Τρόποι σχεδιασμού για βιβλία φωτογραφιών

Τρόποι σχεδιασμού για βιβλία φωτογραφιών

Όταν δημιουργείτε ένα Βιβλίο Φωτογραφιών χρησιμοποιώντας το Online Designer, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών τρόπων σχεδιασμού. Αυτές οι λειτουργίες προσφέρουν συγκεκριμένους τρόπους για να ξεκινήσετε το σχεδιασμό του προϊόντος σας και παρέχουν αυτοματοποιημένα εργαλεία για μια γρήγορη και βολική διαδικασία σχεδιασμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρόποι σχεδιασμού είναι επίσης διαθέσιμοι για ημερολόγια. Αφού επιλέξετε το προϊόν σας και διαμορφώσετε τις επιλογές υλικών, θα σας παρουσιαστούν τρεις τρόποι σχεδιασμού για να επιλέξετε, ανάλογα με τον χρόνο και τις προτιμήσεις σας στον σχεδιασμό:
Η λειτουργία One Minute Photo Book σχεδιάζει αυτόματα το προϊόν και σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές μόλις ολοκληρωθεί ο αρχικός σχεδιασμός.
Η λειτουργία AutoLayout σας επιτρέπει να τοποθετείτε τις εικόνες στις σελίδες μία προς μία με τη βοήθεια του online σχεδιαστή.
Η λειτουργία PDF Upload σας επιτρέπει να ανεβάσετε ένα βιβλίο φωτογραφιών που έχει ήδη σχεδιαστεί με τη χρήση εξωτερικού λογισμικού. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την Επαγγελματική Ζώνη.

Λειτουργίες σχεδιασμού

Βιβλίο φωτογραφιών ενός λεπτού

Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για όσους θέλουν να σχεδιάσουν το Photo Book τους γρήγορα και εύκολα. Επιλέγοντας αυτή τη λειτουργία θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με διάφορες γραμμές σχεδιασμού για να επιλέξετε. Μπορείτε να τις φιλτράρετε ανά κατηγορία στην επάνω αριστερή γωνία. Κάθε γραμμή σχεδιασμού εφαρμόζει cliparts και φόντα στο Photo Book σας για να δημιουργήσει ένα συνεκτικό στυλ. Κάντε κλικ σε μία από αυτές για να την επιλέξετε.

Γραμμές σχεδιασμού γάμου

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε να συμπεριλάβετε στο Photo Book σας. Κάνοντας κλικ στην επιλογή Προσθήκη εικόνων, μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες από την τοπική σας συσκευή ή από άλλες διαδικτυακές πηγές. Σημειώστε ότι οι εικόνες εισάγονται με την ίδια σειρά που προστίθενται. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι τις προσθέτετε με τη σειρά που θέλετε να εμφανίζονται στο Photo Book σας. Αφού κάνετε τις επιλογές σας, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

Επιλογές προσθήκης εικόνων

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα προτείνει έναν προτεινόμενο αριθμό σελίδων με βάση τον αριθμό των φωτογραφιών που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό των σελίδων χειροκίνητα στο κάτω μέρος. Πρόσθετες σελίδες μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν αργότερα στον ηλεκτρονικό σχεδιαστή. Αφού ορίσετε τον αριθμό των σελίδων που θέλετε, κάντε κλικ στο κουμπί Select (Επιλογή). Ο online σχεδιαστής θα δημιουργήσει αυτόματα το βιβλίο φωτογραφιών σας σύμφωνα με τις παραμέτρους που έχετε επιλέξει. Αφού δημιουργηθεί, είναι απαραίτητο να ελέγξετε όλες τις σελίδες για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι όπως επιθυμείτε και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.

Βιβλίο φωτογραφιών που δημιουργήθηκε με την επιλογή One Minute

Είναι δυνατόν να τροποποιήσετε όλα τα αντικείμενα και τις εικόνες που έχουν ήδη τοποθετηθεί, να προσθέσετε περισσότερα ή να τα αφαιρέσετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κείμενο κάνοντας κλικ στο κουμπί Προσθήκη κειμένου στο επάνω μενού ή στη στήλη Διάταξη στα δεξιά και επιλέγοντας μια άλλη διάταξη που το περιέχει. Είναι ακόμη δυνατό να αλλάξετε τη γραμμή σχεδίασης των εμφανιζόμενων διατάξεων ανοίγοντας το πλαίσιο Γραμμή σχεδίασης και επιλέγοντας μια διαφορετική.
Για να περιηγηθείτε στις σελίδες, χρησιμοποιήστε το μενού Σελίδες στο κάτω μέρος. Οι σελίδες με κόκκινο χρώμα υποδηλώνουν ότι δεν έχουν ακόμη εξεταστεί, οπότε φροντίστε να εξετάσετε διεξοδικά όλες τις σελίδες. Μπορείτε να προσθέσετε ή να διαγράψετε σελίδες χρησιμοποιώντας τα κουμπιά στα αριστερά και να αναδιατάξετε τη σειρά επιλέγοντας μια σελίδα και σύροντάς την στην επιθυμητή θέση.

AutoLayout

Σε αυτή τη λειτουργία, το βιβλίο φωτογραφιών σχεδιάζεται σελίδα προς σελίδα με τη βοήθεια του Σχεδιαστή σε απευθείας σύνδεση. Μόλις επιλέξετε αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει να επιλέξετε μια γραμμή σχεδιασμού στην οποία θα βασιστούν οι προτεινόμενες διατάξεις. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον αριθμό των σελίδων που θέλετε στο βιβλίο σας, υπενθυμίζοντας ότι μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε σελίδες αργότερα στον σχεδιαστή. Μόλις επιλέξετε τον αριθμό των σελίδων, κάντε κλικ στο κουμπί Select (Επιλογή ) για να συνεχίσετε. Ο διαδικτυακός σχεδιαστής θα ανοίξει το βιβλίο φωτογραφιών σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας και θα σας παρουσιάσει κενές σελίδες, έτοιμες για σχεδιασμό.

Βιβλίο φωτογραφιών με κενές σελίδες

Για να προσθέσετε φωτογραφίες στο Photo Book, πρέπει πρώτα να τις προσθέσετε στο σχέδιο. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη εικόνων και επιλέξτε φωτογραφίες από την τοπική σας συσκευή ή από διαδικτυακό πόρο. Οι φωτογραφίες αυτές θα εμφανιστούν στην αριστερή στήλη, έτοιμες να προστεθούν στο φωτογραφικό σας προϊόν. Ανατρέξτε στο σχετικό άρθρο για περισσότερες πληροφορίες. Αφού προστεθούν οι φωτογραφίες, υπάρχουν δύο τρόποι για να τις τοποθετήσετε στο βιβλίο φωτογραφιών σας.

1. Εισαγωγή εικόνων

Για να εισαγάγετε εικόνες στο φωτογραφικό σας προϊόν, επιλέξτε τις επιθυμητές εικόνες από την αριστερή στήλη. Στο κάτω μέρος θα εμφανιστεί ένα μενού με την επιλογή Εισαγωγή εικόνας. Κάνοντας κλικ σε αυτήν την επιλογή, οι εικόνες θα τοποθετηθούν στο βιβλίο φωτογραφιών χρησιμοποιώντας μια προτεινόμενη διάταξη. Μπορείτε να εισαγάγετε όσες φωτογραφίες θέλετε και ο ηλεκτρονικός σχεδιαστής θα ενημερώσει αυτόματα τη διάταξη αναλόγως. Ενώ έχει εφαρμοστεί μια αυτόματη διάταξη, έχετε την ευελιξία να επιλέξετε μια διαφορετική διάταξη από τη δεξιά στήλη και ακόμη και να αλλάξετε τη γραμμή σχεδιασμού.

Τρεις εικόνες τοποθετημένες με την αυτόματη διάταξη

Όλα τα τοποθετημένα αντικείμενα και οι εικόνες μπορούν να μετακινηθούν και να τροποποιηθούν ελεύθερα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κείμενο κάνοντας κλικ στην επιλογή Προσθήκη κειμένου. Ωστόσο, μόλις εκτελεστεί οποιαδήποτε από αυτές τις ενέργειες, η λειτουργία AutoLayout θα απενεργοποιηθεί, επιτρέποντάς σας να σχεδιάσετε και να τοποθετήσετε τα αντικείμενα χειροκίνητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

2. Σύρσιμο εικόνων

Όταν σύρετε μια εικόνα στο βιβλίο φωτογραφιών, θα δείτε την επιλογή Ως φόντο. Αν σύρετε την εικόνα εκεί, θα την τοποθετήσετε ως φόντο στο Photo Book, καλύπτοντας και τις δύο σελίδες. Εάν υπάρχουν ήδη τοποθετημένες φωτογραφίες, θα δείτε την επιλογή Αντικατάσταση εικόνας πάνω από αυτές. Ρίχνοντας την εικόνα σε αυτή την επιλογή, θα αντικαταστήσετε την υπάρχουσα εικόνα με τη νέα.

Σύρσιμο των επιλογών εικόνας

Εναλλακτικά, αν σύρετε την εικόνα απευθείας πάνω στη σελίδα, θα τοποθετηθεί στο σημείο που την αφήσατε, χωρίς να επηρεάσει τα υπάρχοντα στοιχεία. Πρέπει να τοποθετηθεί σωστά, είτε χειροκίνητα είτε επιλέγοντας μια διάταξη από το μενού στα δεξιά.