Photo Job - Γενικό μενού

Photo Job - Γενικό μενού

Αυτό είναι το προεπιλεγμένο μενού που εμφανίζεται κατά την πρόσβαση σε μια εργασία φωτογραφίας. Παρέχει όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την εργασία φωτογραφίας για μια γρήγορη επισκόπηση, καθώς και εργαλεία για προσαρμογή.

Γενικό μενού εργασίας φωτογραφίας

Τα εργαλεία προσαρμογής εμφανίζονται ως εξής:
Ρυθμίσεις, αυτή η ενότητα περιέχει:
- Ρυθμίσεις εργασίας φωτογραφίας: Περιλαμβάνει όλες τις ρυθμίσεις για την κοινή χρήση, την πώληση και την εμφάνιση.
- Ρυθμίσεις ηλεκτρονικής εγγραφής: Διαχειρίζεται τα εργαλεία ηλεκτρονικής εγγραφής. Ανατρέξτε στο άρθρο Online εγγραφή για περισσότερες πληροφορίες.
Λειτουργίες, αυτή η ενότητα περιέχει:
- Αρχείο: Αρχειοθέτηση της εργασίας φωτογραφίας όταν όλα έχουν ολοκληρωθεί. Ανατρέξτε στην ενότητα Αρχειοθέτηση για περισσότερες πληροφορίες.

Ρυθμίσεις εργασίας φωτογραφίας

Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί εμφανίζεται ένα μενού με δύο καρτέλες. Η προεπιλεγμένη καρτέλα, Ρυθμίσεις εργασίας φωτογραφίας, εμφανίζει τις πληροφορίες που καταχωρήθηκαν κατά τη δημιουργία της εργασίας. Μπορούν να προστεθούν αλλαγές και πρόσθετες πληροφορίες ανάλογα με τις ανάγκες. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο άρθρο του οδηγού Photo Job - Workflow guide.

Γενικό μενού εργασίας φωτογραφίας

Κάνοντας κλικ στην επιλογή Εμφάνιση περισσότερων, θα εμφανιστούν πρόσθετα εργαλεία προσαρμογής:
Ο πρώτος χρήστης εκχωρεί τον κωδικό πρόσβασης: Επιτρέπει στον πρώτο χρήστη να ορίσει τον κωδικό πρόσβασης της γκαλερί κατά την είσοδο.
Φίλτρο προϊόντων με βάση την αναλογία διαστάσεων εικόνας: Επιτρέπει στους πελάτες να παραγγέλνουν μόνο προϊόντα που ταιριάζουν με την αναλογία διαστάσεων της εικόνας.
Επιτρέψτε την επεξεργασία εικόνων/τοποθέτηση εικόνων: Επιτρέπει στους πελάτες να περικόπτουν και να αλλάζουν το μέγεθος της παραγγελθείσας εικόνας με βάση τη μορφή του επιλεγμένου φωτογραφικού προϊόντος.
Αντικαταστήστε τις εικόνες πριν από την παραγγελία: Σας επιτρέπει να ανεβάζετε τα τελικά αρχεία μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας και πριν αυτή σταλεί στην παραγωγή. Ανατρέξτε στο άρθρο Μπλοκάρισμα παραγγελιών και αντικατάσταση εικόνων για περισσότερες πληροφορίες.
Αφού το κάνετε θυμηθείτε να κάνετε κλικ στο Συνεχίστε

Περισσότερες ρυθμίσεις εργασίας φωτογραφίας

Στυλ και εμφάνιση

Κάντε κλικ στην καρτέλα στην κορυφή του μενού Ρυθμίσεις εργασίας φωτογραφίας για να αποκτήσετε πρόσβαση. Σημειώστε ότι οι αλλαγές που πραγματοποιούνται εδώ θα επηρεάσουν όλες τις γκαλερί και τις ομάδες εντός της Photo Job. Οι παραμετροποιήσιμες επιλογές περιλαμβάνουν:
Ρυθμίσεις στυλ και εμφάνισης

Λειτουργία οθόνης: Επιλέξτε έναν τρόπο εμφάνισης για όλες τις γκαλερί.
Λειτουργία προβολής για κινητές συσκευές: Επιλογή τρόπου εμφάνισης για κινητές συσκευές.
Εμφάνιση: Επιλέξτε εμφάνιση Σκούρο ή Φως για τις γκαλερί σας.
Υδατογράφημα: Ενεργοποιήστε ένα υδατογράφημα για να εμφανίζεται πάνω από τις φωτογραφίες στις γκαλερί σας. Ανατρέξτε στο άρθρο Υδατογράφημα για περισσότερες πληροφορίες.
Σχόλια: Επιτρέψτε σχόλια στις γκαλερί για άμεση ανατροφοδότηση από τους πελάτες. Ανατρέξτε στο άρθρο Σχόλια για περισσότερες πληροφορίες.
Γκαλερί ανατροφοδότησης: Επιτρέψτε στους χρήστες να βαθμολογούν τις φωτογραφίες με μια χρωματική κλίμακα και να παρέχουν σχόλια. Ανατρέξτε στο άρθρο Feedback gallery για περισσότερες πληροφορίες.
Θυμηθείτε να κάνετε κλικ στο Συνεχίστε μόλις γίνουν οι αλλαγές.

Γενικό μενού ομάδων και γκαλερί

Σημειώστε ότι το Γενικό μενού ομάδας και γκαλερί διαφέρει ελαφρώς από το Γενικό μενού εργασίας φωτογραφιών. Περιέχει λιγότερες επιλογές, καθώς οι περισσότερες από αυτές κληρονομούνται από τη μητρική Photo Job. Αυτά τα μενού παρέχουν πληροφορίες σχετικά με μεμονωμένες ομάδες ή γκαλερί για μια γρήγορη επισκόπηση.

Γενικό μενού ομάδας

Κάνοντας κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις ομάδας μιας μεμονωμένης ομάδας θα εμφανιστεί ένα μενού με ενεργοποιημένη την επιλογή Κληρονομικές ρυθμίσεις εργασίας φωτογραφίας. Η απενεργοποίηση αυτής της επιλογής επιτρέπει την προσαρμογή συγκεκριμένων ρυθμίσεων για τη συγκεκριμένη γκαλερί ή ομάδα. Σημειώστε ότι μόλις απενεργοποιηθεί αυτή η επιλογή, τυχόν αλλαγές που έγιναν στην εργασία φωτογραφιών δεν θα κληρονομηθούν.

Οι ρυθμίσεις Photo Job δεν κληρονομούνται

Θυμηθείτε να κάνετε κλικ στο Συνεχίστε αφού πραγματοποιήσετε οποιεσδήποτε αλλαγές.