Προσαρμοσμένες δωρεάν σελίδες προφίλ: Γκαλερί βιτρίνας και έργα | Photo Portal

Σελίδα προφίλ

Παρουσιάστε το στυλ και το χαρτοφυλάκιό σας

Επώνυμη σελίδα προφίλ

Εξασφαλίστε μια επώνυμη διεύθυνση URL κάτω από τον ουδέτερο τομέα photo-portal.shop, προσαρμόσιμη με το όνομα της σελίδας που έχετε επιλέξει. Αυτός ο σύνδεσμος διευκολύνει την άμεση πρόσβαση στη δημόσια διαθέσιμη τέχνη και τις φωτογραφίες σας, ιδανική για κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον ιστότοπο ή μέσω κωδικών QR σε επαγγελματικές κάρτες. Ένας απλοποιημένος τρόπος για να συνδέσετε πιθανούς πελάτες με το έργο σας.

Προσαρμογή πληροφοριών και εμφάνισης

Προσαρμόστε την εμφάνιση και την αίσθηση του προφίλ σας ανεβάζοντας το λογότυπό σας, επιλέγοντας μια κεφαλίδα και προσθέτοντας μια προσωπική περιγραφή εργασίας. Ενσωματώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και συνδέστε τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ευρύτερη συνδεσιμότητα. Επιλέξτε από διάφορα πρότυπα που έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη εμφάνιση τόσο σε κινητές όσο και σε επιτραπέζιες συσκευές, ενισχύοντας την online παρουσία σας.

Δημοσίευση γκαλερί και έργων

Πέρα από την κοινή χρήση συγκεκριμένων γκαλερί ή έργων με τους πελάτες, ενσωματώστε τα στην κύρια σελίδα του προφίλ σας. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις πρόσβασης για να διασφαλίσετε τη δημόσια ορατότητα ή διασφαλίστε τα με κωδικούς πρόσβασης. Αυτή η ευελιξία σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η δουλειά σας και έχει πρόσβαση σε αυτήν ένα ευρύτερο κοινό.

Διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο

Μετατρέψτε τη σελίδα του προφίλ σας σε ένα δυναμικό διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο, αναδεικνύοντας το ταλέντο σας ως φωτογράφος, εικονογράφος ή καλλιτέχνης. Οργανώστε και μοιραστείτε τις συλλογές σας με ευκολία, εφαρμόζοντας υδατογραφήματα για την προστασία της πνευματικής σας ιδιοκτησίας. Αυτή η ψηφιακή βιτρίνα είναι μια κομψή λύση για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας σε πιθανούς πελάτες και στην ευρύτερη διαδικτυακή κοινότητα.

Περιοχή σύνδεσης (σύντομα)

Ενισχύστε την ασφάλεια και απλοποιήστε την πρόσβαση με μια ειδική περιοχή σύνδεσης προσαρμοσμένη για τους πελάτες σας. Σε περίπτωση που οι πελάτες σας χάσουν τη μοναδική διεύθυνση URL της γκαλερί τους ή τον κωδικό QR, αυτή η λειτουργία παρέχει μια απλή, ασφαλή πύλη πρόσβασης στις γκαλερί τους. Με μια απλή σύνδεση, αποκτούν ξανά πρόσβαση στις προστατευμένες γκαλερί τους, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ασφαλή εμπειρία περιήγησης. Αυτό το κεντρικό σημείο πρόσβασης απλοποιεί την πλοήγηση και ενισχύει την ασφάλεια του κοινού περιεχομένου σας.

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι σας

Εξερευνήστε τη φωτογραφική πύλη Saal: δημιουργήστε γκαλερί, έργα και πουλήστε εικόνες εύκολα. Εγγραφείτε δωρεάν για να εξερευνήσετε ανεξάρτητα ή κλείστε μια επίδειξη για μια καθοδηγούμενη περιήγηση προσαρμοσμένη στη ροή εργασίας σας. Ξεκινήστε να δημιουργείτε την ψηφιακή σας βιτρίνα τώρα!