Σύνδεση ενός εξωτερικού προγράμματος επεξεργασίας εικόνας με το λογισμικό

Σύνδεση ενός εξωτερικού προγράμματος επεξεργασίας εικόνας με το λογισμικό

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εξωτερικό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας για να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας απευθείας από το λογισμικό Saal Design. Για να το κάνετε αυτό, κάντε πρώτα κλικ στο μικρό εικονίδιο με τον οδοντωτό τροχό για τις ρυθμίσεις στο λογισμικό. Κάτω από την ενότητα Paths (Διαδρομές ), υπάρχει μια ενότητα με τίτλο External image editor (Εξωτερικός επεξεργαστής εικόνας). Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί με το κλειδί εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα από το σύστημά σας για την επεξεργασία των εικόνων.

Linking an external image editor to the software

Αφού αποθηκεύσετε το λογισμικό επεξεργασίας εικόνων της επιλογής σας, κάντε κλικ στο κουμπί OK στην κάτω δεξιά γωνία. Οι ρυθμίσεις σας έχουν πλέον αποθηκευτεί. Τώρα κάντε δεξί κλικ σε μια εικόνα στο έργο σας και επιλέξτε Άνοιγμα με εξωτερικό πρόγραμμα επεξεργασίας. Η εικόνα θα ανοίξει στο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας.

Open with an external editor

Μετά την επεξεργασία, αποθηκεύστε την εικόνα σας και επιστρέψτε στο λογισμικό Saal Design. Κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία εικόνας ολοκληρώθηκε και η παλιά εικόνα θα αντικατασταθεί με τη νέα επεξεργασμένη εικόνα.

Image editing completed