Γενικό μενού

Γενικό μενού

Το μενού Γενικά εμφανίζεται από προεπιλογή όταν ανοίγετε μια γκαλερί QR και μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο κουμπί Γενικά στο δεξί μενού. Όταν δημιουργείτε μια νέα γκαλερί QR, το κύριο περιβάλλον εργασίας παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα, καθώς και βολικούς συνδέσμους για γρήγορη λήψη κωδικών QR και μεταφόρτωση εικόνων. Μόλις φορτώσετε τις εικόνες σας, οι γκαλερί και οι φωτογραφίες που έχετε δημιουργήσει θα εμφανίζονται εδώ για εύκολη διαχείριση.

Γενικό μενού της γκαλερί QR

Στη δεξιά πλευρά, θα δείτε τη στήλη Επεξεργασία γκαλερί, η οποία περιέχει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη γκαλερί, καθώς και τα κουμπιά ρυθμίσεων και λειτουργιών. Όλες οι ρυθμίσεις πρέπει να ελεγχθούν πριν από τη δημοσίευση.

Ρυθμίσεις γκαλερί

Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις επιλογές που ορίστηκαν κατά τη δημιουργία της γκαλερί QR. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε την Κύρια εικόνα και τον τίτλο εικόνας, να ενεργοποιήσετε τα υδατογραφήματα, τα κουμπιά σχολίων και ανατροφοδότησης και να επιλέξετε τη λειτουργία εμφάνισης. Φροντίστε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αφού πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή.

Ρυθμίσεις γκαλερί

Ρυθμίσεις πωλήσεων

Από προεπιλογή, οι γκαλερί QR έχουν ως προεπιλογή τον τιμοκατάλογο στο μενού Τιμοκατάλογοι. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε έναν διαφορετικό τιμοκατάλογο εδώ. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις Προωθητικές ενέργειες, το Φίλτρο προϊόντων με βάση την αναλογία διαστάσεων της εικόνας, την Επιτρέπονται επεξεργασίες περικοπής και την Αντικατάσταση εικόνας πριν από την παραγγελία. Όταν ολοκληρώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να εφαρμόσετε τις αλλαγές σας.

Ρυθμίσεις πωλήσεων

Ρυθμίσεις κοινής χρήσης

Από προεπιλογή, η γκαλερί QR είναι ρυθμισμένη στην επιλογή Απαιτείται εγγραφή, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόσβαση στη γκαλερί. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία εάν το επιθυμείτε. Επιπλέον, η επιλογή Πρώτος χρήστης ορίζει τον κωδικό πρόσβασης είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, επιτρέποντας στους πελάτες να δημιουργήσουν τον δικό τους κωδικό πρόσβασης για τη γκαλερί. Αυτό μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί εδώ. Θυμηθείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση μετά την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αλλαγής.

Ρυθμίσεις κοινής χρήσης

Λειτουργίες

Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή για να καταργήσετε τη γκαλερί και όλες τις εικόνες που έχουν μεταφορτωθεί σε αυτήν.

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: