ροή εργασίας σας με τα σχόλια των πελατών μέσα στην αίθουσα, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα αξιολόγησης με χρωματική κωδικοποίηση (πράσινο, πορτοκαλί, κόκκινο) και κουμπιά ανατροφοδότησης. Διευκολύνετε την επικοινωνία με τους πελάτες και απλοποιήστε τη διαδικασία επιλογής, συμφωνώντας σε σημασίες χρωμάτων, όπως πράσινο για έγκριση, πορτοκαλί για επεξεργασία και κόκκινο για απόρριψη, επιτρέποντας το γρήγορο φιλτράρισμα και τη λήψη αποφάσεων.

Σχόλια

Δημιουργήστε μια δυναμική κοινότητα γύρω από τη δουλειά σας, επιτρέποντας σχόλια σε φωτογραφίες ή γκαλερί. Με τις λειτουργίες συντονισμού, μπορείτε να ελέγχετε τα σχόλια πριν από τη δημοσίευσή τους, να επιτρέπετε τις απαντήσεις και να ενθαρρύνετε τη συμμετοχή μέσω των likes, δημιουργώντας έναν διαδραστικό και περιεκτικό χώρο για το κοινό σας.

Λίστα επιθυμιών

Βελτιώστε την εμπειρία του πελάτη προσφέροντας στους πελάτες σας τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν εικόνες σε μια λίστα επιθυμιών. Για να αποθηκεύσετε μια λίστα επιθυμιών, απαιτείται μια σύντομη εγγραφή του πελάτη, ώστε να μπορείτε να δείτε ποιος έχει προσθέσει τις εικόνες στη λίστα επιθυμιών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε τόσο την ποιότητα των υπηρεσιών όσο και τις ευκαιρίες ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι σας

Εξερευνήστε τη φωτογραφική πύλη Saal: δημιουργήστε γκαλερί, έργα και πουλήστε εικόνες εύκολα. Εγγραφείτε δωρεάν για να εξερευνήσετε ανεξάρτητα ή κλείστε μια επίδειξη για μια καθοδηγούμενη περιήγηση προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε την ψηφιακή σας βιτρίνα τώρα!