Ρυθμίσεις πωλήσεων και λογαριασμών

Ρυθμίσεις πωλήσεων και λογαριασμών

Η Saal Digital αναλαμβάνει ολόκληρη τη διαδικασία πωλήσεων εντελώς δωρεάν, αφήνοντάς σας ελεύθερους να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εμπλοκή μας στην τιμολόγηση και την παραγωγή δεν μπορεί να αποκρυβεί. Ωστόσο, σε αυτό το μενού θα βρείτε διάφορες επιλογές που σχετίζονται με τη διαδικασία πωλήσεων και τιμολόγησης για μεγαλύτερη προσαρμογή και έλεγχο της επιχείρησής σας και της μάρκας σας.

Πίνακας ρυθμίσεων πωλήσεων και τιμολόγησης

Ρυθμίσεις λογαριασμού

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας για να εμφανίζεται στην επάνω γωνία του λογαριασμού. Το ανεβασμένο λογότυπο θα εμφανίζεται στο τιμολόγιο που αποστέλλεται στον τελικό χρήστη μετά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας.

Κουμπί φόρτωσης εικόνας

Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Upload image (Ανέβασμα εικόνας ) και ανεβάστε το λογότυπό σας χρησιμοποιώντας τις παραμέτρους που έχουν καθοριστεί. Μετά τη μεταφόρτωση, η εικόνα σας θα είναι διαθέσιμη εδώ.

Λογότυπο στις ρυθμίσεις του λογαριασμού

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το λογότυπο κάνοντας κλικ στο κουμπί Ανέβασμα εικόνας ή να το αφαιρέσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί Διαγραφή. Αν κάνετε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία εικόνας, θα μπορείτε να ορίσετε τη συγκεκριμένη περικοπή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να κάνετε κάποιες προσαρμογές αν χρειάζεται.

Επεξεργαστής λογότυπου

Αφού το ανεβάσετε και το ρυθμίσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών. Αυτό θα εμφανίσει το ανεβασμένο λογότυπο στο τιμολόγιο, όπως φαίνεται στο παρακάτω παράδειγμα.

Παράδειγμα τιμολογίου

Χειροκίνητη απελευθέρωση παραγγελιών

Αν θέλετε να έχετε πλήρη έλεγχο των παραγγελιών σας, εγκρίνοντας χειροκίνητα κάθε μία πριν περάσει στην παραγωγή, μπορείτε να το κάνετε ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή.

Επιλογή χειροκίνητης απελευθέρωσης παραγγελιών

Όλες οι παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί από τους πελάτες σας θα εμφανιστούν στον πίνακα διαχείρισης παραγγελιών, περιμένοντας να τις εγκρίνετε χειροκίνητα. Θα λαμβάνετε επίσης μια ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε παραγγελία που τοποθετείται.

Πίνακας διαχείρισης παραγγελιών με αναμονή παραγγελιών

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποδεσμεύσετε την παραγγελία για να την ολοκληρώσει η παραγωγή, ή να ακυρώσετε την παραγγελία, εάν απαιτείται.

Παραγγελία σε αναμονή για έγκριση

Συλλογή στο κατάστημα

Αν θέλετε οι παραγγελίες να αποστέλλονται σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση και όχι στον προορισμό που έχει επιλέξει ο πελάτης σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο εάν έχετε φυσικό κατάστημα ή θέλετε να παραδώσετε τις παραγγελίες στους πελάτες σας αυτοπροσώπως.

Επιλογή συλλογής στο κατάστημα

Μόλις ενεργοποιηθεί, απλά συμπληρώστε τη διεύθυνση και όλες οι παραγγελίες από τις γκαλερί και τα έργα σας θα αποστέλλονται σε αυτή τη διεύθυνση.

Λειτουργία κοινής χρήσης - Ουδέτερος σύνδεσμος κοινής χρήσης

Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να στέλνετε κοινόχρηστους συνδέσμους στους πελάτες σας με εντελώς ουδέτερο τρόπο, χωρίς καμία αναφορά στη Saal Digital. Η επιλογή Saal Digital είναι προεπιλεγμένη από προεπιλογή. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι κοινόχρηστοι σύνδεσμοι προς τις γκαλερί και τα έργα σας θα βρίσκονται κάτω από τον τομέα saal-digital.net.
Εάν επιλέξετε την επιλογή Photo Portal, οι κοινόχρηστοι σύνδεσμοι σας θα βρίσκονται κάτω από τον τομέα photo-portal.shop. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες σας δεν θα βλέπουν καμία αναφορά στη Saal Digital όταν επισκέπτονται το περιεχόμενό σας, αλλά θα αγοράζουν από τη Saal Digital.

Λειτουργία κοινής χρήσης

Αυτή η λειτουργία επηρεάζει όλο το περιεχόμενό σας, τόσο τις γκαλερί όσο και τα έργα, καθώς και τη σελίδα του προφίλ σας.
Τα προϊόντα που παραδίδονται απευθείας στους πελάτες σας έχουν ως αποστολέα τη Saal Digital. Αν θέλετε να παραδώσετε εσείς το πακέτο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Συλλογή στο κατάστημα.

Γκαλερί με ουδέτερο σύνδεσμο

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: