Κλείστε μια κλήση επίδειξης. Ξεκλειδώστε το δυναμικό της φωτογραφικής σας επιχείρησης με το Photo Portal

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του Photo Portal για την επιχείρησή σας

Ανεβάστε την επιχείρησή σας στον τομέα της φωτογραφίας σε νέα ύψη με την ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων του Photo Portal. Είτε απαθανατίζετε τις τρυφερές στιγμές της ζωής είτε μεγάλες γιορτές, το Photo Portal μπορεί να βελτιώσει τη ροή εργασιών σας και να διευρύνει τις ευκαιρίες πωλήσεών σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να προγραμματίσετε μια εξατομικευμένη κλήση με την ομάδα πωλήσεών μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι να διερευνήσουμε πώς το Photo Portal μπορεί να ταιριάξει στο επιχειρηματικό σας μοντέλο και να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας.check
Τα στοιχεία επικοινωνίας σας υποβλήθηκαν επιτυχώς. Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.

Εξερευνήστε τις γκαλερί μας Demo

Μπείτε σε έναν κόσμο δυνατοτήτων με την επιμελημένη επιλογή μας από γκαλερί επίδειξης, που αντικατοπτρίζει μια ποικιλία φωτογραφικών στυλ και επιχειρηματικών μοντέλων. Ανακαλύψτε την παρουσίαση της φωτογραφίας σας, από προσωπικά πορτραίτα μέχρι γαμήλιες γιορτές και σχολικές φωτογραφίες, όπως θα φαινόταν στους πελάτες σας.

Fotopapier glänzend

Γρήγορη εκκίνηση σε 3 βήματα

Βασικές ρυθμίσεις

Ξεκινήστε παρέχοντας τα στοιχεία του λογαριασμού και της χρέωσής σας. Αποδεχτείτε την πολιτική μας GDPR, επιλέξτε έναν τύπο συνδρομής και ρυθμίστε την προτιμώμενη μέθοδο πληρωμής.

Τιμοκατάλογος

Δημιουργήστε τον αρχικό σας τιμοκατάλογο στην ενότητα Πωλήσεις. Επιλέξτε από μια ποικιλία προϊόντων προς πώληση και καθορίστε το περιθώριο κέρδους σας για να εξασφαλίσετε κερδοφορία.

Δημιουργία γκαλερί

Δημιουργήστε την πρώτη σας γκαλερί (τυπική ή με κωδικό QR). Συνδέστε τον τιμοκατάλογό σας στις ρυθμίσεις της γκαλερί, δημοσιεύστε τον και είστε έτοιμοι να πουλήσετε τη δουλειά σας!