Επιγραφή

Saal Digital Fotoservice GmbH
Zeppelinstraße 36
91187 Röttenbach
E-mail: support@saal-digital.gr
Διευθύνοντες σύμβουλοι: Reinhard Saal, Robin Saal, Florian Stellwag

Αριθμός φορολογικού μητρώου πωλήσεων: DE 250012471
Τοπικό Δικαστήριο Νυρεμβέργης HRB-No. 40162

Νομικές σημειώσεις, διασφάλιση ποιότητας, ρήτρες αποκλεισμού

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπό μας είναι ανά πάσα στιγμή σωστές, τρέχουσες και πλήρεις και, ως εκ τούτου, τις αλλάζουμε ή τις συμπληρώνουμε ανάλογα με τις ανάγκες σε συνεχή βάση και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Παρ' όλα αυτά, πρέπει να αποκλείσουμε κάθε εγγύηση, ευθύνη ή εγγύηση για την ορθότητα, την επικαιρότητα και την πληρότητα. Αυτό ισχύει επίσης για όλες τις παραπομπές, τους λεγόμενους "υπερσυνδέσμους", που προσφέρουμε άμεσα ή έμμεσα σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των εξωτερικών ιστότοπων, στους οποίους φτάνετε μέσω ενός συνδέσμου ή άλλων παραπομπών.

Επιπλέον, δεν ευθυνόμαστε για άμεσες ή έμμεσες ζημιές (συμπεριλαμβανομένων των διαφυγόντων κερδών) που μπορούν να αποδοθούν σε πληροφορίες σε αυτούς τους εξωτερικούς ιστότοπους. Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας δεν επιτρέπεται να μεταβιβαστεί σε τρίτους έναντι αμοιβής. Τα πνευματικά δικαιώματα απαγορεύουν επίσης την αποθήκευση και την αναπαραγωγή εικόνων ή γραφικών από την ιστοσελίδα μας.

Ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (ODR)

Προτιμούμε να ξεκαθαρίσουμε τις ανησυχίες σας απευθείας μαζί σας και, ως εκ τούτου, δεν συμμετέχουμε σε διαδικασίες διαμεσολάβησης καταναλωτών. Επιπλέον, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε διαδικασία επίλυσης διαφορών ενώπιον φορέα διαιτησίας καταναλωτών. Παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των εντύπων εδώ.

Η Επιτροπή της ΕΕ προσφέρει μια πλατφόρμα για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (ODR). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm.