Πωλήσεις σε φωτογραφική πύλη: Παραστατικά, τιμοκατάλογοι και σύνολα προϊόντων

Πωλήσεις

Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας

Τιμοκατάλογοι

Το σύστημά μας βελτιώνει τη διαχείριση των τιμοκαταλόγων σας, παρέχοντάς σας την ευελιξία να καθορίζετε και να προσαρμόζετε τις τελικές τιμές για τις προσφορές σας. Αυτό περιλαμβάνει φυσικά προϊόντα, ψηφιακές λήψεις, σύνολα προϊόντων που έχετε συγκεντρώσει και ολοκληρωμένα πακέτα λήψης από γκαλερί. Έχετε την ελευθερία να επιλέγετε συγκεκριμένες μορφές ή τελειώματα για τα φυσικά φωτογραφικά προϊόντα και να βλέπετε άμεσα τα περιθώρια κέρδους σας κατά τον καθορισμό των τιμών πώλησης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ποσοστιαία ή απόλυτα περιθώρια κέρδους. Επιπλέον, η λειτουργία καλλωπισμού τιμών διασφαλίζει ότι οι τιμές στρογγυλοποιούνται, παρουσιάζοντας ένα πιο αισθητικά ευχάριστο σχήμα στους πελάτες σας, βελτιώνοντας τη συνολική αγοραστική εμπειρία.

Φυσικά προϊόντα και λήψεις φωτογραφιών

Προσφέρετε λήψεις αρχείων και φυσικά προϊόντα φωτογραφίας. Προσαρμόστε τις προσφορές σας επιλέγοντας συγκεκριμένες μορφές, τελειώματα και πρόσθετα σε μοναδικές τιμές. Ορίστε ξεχωριστές τιμές για τις λήψεις με βάση την ανάλυση και τις επιλογές πακέτων. Για τους πελάτες των οποίων το πακέτο φωτογράφησης περιλαμβάνει ήδη λήψεις, παρέχετε μια απρόσκοπτη εμπειρία λήψης χωρίς πλοήγηση στη διαδικασία πληρωμής.

Σετ προϊόντων και Upsells

Δημιουργήστε προσαρμοσμένα πακέτα που συνδυάζουν λήψεις με φυσικά προϊόντα φωτογραφιών για να ενισχύσετε το δυναμικό εσόδων. Καθορίστε συγκεκριμένες ποσότητες προϊόντων φωτογραφιών ή λήψεων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για όλες τις λήψεις της γκαλερί, για να ενθαρρύνετε πρόσθετες αγορές.

Προωθητικές ενέργειες

Σχεδιάστε και εφαρμόστε εκπτώσεις προώθησης που ισχύουν για ολόκληρη την γκαλερί σας ή για συγκεκριμένα έργα, με προσαρμόσιμες ημερομηνίες λήξης και τιμές έκπτωσης (ποσοστό ή σταθερό ποσό). Ορίστε ελάχιστα ποσά παραγγελίας και περιορίστε την προσφορά σε εφάπαξ χρήση ανά πελάτη, προσφέροντας τρεις διαφορετικές βαθμίδες εκπτώσεων για ευελιξία.

Κουπόνια

Αναβαθμίστε τη στρατηγική μάρκετινγκ δημιουργώντας μοναδικούς κωδικούς κουπονιών προσαρμοσμένους για μεμονωμένους πελάτες ή καθορισμένες ομάδες πελατών. Αυτά τα κουπόνια μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να προσφέρουν έκπτωση σταθερής αξίας ή ποσοστιαία μείωση επί της συνολικής αξίας της παραγγελίας. Ενισχύστε την ελκυστικότητα και την αποτελεσματικότητα των κουπονιών σας, ορίζοντας μια ελάχιστη αξία παραγγελίας για την εφαρμογή τους και καθορίζοντας την εφαρμογή τους σε επιλεγμένους τύπους προϊόντων ή ειδών, εξασφαλίζοντας στοχευμένες προωθητικές ενέργειες που προωθούν τις πωλήσεις και τη δέσμευση των πελατών.

Ενσωμάτωση σε ροές εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ενσωματώστε απρόσκοπτα τις προσφορές σας στις ροές εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να επικοινωνείτε αποτελεσματικά τις ευκαιρίες έκπτωσης στους πελάτες σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να ανακοινώνετε νέες προσφορές και να στέλνετε υπενθυμίσεις όταν πλησιάζει το τέλος της προσφοράς - όλα με στόχο την αύξηση της πρόθεσης αγοράς και τη μεγιστοποίηση των πωλήσεων.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι σας

Εξερευνήστε τη φωτογραφική πύλη Saal: δημιουργήστε γκαλερί, έργα και πουλήστε εικόνες εύκολα. Εγγραφείτε δωρεάν για να εξερευνήσετε ανεξάρτητα ή κλείστε μια επίδειξη για μια καθοδηγούμενη περιήγηση προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε την ψηφιακή σας βιτρίνα τώρα!