Υδατογράφημα

Υδατογράφημα

Για να προσθέσετε επιπλέον προστασία στη δουλειά σας, μπορείτε να προσθέσετε ένα εξατομικευμένο υδατογράφημα στις φωτογραφίες σας. Σημειώστε ότι το υδατογράφημα προορίζεται μόνο για ψηφιακή προστασία και δεν θα συμπεριληφθεί σε κανένα εκτυπωμένο προϊόν φωτογραφίας ή θα προστεθεί σε αρχεία που μπορείτε να κατεβάσετε.

Δημιουργία υδατογραφήματος

Πρώτα πρέπει να αποφασίσετε ποιο θα είναι το υδατογράφημά σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στον Πίνακα Πωλήσεων και κάντε κλικ στην επιλογή Υδατογράφημα. Θα βρείτε διάφορες επιλογές.

Υδατογράφημα τύπου κειμένου

Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε το υδατογράφημά σας ως κείμενο. Αυτό το κείμενο θα εμφανίζεται σε ένα πλέγμα των καθορισμένων μεγεθών. Μπορείτε επίσης να διαφοροποιήσετε την αδιαφάνεια, το μέγεθος της γραμματοσειράς, ακόμη και τα χρώματα, αν το επιθυμείτε.
Ή μπορείτε να επιλέξετε να έχετε το υδατογράφημά σας ως εικόνα. Θα πρέπει να επιλέξετε Εικόνα στην επιλογή Τύπος. Και θα εμφανιστεί η επιλογή να φορτώσετε μια εικόνα ως υδατογράφημά σας. Αυτή η εικόνα θα επαναλαμβάνεται ως σκακιέρα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχετε ορίσει. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο Upload image και να επιλέξετε την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως υδατογράφημα. Η ανεβασμένη εικόνα θα εμφανιστεί σε αυτό το πλαίσιο.

Τύπος υδατογραφήματος εικόνας

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του πώς θα φαίνεται το υδατογράφημα στις φωτογραφίες σας. Πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Ανέβασμα εικόνας στην ενότητα Προεπισκόπηση και να επιλέξετε μια φωτογραφία για να δοκιμάσετε το υδατογράφημα.

Προεπισκόπηση υδατογραφήματος

Όταν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Εφαρμογή υδατογραφήματος σε μια γκαλερί

Για να εφαρμόσετε το υδατογράφημα σε μια γκαλερί, μεταβείτε στον πίνακα Γκαλερί. Εδώ θα πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις της γκαλερί στην οποία θέλετε να εφαρμόσετε το υδατογράφημα. Θα εμφανιστούν πολλές επιλογές, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το υδατογράφημα και να κάνετε κλικ στο Αποθήκευση.

Ενεργοποίηση υδατογραφήματος στις ρυθμίσεις της γκαλερί

Αν ανοίξετε τη γκαλερί σας, θα δείτε ότι το υδατογράφημα έχει εφαρμοστεί.

Υδατογράφημα εφαρμόζεται στη γκαλερί

Εφαρμογή υδατογραφήματος σε ένα έργο

Για να εφαρμόσετε το υδατογράφημα σε ένα έργο, μεταβείτε στον πίνακα Έργα και ανοίξτε τις ρυθμίσεις έργου του έργου στο οποίο θέλετε να εφαρμόσετε το υδατογράφημα. Θα εμφανιστούν πολλές επιλογές, θα πρέπει να ανοίξετε την επιλογή Εμφάνιση προηγμένων ρυθμίσεων, να ενεργοποιήσετε το υδατογράφημα και να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Ενεργοποίηση υδατογραφήματος στις ρυθμίσεις έργων

Αν ανοίξετε το έργο σας, θα δείτε ότι το υδατογράφημα έχει εφαρμοστεί.

Το υδατογράφημα εφαρμόζεται στο έργο