Υδατογράφημα

Υδατογράφημα

Για να προσθέσετε επιπλέον προστασία στη δουλειά σας, μπορείτε να προσθέσετε ένα εξατομικευμένο υδατογράφημα στις φωτογραφίες σας.

Δημιουργία υδατογραφήματος

Πρώτα πρέπει να αποφασίσετε ποιο θα είναι το υδατογράφημά σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στον πίνακα πωλήσεων και κάντε κλικ στην επιλογή Υδατογράφημα. Θα βρείτε διάφορες επιλογές.

Text type watermark

Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε το υδατογράφημά σας ως κείμενο. Αυτό το κείμενο θα εμφανίζεται σε ένα πλέγμα των καθορισμένων μεγεθών. Μπορείτε επίσης να διαφοροποιήσετε την αδιαφάνεια, το μέγεθος της γραμματοσειράς, ακόμη και τα χρώματα, αν το επιθυμείτε.
Ή μπορείτε να επιλέξετε να έχετε το υδατογράφημά σας ως εικόνα. Θα πρέπει να επιλέξετε Εικόνα στην επιλογή Τύπος. Και θα εμφανιστεί η επιλογή να φορτώσετε μια εικόνα ως υδατογράφημά σας. Αυτή η εικόνα θα επαναλαμβάνεται ως σκακιέρα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχετε ορίσει. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο Upload image και να επιλέξετε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως υδατογράφημα. Η ανεβασμένη εικόνα θα εμφανιστεί σε αυτό το πλαίσιο.

Image type watermark

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του πώς θα φαίνεται το υδατογράφημα στις φωτογραφίες σας. Πρέπει να κάνετε κλικ στο Upload image (Ανέβασμα εικόνας ) στην ενότητα Preview (Προεπισκόπηση ) και να επιλέξετε μια φωτογραφία για να δοκιμάσετε το υδατογράφημα.

Watermark preview

Όταν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Εφαρμογή υδατογραφήματος σε μια γκαλερί

Για να εφαρμόσετε το υδατογράφημα σε μια γκαλερί, μεταβείτε στον πίνακα Γκαλερί. Εδώ θα πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις της γκαλερί στην οποία θέλετε να εφαρμόσετε το υδατογράφημα. Θα εμφανιστούν πολλές επιλογές, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το υδατογράφημα και να κάνετε κλικ στο Αποθήκευση.

Watermark activated in gallery settings

Αν ανοίξετε τη γκαλερί σας, θα δείτε ότι το υδατογράφημα έχει εφαρμοστεί.

Watermark applied in gallery

Εφαρμογή υδατογραφήματος σε ένα έργο

Για να εφαρμόσετε το υδατογράφημα σε ένα έργο, μεταβείτε στον πίνακα Projects (Έργα ) και ανοίξτε τις ρυθμίσεις Project (Έργο ) του έργου στο οποίο θέλετε να εφαρμόσετε το υδατογράφημα. Θα εμφανιστούν πολλές επιλογές, θα πρέπει να κατεβάσετε το Show advanced settings (Εμφάνιση προηγμένων ρυθμίσεων), να ενεργοποιήσετε το υδατογράφημα και να κάνετε κλικ στο Save (Αποθήκευση).

Watermark activated in projects settings

Αν ανοίξετε το έργο σας, θα δείτε ότι το υδατογράφημα έχει εφαρμοστεί.

Watermark applied in project