Μηνύματα σφάλματος λογισμικού

Μηνύματα σφάλματος λογισμικού

Σε σπάνιες περιπτώσεις, ενδέχεται να λάβετε μηνύματα σφάλματος κατά τη χρήση του λογισμικού. Για να σας βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίσετε, έχουμε συγκεντρώσει έναν κατάλογο πιθανών κωδικών σφάλματος εδώ. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο μας για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Εκεί θα βρείτε έναν βήμα προς βήμα οδηγό που θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα.

Σφάλμα 3001, σφάλμα 2038 ή μήνυμα άρνησης πρόσβασης

Εάν αντιμετωπίσετε το σφάλμα 3001, το σφάλμα 2038 ή ένα μήνυμα άρνησης πρόσβασης, αυτό σημαίνει ότι το λογισμικό δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε κανένα αρχείο στο σύστημά σας. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή ελεύθερο χώρο στον σκληρό σας δίσκο.
 2. Ελέγξτε ότι έχετε πλήρη δικαιώματα πρόσβασης σε όλα τα αρχεία και τους καταλόγους.
 3. Βεβαιωθείτε ότι κανένα λογισμικό προστασίας από ιούς δεν εμποδίζει την πρόσβαση στα αρχεία.
 4. Αν κάποιο από αυτά τα ζητήματα ισχύει, ξεμπλοκάρετε το λογισμικό Saal Design στα σχετικά προγράμματα.
 5. Αφού ξεμπλοκάρετε, θα πρέπει να μπορείτε να ανεβάζετε αρχεία χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Για τους χρήστες macOS, ακολουθήστε αυτά τα πρόσθετα βήματα:

 1. Επιτρέψτε στο λογισμικό σχεδιασμού πλήρη πρόσβαση στο σκληρό σας δίσκο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μεταβαίνοντας στην ενότητα Ασφάλεια > Απόρρητο > Πλήρης πρόσβαση στο δίσκο στις προτιμήσεις του συστήματός σας.
 2. Σε αυτήν την ενότητα, προσθέστε το λογισμικό σχεδίασης ως εφαρμογή που πρέπει να έχει πλήρη πρόσβαση στο δίσκο. Με την προσθήκη εδώ, το λογισμικό θα πρέπει να μπορεί να αποθηκεύει τα αρχεία.

Ολοκληρώνοντας αυτά τα βήματα, θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε το μήνυμα σφάλματος 3001, σφάλματος 2038 ή το μήνυμα Access Denied και να ανακτήσετε την κανονική λειτουργία του λογισμικού.

Σφάλμα 1000 κατά την εξαγωγή ενός PDF

Εάν λάβετε το μήνυμα σφάλματος 1000 κατά την εξαγωγή ενός PDF από το έργο σας, προσπαθήστε να το επιλύσετε επανεκκινώντας το λογισμικό και επιχειρώντας εκ νέου την εξαγωγή.

Σφάλμα 1132 στο macOS

Το σφάλμα 1132 ενδέχεται να εμφανιστεί εάν έχετε μια βιβλιοθήκη Apple Photos με αποθηκευμένο πολύ μεγάλο αριθμό εικόνων

 1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας στο σύστημά σας και απενεργοποιήστε την άμεση πρόσβαση στο Apple Photos για το λογισμικό σχεδίασης
 2. Μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε εικόνες από τη βιβλιοθήκη Apple Photos χρησιμοποιώντας τη λειτουργία drag and drop για να τοποθετήσετε οποιαδήποτε εικόνα στο προϊόν σας.

Σφάλμα 2032

Αυτό το σφάλμα σημαίνει ότι ένα λογισμικό δεν μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο λόγω πιθανών αποκλεισμών ασφαλείας. Για να το διορθώσετε:

 1. Απενεργοποιήστε προσωρινά τα εργαλεία προστασίας από ιούς/κακόβουλο λογισμικό.
 2. Επιτρέψτε το λογισμικό στις ρυθμίσεις τείχους προστασίας του υπολογιστή σας.
 3. Ελέγξτε για περιορισμούς στο διαδίκτυο στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας.
 4. Δοκιμάστε μια διαφορετική σύνδεση στο διαδίκτυο, όπως ένα hotspot κινητής τηλεφωνίας.