Απλά εντυπωσιακό: το Διακοσμητικό τοίχου πολλαπλών κομματιών

Το 15 € κουπόνι γνωριμίας σας*: WB624-EXW

Photos
*15 € Κουπόνι γνωριμίας για διακοσμητικά τοίχου. Ισχύει έως 31.03.2023. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 29.95 € Δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Το κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά νοικοκυριό.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει σε κάθε δωμάτιο

Χωρισμένο σε διάφορα πάνελ εικόνων, το κίνητρό σας θα φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό και θα γίνει αυτόματα το σημείο αναφοράς κάθε δωματίου. Τα πολυμερή διακοσμητικά τοίχου παρέχουν στον θεατή μια άπειρη έκταση και έτσι δημιουργούν μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε πολλά μεμονωμένα μοτίβα με το διακοσμητικό τοίχου πολλαπλών κομματιών για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερα αρμονική σύνθεση. Με το πρόγραμμα διαμόρφωσης διακοσμητικών τοίχου που παρέχουμε μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχεδιαστικό αντικείμενο.

Διάφορες διατάξεις και επιφάνειες

Όλες οι διατάξεις διατίθενται με διαφορετικές επιφάνειες. Μπορείτε όχι μόνο να ταιριάξετε τέλεια το διακοσμητικό τοίχου πολλαπλών κομματιών με το μοτίβο σας, αλλά και να του δώσετε επιπλέον χαρακτήρα με την τέλεια επιφάνεια.

Πολλαπλές επιλογές αποστάσεων

Η ενδιάμεση απόσταση που θα διαλέξετε για το διακοσμητικό τοίχου πολλαπλών κομματιών σας εξαρτάται τόσο από το μοτίβο όσο και από το σχέδιο του δωματίου. Για μεγάλα μεγέθη, η μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των κομματιών μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό πανοραμικό εφέ.
Για μικρότερα διακοσμητικά τοίχου και μοτίβα με πολλή λεπτομέρεια, είναι προτιμότερο να διαλέξετε μικρότερη απόσταση. Το μοτίβο θα πρέπει να τοποθετείται με τέτοιον τρόπο ώστε τα σημαντικά στοιχεία της εικόνας να παραμένουν ορατά πάνω στο πάνελ της εικόνας.
Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα