Ειδικοί όροι για έργα

Ειδικοί όροι για έργα

Εάν σχεδιάζετε ένα έργο με μεγαλύτερη ποσότητα και θέλετε να πουλήσετε μια ελάχιστη ποσότητα πέντε μονάδων, μπορείτε να ζητήσετε ειδικούς όρους για να επωφεληθείτε από μια εξατομικευμένη προσφορά. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Ρυθμίσεις πωλήσεων του έργου για το οποίο θέλετε να λάβετε την ειδική έκπτωση. Εδώ θα βρείτε ένα κουμπί Αίτηση ειδικών όρων.

Ρυθμίσεις πώλησης

Κάνοντας κλικ σε αυτό θα εμφανιστεί η φόρμα ειδικών όρων. Θα πρέπει να δώσετε τις ακόλουθες πληροφορίες:
Προσαρμοσμένη ποσότητα: Εισάγετε την ποσότητα που επιθυμείτε- σημειώστε ότι η ελάχιστη ποσότητα για τους ειδικούς όρους είναι 5 μονάδες.
Ημερομηνία έναρξης: Επιλέξτε πότε θέλετε να ξεκινήσει η πώληση.
Ημερομηνία λήξης: Επιλέξτε πότε θέλετε να σταματήσετε την πώληση.
Εμπορική ή μη κερδοσκοπική: Επιλέξτε αν οι ειδικοί όροι που ζητάτε είναι για εμπορικούς ή μη κερδοσκοπικούς σκοπούς.
Περιγραφή: Παρέχετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το αίτημα ειδικών όρων.
Για να υποβάλετε τη φόρμα, πρέπει να τσεκάρετε το πλαίσιο για να επιβεβαιώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Αφού συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία, κάντε κλικ στην επιλογή Create (Δημιουργία).

Ειδικοί όροι

Η κατάσταση στις ρυθμίσεις πωλήσεων θα αλλάξει σε Αναμονή για επεξεργασία και θα λάβετε από εμάς επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει την παραλαβή του αιτήματός σας για ειδικούς όρους.

Εγκεκριμένοι ειδικοί όροι

Θα ελέγξουμε ποιους ειδικούς όρους μπορούμε να σας προσφέρουμε. Μόλις εγκριθεί, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους ειδικούς όρους για το συγκεκριμένο έργο. Στη συνέχεια, θα επωφεληθείτε από μια μειωμένη τιμή με βάση τους εγκεκριμένους όρους. Μόλις οι ειδικοί όροι αποθηκευτούν στο έργο σας, μπορείτε να ορίσετε την τιμή πώλησης και να δείτε τα έσοδά σας. Τώρα είστε έτοιμοι να μοιραστείτε και να πουλήσετε το έργο σας. Σημειώστε ότι η διαγραφή του έργου θα αφαιρέσει τους ειδικούς όρους και θα πρέπει να τους ζητήσετε ξανά.