Ρυθμίσεις πωλήσεων

Ρυθμίσεις πωλήσεων

Αυτό το μενού σας επιτρέπει να πουλάτε τις εικόνες σας ως προϊόντα ή ψηφιακά αρχεία. Είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή αν θέλετε να πουλήσετε τις εικόνες σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη ρύθμιση πωλήσεων κάνοντας κλικ στο κουμπί 3 τελείες μιας γκαλερί μέσα στο μενού Γκαλερί.

Επιλογές από τον πίνακα της γκαλερί

Και μέσα στη γκαλερί, στη δεξιά στήλη

Επιλογές μέσα σε μια γκαλερί

Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις πωλήσεων, η πρώτη οθόνη θα σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Να επιτρέπεται η παραγγελία για να επιτρέπεται η παραγγελία εικόνων.

Ενεργοποίηση της δυνατότητας παραγγελίας

Μόλις ενεργοποιηθεί, θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές για να προσαρμόσετε την πώληση των εικόνων σας.

Ρυθμίσεις πωλήσεων

Τιμοκατάλογος

Το πρώτο πράγμα που θα βρείτε είναι ο τιμοκατάλογος. Ο τιμοκατάλογος που επιλέχθηκε ως προεπιλογή κατά τη δημιουργία των τιμοκαταλόγων είναι προεπιλεγμένος. Μπορείτε να επιλέξετε έναν διαφορετικό χρησιμοποιώντας το μενού τιμοκατάλογος. Και αν χρειαστεί, μπορείτε να κάνετε τις τελικές προσαρμογές στον τιμοκατάλογο κάνοντας κλικ στην επιλογή Επεξεργασία.

Επιλογή τιμοκαταλόγου

Προωθητικές ενέργειες

Οι προσφορές προσφέρουν εξατομικευμένες εκπτώσεις για μεμονωμένες γκαλερί, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών επιπέδων έκπτωσης και πολλών εξατομικευμένων επιλογών. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το άρθρο για τις προσφορές.

Φιλτράρισμα προϊόντων με βάση την αναλογία διαστάσεων εικόνας

Αυτό θα σας επιτρέψει να παραγγείλετε μόνο εκείνα τα προϊόντα από τον επιλεγμένο τιμοκατάλογο που ταιριάζουν με την αναλογία διαστάσεων της εικόνας.

Δειγματικές επιλογές φίλτρου αναλογίας

Επιτρέψτε την επεξεργασία/αποκοπή εικόνας

Μπορείτε να δώσετε στον πελάτη τη δυνατότητα περικοπής και αναπλαισίωσης της εικόνας ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή. Ένα κουμπί Επεξεργασία εικόνας θα είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο της κοινής γκαλερί όταν επιλέγεται ένα φωτογραφικό προϊόν.

Κουμπί επεξεργασίας στη γκαλερί

Κάνοντας κλικ σε αυτό, ο πελάτης θα μπορεί να κάνει τις τελευταίες προσαρμογές στην εικόνα με βάση τη μορφή του επιλεγμένου φωτογραφικού προϊόντος.

Περικοπή εικόνας

Αντικατάσταση εικόνας πριν από την παραγγελία

Ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή, θα μπορείτε να ανεβάσετε το τελικό αρχείο μόλις ολοκληρωθεί μια παραγγελία και πριν αυτή προωθηθεί στην παραγωγή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο σχετικό περιεχόμενο.

Γκαλερί προς πώληση

Μόλις τελειώσετε, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Θα δείτε ότι η κατάσταση της γκαλερί έχει αλλάξει.

Κατάσταση της γκαλερί

Όταν ανοίξετε τη γκαλερί σας, θα δείτε ότι η επιλογή Αγοράστε τώρα είναι πλέον διαθέσιμη στη γκαλερί.

Κουμπί Αγοράστε τώρα

Οι εικόνες μπορούν να αγοραστούν σύμφωνα με τη διαμόρφωση που έχει οριστεί στον επιλεγμένο τιμοκατάλογο.

Προϊόντα προς αγορά

Εκτός από τις γκαλερί, όλα τα φωτογραφικά προϊόντα, όπως βιβλία φωτογραφιών, ημερολόγια και κάρτες, μπορούν επίσης να τεθούν προς πώληση.