Απλά εντυπωσιακό: το Διακοσμητικό τοίχου πολλαπλών κομματιών

Το 15 € κουπόνι γνωριμίας σας*: WB624-EXW

Photos
*15 € Κουπόνι γνωριμίας για διακοσμητικά τοίχου. Ισχύει έως 31.12.2022. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 29.95 € Δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Το κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά νοικοκυριό.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει σε κάθε δωμάτιο

Χωρισμένο σε διάφορα πάνελ εικόνων, το μοτίβο σας θα φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό και θα γίνει αυτόματα το σημείο εστίασης κάθε δωματίου. Τα διακοσμητικά τοίχου πολλαπλών κομματιών παρέχουν στον θεατή μια αίσθηση ευρύτητας χώρου και έτσι δημιουργούν μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε πολλά μεμονωμένα μοτίβα με το διακοσμητικό τοίχου πολλαπλών κομματιών για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερα αρμονική σύνθεση. Με το πρόγραμμα διαμόρφωσης διακοσμητικών τοίχου που παρέχουμε μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχεδιαστικό αντικείμενο.

Διάφορες διατάξεις και επιφάνειες

Όλες οι διατάξεις διατίθενται με διαφορετικές επιφάνειες. Μπορείτε όχι μόνο να ταιριάξετε τέλεια το διακοσμητικό τοίχου πολλαπλών κομματιών με το μοτίβο σας, αλλά και να του δώσετε επιπλέον χαρακτήρα με την τέλεια επιφάνεια.

Πολλαπλές επιλογές αποστάσεων

Η ενδιάμεση απόσταση που θα διαλέξετε για το διακοσμητικό τοίχου πολλαπλών κομματιών σας εξαρτάται τόσο από το μοτίβο όσο και από το σχέδιο του δωματίου. Για μεγάλα μεγέθη, η μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των κομματιών μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό πανοραμικό εφέ.
Για μικρότερα διακοσμητικά τοίχου και μοτίβα με πολλή λεπτομέρεια, είναι προτιμότερο να διαλέξετε μικρότερη απόσταση. Το μοτίβο θα πρέπει να τοποθετείται με τέτοιον τρόπο ώστε τα σημαντικά στοιχεία της εικόνας να παραμένουν ορατά πάνω στο πάνελ της εικόνας.
Sample Set

Δείγμα διακοσμητικών τοίχου

Ανακαλύψτε τα διάφορα διαθέσιμα υλικά διακοσμητικών τοίχου, κάνοντας μια παραγγελία δείγματος για 15 € Μαζί με το δείγμα, θα λάβετε και ένα κουπόνι 15 €, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενη παραγγελία σας. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι το δείγμα είναι δωρεάν.

Συγκρίνετε διαφορετικά υλικά και την ποιότητα εκτύπωσης, για να ανακαλύψετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις φωτογραφίες σας. Περιλαμβάνονται τα εξής δείγματα 10 x 10 cm:

  • Μεταλλική εκτύπωση (3 mm)
  • Μεταλλική εκτύπωση «Βουρτσιστό μέταλλο» (3 mm)
  • Μακετόχαρτο PVC (5 mm)
  • Ακρυλικό (5 mm)
  • Φωτογραφικός καμβάς
  • GalleryPrint, γυαλιστερό και ματ
Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα