Αποκτήστε 35% έκπτωση με έναν επαγγελματικό λογαριασμό Saal Digital Professional

Για φωτογράφους, πρακτορεία και ελεύθερους επαγγελματίες

Για φωτογράφους, πρακτορεία και ελεύθερους επαγγελματίες

Είστε φωτογράφος, πρακτορείο ή εταιρεία; Θέλετε να πουλάτε στους πελάτες σας τα υψηλότερης ποιότητας επαγγελματικά φωτογραφικά προϊόντα; Τότε η Saal Digital είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για εσάς. Έχετε μόλις ξεκινήσει τη δική σας επιχείρηση; Θα σας υποστηρίξουμε από την αρχή και θα σας χορηγήσουμε έκπτωση 35 % σε όλα τα προϊόντα.

Επισκόπηση των συνθηκών

Επισκόπηση των συνθηκών

  • Η προσωπική σας έκπτωση αποθηκεύεται απευθείας στο λογαριασμό σας μετά την επιτυχή εγγραφή σας.
  • Δεν υπάρχουν χρεώσεις και δεν υπάρχει χρονικό όριο
  • Δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές και κουπόνια
  • Μη μεταβιβάσιμο

Τα πλεονεκτήματά σας με έναν Επαγγελματικό Λογαριασμό

Επαγγελματική ζώνη

Επαγγελματική ζώνη

Στην επαγγελματική ζώνη θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τη διαχείριση χρωμάτων, την προετοιμασία δεδομένων, τις διαστάσεις και τις αναλύσεις. Χρησιμοποιήστε τα πρότυπά μας για Photoshop και InDesign για να σχεδιάσετε τα προϊόντα σας στο δικό σας λογισμικό.

Προφίλ ICC

Προφίλ ICC

Εργαστείτε σύμφωνα με τις προδιαγραφές ICC για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Χρησιμοποιήστε τα Προφίλ ICC για βαθμονόμηση για βέλτιστο χρωματικό αποτέλεσμα.

50 % έκπτωση στα προϊόντα δείγματος

50 % έκπτωση στα προϊόντα δείγματος

Δημιουργήστε ένα επαγγελματικό εργαλείο πωλήσεων με τα δειγματοληπτικά προϊόντα Saal Digital και παρουσιάστε τις πιο σημαντικές σας φωτογραφίες με έναν κομψό, εκλεπτυσμένο τρόπο. Δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό χαρτοφυλάκιο και παρουσιάστε στους πελάτες σας προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως φωτογραφικά βιβλία, διακοσμητικά τοίχου και κάρτες.

Επαγγελματική γραμμή

Επαγγελματική γραμμή

Το κορυφαίας ποιότητας βιβλίο φωτογραφιών με τον παράγοντα wow. Προσφέρετε στους πελάτες σας το κάτι παραπάνω. Χειροποίητο, με δερμάτινο εξώφυλλο και, όπως πάντα, χωρίς κανένα λογότυπο κατασκευαστή. Τα προϊόντα μας Professional Line, με το πολυτελές ακρυλικό και δερματίνη εξώφυλλο, προσφέρουν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία. Η ελκυστική παρουσίαση ολοκληρώνεται με το αποκλειστικό κουτί δώρου.

Πύλη φωτογραφιών Saal

Πύλη φωτογραφιών Saal

Η εξατομικευμένη online λύση για επαγγελματική φωτογραφία. Η πύλη μας είναι ειδικά σχεδιασμένη για φωτογράφους, πρακτορεία και εταιρείες, ώστε να διευκολύνει τη μεταφόρτωση, την κοινή χρήση και την εμπορική πώληση των φωτογραφιών και των έργων σας. Με αυτό το ασφαλές και αποτελεσματικό εργαλείο, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη ροή εργασίας σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας - χωρίς κρυφά έξοδα ή προμήθειες.

Τι κάνει τη Saal Digital να ξεχωρίζει

Κορυφαία ποιότητα

Κορυφαία ποιότητα

Προϊόντα φωτογραφίας υψηλής ποιότητας σε εξαιρετική ποιότητα - αυτό είναι που αντιπροσωπεύει η Saal Digital.

Χωρίς λογότυπο κατασκευαστή

Χωρίς λογότυπο κατασκευαστή

Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν λογότυπο κατασκευαστή. Συνεπώς, λαμβάνετε ένα εντελώς ουδέτερο προϊόν χωρίς να δημιουργούνται αντιπερισπασμοί από σύμβολα ή σφραγίδες.

Απευθείας από τον κατασκευαστή

Απευθείας από τον κατασκευαστή

Λαμβάνετε όλες τις παραγγελίες απευθείας από τον κατασκευαστή Saal Digital. Αυτό εγγυάται ταχύτερη παράδοση και απρόσκοπτη επικοινωνία.

Γρήγορη παράδοση

Γρήγορη παράδοση

Με χρόνο παραγωγής μόλις λίγες εργάσιμες ημέρες, θα παραλάβετε τα φωτογραφικά σας προϊόντα γρήγορα. Η παράδοση είναι ακόμη πιο γρήγορη με την παράδοση εξπρές.

Παραγγελία χωρίς κίνδυνο

Παραγγελία χωρίς κίνδυνο

Προσφέρουμε μια ποικιλία ασφαλών επιλογών πληρωμής για τις παραγγελίες σας.

Εγγυημένη ικανοποίηση

Εγγυημένη ικανοποίηση

Στη Saal Digital παραγγέλνετε χωρίς ρίσκο, επειδή η ικανοποίησή σας αποτελεί κεντρικό στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας.

Σχεδιάστε τώρα