Μενού παραγγελιών

Φωτογραφία Εργασία - Μενού παραγγελιών

Το μενού Παραγγελίες εμφανίζει με ευκολία όλες τις παραγγελίες που έχουν γίνει στο Photo Job, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις πωλήσεις. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό κάνοντας κλικ στο κουμπί Παραγγελίες στη δεξιά στήλη μέσα σε μια εργασία φωτογραφίας. Μια στήλη στα δεξιά παρέχει μια γρήγορη επισκόπηση των παραγγελιών και των κερδών που δημιουργήθηκαν εντός της Photo Job. Οι λεπτομερείς πληροφορίες παρουσιάζονται σε μορφή πίνακα:

Μενού παραγγελιών εντός του Photo Job

Ημερομηνία: Δείχνει την ημερομηνία κατά την οποία έγινε η παραγγελία.
Ομάδες (γκαλερί): Υποδεικνύει την ομάδα στην οποία τοποθετήθηκε η παραγγελία. Κάνοντας κλικ σε αυτό θα ανοίξει η αντίστοιχη γκαλερί.
Gallery: Εμφανίζει τη συγκεκριμένη γκαλερί QR στην οποία έγινε η παραγγελία. Ένα κλικ σε αυτήν θα ανοίξει τη συγκεκριμένη γκαλερί.
Όνομα: Εμφανίζει το όνομα του πελάτη που έκανε την παραγγελία.
Αριθμός παραγγελίας: Πρόκειται για το μοναδικό αναγνωριστικό που αποδίδεται στην παραγγελία κάθε πελάτη, επιτρέποντάς του να παρακολουθεί την παραγγελία του.
Αριθμός τιμολογίου: Εμφανίζει τον αριθμό αναφοράς όταν δημιουργείται ένα τιμολόγιο.
Κατάσταση παραγγελίας: Παρέχει πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας, όπως Παραδόθηκε, Σε παραγωγή, Ακυρώθηκε ή Αναμονή για εικόνα παραγωγής. Στην τελευταία περίπτωση, θα πρέπει να αναλάβετε δράση για να ολοκληρώσετε την παραγγελία.
Σύνολο: Υποδεικνύει το ποσό που έχει δαπανήσει ο πελάτης σας για την παραγγελία.
Το κέρδος σας: Δείχνει το ποσό που κερδίσατε από την παραγγελία.

Υπάρχει επίσης ένα εικονίδιο με κλειδί, το οποίο θα σας μεταφέρει στο μενού διαχείρισης παραγγελιών για τη συγκεκριμένη παραγγελία. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο άρθρο Διαχείριση παραγγελιών.
Σημειώστε ότι, κατά την πρόσβαση στο μενού παραγγελιών εντός μιας ομάδας μέσα σε μια εργασία φωτογραφίας, θα εμφανίζονται μόνο οι παραγγελίες της συγκεκριμένης ομάδας.