Απλά εντυπωσιακό: η πολυμερής τέχνη

Το κουπόνι ανακάλυψης 15 € *: WB624-EXW

Photos
*15 € κουπόνι ανακάλυψης για Wall Art. Ισχύει μέχρι το 29.02.2024. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 29.95 €. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά νοικοκυριό.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει σε κάθε δωμάτιο

Χωρισμένο σε διάφορα πάνελ εικόνων, το κίνητρό σας θα φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό και θα γίνει αυτόματα το σημείο αναφοράς κάθε δωματίου. Τα πολυμερή Wall Art παρέχουν στον θεατή μια άπειρη έκταση και έτσι δημιουργούν μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
Πολλά μεμονωμένα μοτίβα μπορούν επίσης να συνδυαστούν με την πολυμερή Wall Art για να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα αρμονική σύνθεση. Με τον διαμορφωτή Wall Art μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς και να δημιουργήσετε έτσι ένα μοναδικό αντικείμενο σχεδιασμού.

Πολλαπλές επιλογές αποστάσεων

Η απόσταση που θα επιλέξετε για την τέχνη τοίχου Multipart Wall Art εξαρτάται τόσο από το μοτίβο όσο και από το σχεδιασμό του δωματίου. Για μεγάλες μορφές, μια μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των τμημάτων μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό πανοραμικό αποτέλεσμα.
Για μικρότερα Wall Art και λεπτομερή μοτίβα, είναι καλύτερο να επιλέξετε μικρότερη απόσταση. Το μοτίβο θα πρέπει να τοποθετείται με τέτοιο τρόπο ώστε τα σημαντικά στοιχεία της εικόνας να παραμένουν ορατά στο πάνελ της εικόνας.
Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα