50% έκπτωση σε δείγματα προϊόντων

Παρουσίαση portfolio

Είστε επαγγελματίας φωτογράφος, γραφίστας ή καλλιτέχνης; Αναζητούσατε έναν κομψό τρόπο για να παρουσιάσετε το χαρτοφυλάκιό σας και θέλετε να εξοικειώσετε τους πελάτες με το έργο σας με απτά δείγματα;

Δημιουργήστε ένα εργαλείο επαγγελματικών πωλήσεων με τα δείγματα προϊόντων της Saal Digital και παρουσιάστε τις σημαντικότερες εικόνες σας με κλασικό και κομψό τρόπο. Κάντε αίτηση τώρα, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα και θα λάβετε έναν κωδικό κουπονιού για τα δείγματα προϊόντων.

Προσαρμόστε τη σχεδίαση των προϊόντων στα μέτρα σας

Ανακαλύψτε διάφορα προϊόντα, όπως photobook, διακοσμητικά τοίχου και κάρτες! Γνωρίστε τις διαφορετικές επιφάνειες και δημιουργήστε το portfolio που εκφράζει καλύτερα το στιλ σας, από μια πληθώρα επιλογών. Παρουσιάστε στους πελάτες σας την ευρεία ποικιλία δυνατοτήτων και χρησιμοποιήστε τα προϊόντα ως σημεία αναφοράς, τα οποία οι πελάτες σας μπορούν όχι μόνο να δουν αλλά και να δοκιμάσουν από κοντά! Εάν το κάνετε, απολαμβάνετε και την πλήρη ελευθερία σχεδίασης που σας δίνει το λογισμικό Saal Design με τις διάφορες λειτουργίες που προσφέρει.



Τα στοιχεία εγγραφής σας υποβλήθηκαν επιτυχώς. Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.

Όροι για κουπόνια δειγμάτων προϊόντων

  • Η λέξη «δείγμα» πρέπει να φαίνεται καθαρά και ευανάγνωστα στην μπροστινή πλευρά του δείγματος προϊόντος
  • Η παραγγελία για δείγματα προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο ξεχωριστά από άλλα προϊόντα
  • Το κουπόνι 50% δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα κουπόνια ή προσφορές
  • Στην έκπτωση δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής
  • Η παραγγελία δειγμάτων κουτιών δώρου είναι δυνατή μόνο εφόσον συνδυάζεται με ένα δείγμα photobook
  • Το κουπόνι δεν ισχύει για δείγματα (δηλ. χαρτί, εξώφυλλο και συσκευασίες διακοσμητικών τοίχου)

Η ετικέτα του δείγματος προϊόντων

Πρέπει να είναι εμφανές ότι πρόκειται για δείγματα photobook. Με άλλα λόγια, πρέπει να υπάρχει η λέξη «δείγμα» ή άλλη συναφής έκφραση στο μπροστινό εξώφυλλο, όπως «δείγμα photobook» ή «δείγμα portfolio». Η γραμματοσειρά πρέπει να έχει μέγεθος τουλάχιστον 30pt.

Σχεδιάστε τώρα