Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργία λογαριασμού

Το Saal Photo Portal είναι ένα ισχυρό εργαλείο με το οποίο μπορείτε να αποθηκεύετε, να οργανώνετε, να μοιράζεστε και να πουλάτε τις φωτογραφίες, τα έργα και τα φωτογραφικά σας προϊόντα με πλήρως παραμετροποιήσιμο τρόπο. Σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε όλες τις εργασίες σας σε ένα μέρος: να λαμβάνετε σχόλια από τους πελάτες σας, να προστατεύετε τις εικόνες σας με πολλαπλούς τρόπους, να έχετε τον έλεγχο της τελικής τιμής των προϊόντων που προσφέρετε προς πώληση κ.λπ. Όλα αυτά διατηρώντας τα δικαιώματα των εικόνων σας ανά πάσα στιγμή και χωρίς προμήθειες ή αμοιβές.

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο και να κάνετε κλικ στην επιλογή Δημιουργία λογαριασμού.

Website create account button

Μόλις συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν κωδικό για την επιβεβαίωση του λογαριασμού σας. Απλά εισάγετε τον κωδικό στο Photo Portal και είστε έτοιμοι. Ο λογαριασμός σας έχει δημιουργηθεί.

Account creation menu

Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες για να αρχίσετε να πουλάτε. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή Πωλήσεις. Την πρώτη φορά που θα κάνετε κλικ σε αυτό, θα δείτε έναν οδηγό βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας και να τον ετοιμάσετε για πώληση. Θα ξεκινήσετε με τη συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων.

Wizard first steps

Στη συνέχεια θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τη Συμφωνία επεξεργασίας δεδομένων, η οποία καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις βάσει των οποίων θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό σας. Μόλις επιβεβαιωθεί, ένα PDF της σύμβασης θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Data processing agreement

Στη συνέχεια θα μπορείτε να προσαρμόσετε διάφορες παραμέτρους που αφορούν τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και τον τρόπο χειρισμού των παραγγελιών των πελατών σας. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να συμπληρώσετε όλες αυτές τις πληροφορίες αργότερα, κάνοντας κλικ στο κουμπί Παράλειψη αυτού του βήματος. Όλες αυτές οι επιλογές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή από τις πωλήσεις.

Skip wizard

Εάν ολοκληρώσετε ολόκληρο τον οδηγό, ο λογαριασμός σας θα είναι έτοιμος να αρχίσει να ανεβάζει εικόνες, να τις βάζει προς πώληση και να κερδίζει χρήματα. Εάν έχετε παραλείψει κάποιο βήμα, θα δείτε μια λίστα με τις εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσετε στις Πωλήσεις πριν αρχίσετε να πουλάτε τις εικόνες σας.