Επιλογές πληρωμής Photo Portal: Κάρτες και άλλα

Μέθοδοι πληρωμής

Προσφορά απρόσκοπτων μεθόδων πληρωμής

PayPal

Ασφαλείς και γρήγορες, οι συναλλαγές PayPal διευκολύνουν τις άμεσες πληρωμές, εξασφαλίζοντας ότι οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστέρηση, εφόσον δεν απαιτείται χειροκίνητη έγκριση. Χρησιμεύει επίσης ως μια βολική επιλογή για τη λήψη μηνιαίων προμηθειών, εξορθολογίζοντας τις οικονομικές πτυχές των πωλήσεών σας.

Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Δεχόμαστε τις κυριότερες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, συμπεριλαμβανομένων των Visa και Mastercard, μέσω του ασφαλούς συνεργάτη μας για την επεξεργασία πληρωμών, Computop. Αυτό εξασφαλίζει μια ασφαλή συναλλαγή χωρίς να αποθηκεύονται τα στοιχεία πληρωμής των πελατών σας, παρέχοντας ηρεμία τόσο σε εσάς όσο και στους πελάτες σας.

Άμεση τραπεζική μεταφορά

Η Άμεση τραπεζική μεταφορά προσφέρει μια γρήγορη και εύκολη λύση online πληρωμών. Οι πελάτες ανακατευθύνονται στον ιστότοπο της τράπεζάς τους για να ολοκληρώσουν την πληρωμή, παρόμοια με ένα τυπικό τραπεζικό έμβασμα, αλλά με τη διευκόλυνση ενός παρόχου υπηρεσιών πληρωμών. Ο έμπορος λαμβάνει επιβεβαίωση συναλλαγής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, επιτρέποντας την άμεση επεξεργασία και αποστολή της παραγγελίας, εφόσον δεν απαιτείται χειροκίνητη έγκριση. Σημείωση: Αυτή η υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στη Γερμανία και την Αυστρία.

Apple και Google Pay

Βελτιστοποιήστε την εμπειρία πληρωμών των πελατών σας με την ευκολία του Apple και του Google Pay. Αυτές οι μέθοδοι πληρωμής επιτρέπουν γρήγορες, ασφαλείς συναλλαγές απευθείας από smartphones ή tablets. Με ένα απλό άγγιγμα, οι πελάτες μπορούν να εγκρίνουν τις πληρωμές, επιταχύνοντας σημαντικά τη διαδικασία πληρωμής.

Αυτή η σύγχρονη λύση πληρωμών όχι μόνο βελτιώνει την εμπειρία αγορών, αλλά παρέχει επίσης την πρόσθετη ασφάλεια και το απόρρητο των συστημάτων πληρωμών της Apple και της Google. Οι παραγγελίες επεξεργάζονται αμέσως, προχωρώντας γρήγορα στην παραγωγή, εάν δεν απαιτείται χειροκίνητη έγκριση.

iDEAL

Για τους Ολλανδούς πελάτες μας, το iDEAL προσφέρει μια αξιόπιστη μέθοδο ηλεκτρονικών πληρωμών, επιτρέποντας πληρωμές μέσω της εφαρμογής της τράπεζάς σας ή της ηλεκτρονικής σας τραπεζικής. Καθώς το iDEAL είναι μια άμεση τραπεζική μεταφορά στον λογαριασμό μας, οι πελάτες λαμβάνουν άμεση επιβεβαίωση της παραγγελίας, επιτρέποντάς μας να ξεκινήσουμε γρήγορα την παραγωγή, εάν δεν έχει οριστεί χειροκίνητη έγκριση.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι σας

Εξερευνήστε τη φωτογραφική πύλη Saal: δημιουργήστε γκαλερί, έργα και πουλήστε εικόνες εύκολα. Εγγραφείτε δωρεάν για να εξερευνήσετε ανεξάρτητα ή κλείστε μια επίδειξη για μια καθοδηγούμενη περιήγηση προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε την ψηφιακή σας βιτρίνα τώρα!