Φωτογραφία σε μεταβαλλόμενο πλαίσιο

Μια κορνίζα που διαρκεί

5/5
από 1 κριτικές πελατών
Ανθεκτική κορνίζα

Ανθεκτική κορνίζα

Γερή κορνίζα με καθαρή σχεδίαση

Προσαρμόσιμη

Προσαρμόσιμη

Αλλάξτε τις φωτογραφίες σας με τη συχνότητα που θέλετε

Φωτογραφία σε μεταβαλλόμενο πλαίσιο

Φωτογραφία σε μεταβαλλόμενο πλαίσιο

Παρουσιάζουμε έναν εξαιρετικά ανθεκτικό, ευέλικτο και πρακτικό σχεδιασμό πλαισίου που προσαρμόζεται σε κάθε χώρο. Η κορνίζα αποσυναρμολογείται εύκολα, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την εσωτερική φωτογραφία όσες φορές θέλετε.

Το Changeable Frame είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, προσφέροντας έναν καθαρό σχεδιασμό, ιδανικό για κάθε σπίτι. Αποτελεί επίσης μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για μια επαγγελματική παρουσίαση σε γκαλερί ή οποιαδήποτε παρόμοια εγκατάσταση τέχνης.

Μια κορνίζα που προστατεύει τις εικόνες σας

Μια κορνίζα που προστατεύει τις εικόνες σας

Η εικόνα σας προστατεύεται στο μπροστινό μέρος χάρη στο σταθερό και διαφανές ακρυλικό φύλλο. Πίσω από τη φωτογραφία σας, τοποθετήσαμε ένα σύνθετο φύλλο αλουμινίου, για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα παραμορφώνεται καμία εικόνα.

Εύκολο στο κρέμασμα, εύκολο στην αλλαγή

Εύκολο στο κρέμασμα, εύκολο στην αλλαγή

Η φωτογραφία στο εναλλασσόμενο πλαίσιο μοιάζει πολύ με το υποπλαίσιο αλουμινίου, καθιστώντας την πολύ εύκολη την ανάρτηση με βίδες, γάντζους ή ένα σύστημα ανάρτησης με σχοινί.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Επιλογές τοποθέτησης.

Αν θέλετε να αλλάξετε την εικόνα, είναι γρήγορο και εύκολο να το κάνετε αφαιρώντας απλώς δύο βίδες, ανοίγοντας το πλαίσιο και αντικαθιστώντας την εικόνα.

photoproduct

Ατελείωτες επιλογές σχεδιασμού

Εκτυπώστε την αγαπημένη σας φωτογραφία, δημιουργήστε ένα φωτογραφικό κολάζ, σχεδιάστε το δικό σας passe-partout ή εκτυπώστε το αγαπημένο σας απόσπασμα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα από τα ευέλικτα χρώματά μας: Μαύρο, λευκό, ανθρακί και το βουρτσισμένο μεταλλικό μας look.

Αντλήστε έμπνευση από τη συλλογή μας!

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα