Προωθητικές ενέργειες

Προωθητικές ενέργειες

Σε αντίθεση με τα κουπόνια, τα οποία ισχύουν για όλες τις γκαλερί, οι προωθητικές ενέργειες σας επιτρέπουν να ορίσετε συγκεκριμένες εκπτώσεις για μεμονωμένες γκαλερί και ακόμη και να επιτρέψετε διαφορετικά επίπεδα εκπτώσεων εντός της ίδιας γκαλερί. Αυτή η ευελιξία σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις εκπτώσεις σας και να ενισχύσετε αποτελεσματικά τις πωλήσεις σας.
Για να προσθέσετε μια προωθητική ενέργεια σε μια γκαλερί, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις πωλήσεών της και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή " Να επιτρέπεται η παραγγελία ". Μόλις μπείτε στις Ρυθμίσεις πωλήσεων, ενεργοποιήστε την Προώθηση για να δείτε τις επιλογές προσαρμογής της.

Ρυθμίσεις πωλήσεων με ενεργή προώθηση προς συμπλήρωση

Η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά πελάτη. Ενεργοποιώντας αυτό το πλαίσιο περιορίζετε τη χρήση της έκπτωσης σε μία φορά ανά πελάτη.
Ημερομηνία λήξης, εδώ πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία λήξης της προσφοράς.
Τύπος, μπορείτε να επιλέξετε αν η προωθητική ενέργεια είναι απόλυτη ή ποσοστιαία. Επιλέγοντας Απόλυτη σημαίνει ότι καθορίζετε το ποσό της έκπτωσης σε απόλυτους όρους, ενώ Ποσοστιαία σημαίνει ότι καθορίζετε την έκπτωση ως ποσοστό της αξίας της παραγγελίας του πελάτη.
Επίπεδο έκπτωσης 1 Μπορείτε να δημιουργήσετε έως και τρία διαφορετικά επίπεδα έκπτωσης στο πλαίσιο μιας προώθησης. Για κάθε επίπεδο, μπορείτε να ορίσετε το Ποσό και την Ελάχιστη αξία παραγγελίας που απαιτούνται για την ενεργοποίησή του. Αυτό δίνει κίνητρο στους πελάτες να φτάσουν στη μέγιστη διαθέσιμη έκπτωση, ενθαρρύνοντάς τους να αγοράσουν περισσότερα προϊόντα.
Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνονται στην προσφορά (αναλαμβάνετε τα έξοδα αποστολής) Όπως τα κουπόνια, για κάθε επίπεδο έκπτωσης, έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τα έξοδα αποστολής για τις αγορές των πελατών σας, τσεκάροντας αυτό το πλαίσιο ελέγχου. Σημειώστε ότι αυτό δεν επηρεάζει τους λογαριασμούς Saal Prio, καθώς απολαμβάνουν ήδη δωρεάν αποστολή. Με έναν λογαριασμό Saal Prio, ούτε εσείς ούτε οι πελάτες σας θα επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής σε παραγγελίες με ελάχιστη αξία 10 €.
Αφού ρυθμίσετε την προσφορά για την γκαλερί, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Ρυθμίσεις πωλήσεων με ενεργή προώθηση

Όταν ανοίγετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο της γκαλερί, θα βλέπετε με μια ματιά όλες τις λεπτομέρειες της προώθησης. Η ημερομηνία λήξης της προώθησης και το ποσό που απαιτείται για τη διεκδίκηση της έκπτωσης θα εμφανίζονται στην επάνω δεξιά γωνία. Μόλις ένας πελάτης φτάσει σε ένα επίπεδο έκπτωσης, το ποσό που απαιτείται για να φτάσει στο επόμενο επίπεδο έκπτωσης προσαρμόζεται αυτόματα.

Κοινή γκαλερί με τρέχουσα προσφορά

Η έκπτωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στο καλάθι αγορών του πελάτη σας. Λάβετε υπόψη ότι οι προσφορές και τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα.