Πουλήστε το έργο σας

Πουλήστε το έργο σας

Από τον πίνακα Έργα, επιλέξτε αυτό που θέλετε να πουλήσετε. Στα δεξιά θα εμφανιστεί ένα μενού με διάφορες επιλογές.

Project selected in Project panel

Εάν το έργο δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί, θα εμφανιστεί το κουμπί Πώληση έργου. Εάν το έργο σας έχει ήδη κοινοποιηθεί, απλά ανοίξτε τις ρυθμίσεις του έργου. Και στις δύο περιπτώσεις, θα εμφανιστεί το μενού ρυθμίσεων έργου. Για να πουλήσετε το προϊόν, πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Allow ordering (Να επιτρέπεται η παραγγελία).

Allow ordering in projects settings

Θα εμφανιστούν οι εμπορικές ρυθμίσεις για την πώληση του έργου σας. Εδώ μπορείτε να ορίσετε την τιμή πώλησης του προϊόντος σας και να ελέγξετε το κέρδος που θα έχετε για αυτό.

Commercial settings

Εάν σχεδιάζετε ένα μεγαλύτερο έργο, μπορείτε να ζητήσετε ειδικούς όρους.

Special conditions

Μπορείτε να επισυνάψετε εικόνες για να βελτιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας. Και αν μετακινηθείτε προς τα κάτω Εμφάνιση προηγμένων ρυθμίσεων θα εμφανιστούν περισσότερες επιλογές.

Projects settings menu

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το υδατογράφημα στο έργο σας, να ενεργοποιήσετε προωθητικές ενέργειες και κουπόνια επιλέγοντας τη διάρκεια και το ποσό και να προσθέσετε το έργο σας σε μια γκαλερί. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση. αν το έργο σας δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Κοινοποίηση τώρα. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Ενεργοποίηση κοινής χρήσης για να πουλήσετε το έργο.

Όταν τελειώσετε, μεταβείτε στον πίνακα Έργα και θα δείτε ότι η κατάσταση της γκαλερί έχει αλλάξει.

Project status

Αν ανοίξετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο, θα δείτε ότι το έργο είναι προς πώληση στην τιμή που ορίσατε.

Project view