Τι να πουλήσετε στο Photo Portal: Φωτογραφικά Βιβλία, Εκτυπώσεις...

Πουλήστε περισσότερα με προϊόντα φωτογραφίας υψηλής ποιότητας

Ανακαλύψτε τη σειρά φωτογραφικών προϊόντων υψηλής ποιότητας που μπορείτε να προσφέρετε μέσω των γκαλερί σας. Ως το ολοκληρωμένο σύστημα γκαλερί σας και το εργαστήριο υψηλής ποιότητας, εμείς στη Saal Digital εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες σας θα λάβουν μόνο το καλύτερο. Από απτές εκτυπώσεις φωτογραφιών και φωτογραφικά βιβλία μέχρι ψηφιακές λήψεις και επιμελημένα σύνολα προϊόντων, αναλαμβάνουμε την παραγωγή, τη συσκευασία και την αποστολή, εγγυώμενοι σταθερή αριστεία. Εξερευνήστε τις δυνατότητες και καθορίστε τις προσφορές σας Saal!

Πουλήστε περισσότερα με προϊόντα φωτογραφίας υψηλής ποιότητας

Λήψεις αρχείων

Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας προσφέροντας λήψεις αρχείων απευθείας μέσω της γκαλερί σας. Πουλήστε μεμονωμένες εικόνες σε διάφορες αναλύσεις ή ολόκληρες γκαλερί με ένα κλικ. Ορίστε τις δικές σας τιμές - κάθε σεντ πηγαίνει κατευθείαν σε εσάς, χωρίς προμήθειες. Ακόμη και για απευθείας συναλλαγές εκτός της πλατφόρμας, προσφέρετε άμεσες λήψεις χωρίς πρόσθετη πληρωμή, παρέχοντας ευκολία για εσάς και τους πελάτες σας.

Σετ προϊόντων

Δημιουργήστε μοναδικά σύνολα προϊόντων για να καλύψετε τις ανάγκες των πελατών σας συνδυάζοντας φυσικά προϊόντα φωτογραφίας και ψηφιακές λήψεις. Προσφέρετε προσαρμοσμένα πακέτα με φυσικά προϊόντα που μπορούν να περιλαμβάνουν έναν επιλεγμένο αριθμό ψηφιακών λήψεων ή να παρέχουν πρόσβαση σε ολόκληρη τη γκαλερί, δίνοντας στους πελάτες σας την ευελιξία να επιλέξουν το τέλειο πακέτο αναμνήσεων.

Βιβλία φωτογραφιών

Δημιουργήστε και μοιραστείτε προσαρμοσμένα έργα φωτογραφικών βιβλίων προσαρμοσμένα στις συνεδρίες φωτογραφιών σας, διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα μορφών και χαρτιών. Επιλέξτε από τις τυποποιημένες ή τις επαγγελματικές σειρές μας, με εξαιρετικές επιλογές εξώφυλλων και κομψά κουτιά δώρου, για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας με φινέτσα. Συμπεριλάβετε τα σε γκαλερί και υπο-γκαλερί.

Τέχνη τοίχου

Αφήστε τους πελάτες σας να μετατρέψουν τις αγαπημένες τους στιγμές σε εντυπωσιακή τέχνη τοίχου. Προσφέρετε στην γκαλερί σας μια επιλογή από επιφάνειες όπως κανονικό ή βουρτσισμένο μέταλλο, ακρυλικό, PVC ή καμβά. Επιλέξτε να παρουσιάσετε επιλογές όπως επιτοίχιες βάσεις, κορνίζες ή ξύλινες κρεμάστρες, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να διαμορφώσουν τον χώρο τους με υψηλής ποιότητας και ανθεκτικές εκτυπώσεις τέχνης.

Εκτυπώσεις

Δώστε στους πελάτες σας μια σειρά επιλογών για τις εκτυπώσεις των φωτογραφιών τους, από τα κλασικά γυαλιστερά, ματ ή μεταξωτά φινιρίσματα μέχρι δημιουργικές επιλογές όπως RetroPrints, αυτοκόλλητα, μαγνήτες ή ακρυλικές οθόνες. Επιλέξτε τις μορφές και τα φινιρίσματα που θα προσφέρετε στις γκαλερί σας, εξασφαλίζοντας πλήρη έλεγχο της γκάμας των προϊόντων εκτύπωσης και των τιμών σας.

Αφίσες / FineArt

Προσφέρετε μεγάλες εκτυπώσεις σε κλασικό γυαλιστερό, ματ ή μεταξωτό πραγματικό φωτογραφικό χαρτί ή επιλέξτε καλλιτεχνικά χαρτιά Hahnemühle FineArt για τις γκαλερί σας. Περιλάβετε επιλογές για κορνίζες και ξύλινες κρεμάστρες για να ενισχύσετε την παρουσίαση και την αξία. Τα προϊόντα μπορούν να πωλούνται ως απλές εκτυπώσεις εικόνων ή να σχεδιάζονται ως προσαρμοσμένα έργα με συγκεκριμένη τιμολόγηση, προσθέτοντας ευελιξία στις προσφορές σας.

Κάρτες

Δημιουργήστε εξατομικευμένες κάρτες ιδανικές για ανακοινώσεις μωρών, γάμους, κοινωνίες ή γιορτινές ευχές. Με τις εύκολες στη χρήση γραμμές σχεδιασμού μας που είναι προσαρμοσμένες σε κάθε θέμα, η δημιουργία του μοναδικού σας έργου είναι γρήγορη και απλή. Προσφέρετε αυτές τις ιδιαίτερες πινελιές στους πελάτες σας, επιτρέποντάς τους να μοιραστούν τις χαρμόσυνες περιστάσεις τους με όμορφα σχεδιασμένες κάρτες.

Φωτογραφικά δώρα

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να ζωντανέψουν τις αγαπημένες τους αναμνήσεις με μια μεγάλη ποικιλία φωτογραφικών δώρων. Από κούπες και παζλ μέχρι τσάντες για ψώνια και χαλάκια, η εκτεταμένη γκάμα μας προσφέρει κάτι για όλους. Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία για εσάς να επεκτείνετε την προσφορά των προϊόντων σας και να παρέχετε στους πελάτες σας εξατομικευμένα αντικείμενα που μπορούν να απολαύσουν οι ίδιοι ή να μοιραστούν ως προσεγμένα δώρα με φίλους και συγγενείς.

Ημερολόγια φωτογραφιών

Μετατρέψτε τις ιδιαίτερες φωτογραφικές συνεδρίες σε αναμνήσεις που διαρκούν για ένα χρόνο, με σχέδια ημερολογίων φωτογραφιών που έχουν σχεδιαστεί κατά παραγγελία. Είτε πρόκειται για ημερολόγια τοίχου, γραφείου ή οικογενειακά ημερολόγια, τα φιλικά προς το χρήστη εργαλεία σχεδιασμού, η ποικιλία σχεδίων πίνακα ημερομηνιών και οι επιλογές χαρτιού σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε κάθε ημερολόγιο στις ανάγκες του πελάτη σας. Η προσφορά ημερολογίων είναι μια εποχιακή ευκαιρία να προσθέσετε αξία και να κρατήσετε τους πελάτες σας απασχολημένους με τη δουλειά σας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Αποκτήστε 35 % ως επαγγελματίας

Εγγραφείτε για επαγγελματικό λογαριασμό και λάβετε έκπτωση 35 % από την τιμή καταλόγου της Saal Digital για όλες τις πωλήσεις φωτογραφικών προϊόντων που πραγματοποιούνται μέσω των γκαλερί σας. Χωρίς τέλη, χωρίς λήξη και με αυτόματη εφαρμογή της έκπτωσης κατά την εγγραφή.