Δημιουργήστε τα αρχεία σας στο Photoshop

Δημιουργήστε τα αρχεία σας στο Photoshop

Για να σχεδιάσετε τα φωτογραφικά σας προϊόντα στο Photoshop, μπορείτε να κατεβάσετε πρότυπα Photoshop που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για κάθε προϊόν. Αυτά τα πρότυπα είναι σχεδιασμένα με τις ακριβείς διαστάσεις του φωτογραφικού προϊόντος και περιλαμβάνουν οδηγίες που θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία σχεδιασμού. Μπορείτε να βρείτε τα αρχεία PDF για κάθε προϊόν στη ζώνη Professional της αντίστοιχης κατηγορίας. Αρχικά, επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να σχεδιάσετε εντός της συγκεκριμένης κατηγορίας και θα εμφανιστεί μια λίστα με τις διαθέσιμες μορφές. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάσετε το επιθυμητό πρότυπο για να ξεκινήσετε το σχεδιασμό σας.

Hardcover Photo Book PSD in website

Αρχεία PSD

Όλα τα αρχεία PSD περιλαμβάνουν κατευθυντήριες γραμμές για την περικοπή, τις οποίες θα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν τοποθετείτε στοιχεία στο σχέδιό σας. Βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε τα στοιχεία σας σε επαρκή απόσταση από την περιοχή αποκόλλησης. Για πολυσέλιδα προϊόντα όπως το βιβλίο φωτογραφιών, θα βρείτε οδηγίες που υποδεικνύουν τα διάφορα τμήματα του βιβλίου. Το PSD του εξωφύλλου χωρίζεται σε τρεις περιοχές:

 1. Πίσω εξώφυλλο
 2. Μπροστινό εξώφυλλο
 3. ράχη
  Το μέγεθος της ράχης εξαρτάται από τον αριθμό των σελίδων και αναπαρίσταται από δύο γραμμές στη μέση, ενώ οι γύρω γραμμές υποδεικνύουν την έκταση της αναδίπλωσης.
 4. Γραμμή αιμορραγίας
  Αποφύγετε την τοποθέτηση εικόνων ή αντικειμένων πάνω σε αυτή τη γραμμή.

Cover PSD in Photoshop

Το πρότυπο PSD για τις εσωτερικές σελίδες χωρίζεται σε δύο τμήματα:

 1. Η κεντρική πτυχή
  Το διπλωμένο κέντρο μιας διπλής σελίδας.
 2. Γραμμή αιμορραγίας
  Αποφύγετε την τοποθέτηση εικόνων ή αντικειμένων σε αυτή τη γραμμή.

Spreads PSD in Photoshop

Ονομασία αρχείων πολλαπλών σελίδων

Όταν δημιουργείτε ένα πολυσέλιδο προϊόν, όπως ένα βιβλίο φωτογραφιών ή ένα ημερολόγιο, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στην ονομασία των αρχείων. Για να διασφαλίσετε τη σωστή σειρά των σελίδων κατά τη μεταφόρτωση, είναι ζωτικής σημασίας να μετονομάσετε τις σελίδες σας χρησιμοποιώντας διαδοχικούς αριθμούς (01, 02 κ.λπ.). Αυτό θα τακτοποιήσει αυτόματα τις σελίδες του πολυσέλιδου προϊόντος σας.

Αρχείο JPG

Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία JPG χρησιμοποιώντας τη λειτουργία PDF Upload. Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστούμε να αποθηκεύετε τα αρχεία σας σε μορφή JPG με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα και να επιλέγετε το πλαίσιο ελέγχου του προφίλ ICC sRGB IEC61966-2.1.

Αρχείο PDF

Για την εξαγωγή του σχεδίου σας ως PDF με βέλτιστα αποτελέσματα, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε την ψηφιακή προεπιλογή Saal. Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο επιλογών εργασίας εδώ. Αφού κατεβάσετε και αποσυμπιέσετε το αρχείο, ανοίξτε το Photoshop και μεταβείτε στην επιλογή Edit (Επεξεργασία ) στο επάνω μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Adobe PDF Preset (Προεπιλογή Adobe PDF). Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο όπου μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Load (Φόρτωση ) και να επιλέξετε το αρχείο προεπιλογής που κατεβάσατε. Αφού το επιλέξετε, κάντε κλικ στο Save as... και δώστε του ένα όνομα για να το αποθηκεύσετε.

Adobe PDF Preset window

Όταν αποθηκεύετε τα αρχεία σας ως PDF, επιλέξτε το Saal Digital Preset που αποθηκεύσατε στο παράθυρο Save Adobe PDF.

Save Adobe PDF with preset

Εάν δεν χρησιμοποιείτε την ψηφιακή προεπιλογή Saal, βεβαιωθείτε για ορισμένες λεπτομέρειες στις ρυθμίσεις Adobe PDF. Ορίστε τη συμπίεση σε JPEG με μέγιστη ποιότητα. Στην ενότητα Output (Έξοδος ), αλλάξτε τη μετατροπή χρώματος σε Convert to Destination (Μετατροπή σε προορισμό ) και επιλέξτε RGB Colour Space - sRGB IEC61966-2.1 στο πλαίσιο Destination (Προορισμός ).

Αρχείο PDF πολλαπλών σελίδων

Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλαπλά έγγραφα ως ένα ενιαίο πολυσέλιδο αρχείο PDF. Μεταβείτε στην επιλογή Αρχείο > Αυτοματοποίηση > Παρουσίαση PDF. Στο πλαίσιο διαλόγου Output options (Επιλογές εξόδου ), επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Multipage Document (Έγγραφο πολλών σελίδων ). Στην ενότητα Αρχείο προέλευσης, προσθέστε τα αρχεία που θέλετε να συμπεριλάβετε στο πολυσέλιδο PDF. Επιλέγοντας Add open files (Προσθήκη ανοιχτών αρχείων ) θα συμπεριλάβετε όλα τα τρέχοντα ανοιχτά αρχεία στο Photoshop. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Αναζήτηση για να προσθέσετε αποθηκευμένα αρχεία. Τοποθετήστε τις σελίδες με την επιθυμητή σειρά, διασφαλίζοντας ότι το εξώφυλλο τοποθετείται πρώτο. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να δημιουργήσετε το πολυσέλιδο PDF.

PDF Presentation window

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: