50% έκπτωση σε δείγματα προϊόντων

Παρουσίαση portfolio

Είστε επαγγελματίας φωτογράφος, γραφίστας ή καλλιτέχνης; Αναζητούσατε έναν κομψό τρόπο για να παρουσιάσετε το χαρτοφυλάκιό σας και θέλετε να εξοικειώσετε τους πελάτες με το έργο σας με απτά δείγματα;

Δημιουργήστε ένα εργαλείο επαγγελματικών πωλήσεων με τα δείγματα προϊόντων της Saal Digital και παρουσιάστε τις σημαντικότερες εικόνες σας με κλασικό και κομψό τρόπο. Κάντε αίτηση τώρα, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα και θα λάβετε έναν κωδικό κουπονιού για τα δείγματα προϊόντων.

Προσαρμόστε το σχεδιασμό των προϊόντων σας

Ανακαλύψτε τα διάφορα προϊόντα, όπως Βιβλία Φωτογραφιών, Τέχνη τοίχου και Κάρτες! Γνωρίστε τις διαφορετικές επιφάνειες και δημιουργήστε το χαρτοφυλάκιο που αντικατοπτρίζει καλύτερα το στυλ σας από μια ποικιλία επιλογών. Εξερευνήστε το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων στους πελάτες σας και χρησιμοποιήστε τα προϊόντα ως αναφορά που οι πελάτες σας μπορούν όχι μόνο να δουν αλλά και να βιώσουν ζωντανά! Με αυτόν τον τρόπο, απολαμβάνετε την απόλυτη ελευθερία του σχεδιασμού, την οποία σας προσφέρει το λογισμικό Saal Design με τις διάφορες λειτουργίες του.Τα στοιχεία επικοινωνίας σας υποβλήθηκαν επιτυχώς. Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.

Όροι για το κουπόνι δειγμάτων προϊόντων

  • Στο μπροστινό μέρος του δείγματος προϊόντος, η λέξη "δείγμα" πρέπει να είναι ευδιάκριτη και ευανάγνωστη.
  • Τα δειγματοληπτικά προϊόντα μπορούν να παραγγελθούν μόνο χωριστά από άλλα προϊόντα
  • Το κουπόνι 50% δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα κουπόνια ή προσφορές.
  • Τα έξοδα αποστολής δεν περιλαμβάνονται στην έκπτωση
  • Τα κουτιά δώρων μπορούν να παραγγελθούν ως δείγμα μόνο όταν συνδυάζονται με ένα δείγμα φωτογραφικού βιβλίου
  • Το κουπόνι δεν ισχύει για το δειγματικό σετ μας

Η ετικέτα του δείγματος προϊόντων

Πρέπει να είναι εμφανές ότι πρόκειται για δείγματα photobook. Με άλλα λόγια, πρέπει να υπάρχει η λέξη «δείγμα» ή άλλη συναφής έκφραση στο μπροστινό εξώφυλλο, όπως «δείγμα photobook» ή «δείγμα portfolio». Η γραμματοσειρά πρέπει να έχει μέγεθος τουλάχιστον 30pt.

Σχεδιάστε τώρα