Εγκατάσταση και επισκόπηση

Photo Jobs - Εγκατάσταση και επισκόπηση

Το Photo Jobs απλοποιεί τη συγχώνευση πολλαπλών φωτογραφιών, όπως η φωτογράφηση διαφορετικών τάξεων σε ένα σχολείο, ενώ προσφέρει την ευελιξία να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις και να παρακολουθείτε στατιστικά στοιχεία για όλες αυτές τις εργασίες. Απλοποιεί την όλη διαδικασία, προσφέροντας προσαρμόσιμα εργαλεία για την προσαρμογή κάθε ροής εργασίας στις συγκεκριμένες ανάγκες, τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα σε ένα σημείο, εξασφαλίζοντας την εύκολη παρακολούθηση κάθε συνεδρίας, ανεξαρτήτως θέματος.

Για τους φωτογράφους, αυτοματοποιεί πολλές χρονοβόρες εργασίες, όπως η εγγραφή, η μεταφόρτωση και η οργάνωση φωτογραφιών, καθώς και η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ειδοποιήσεων. Αυτή η αυτοματοποίηση απελευθερώνει το χρόνο τους, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στην αποτύπωση της τέλειας στιγμής.

Για τους πελάτες, προσφέρει άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες με μια γρήγορη σάρωση ενός κωδικού QR ή ενός συνδέσμου, παρέχοντας πρόσθετο έλεγχο και ασφάλεια. Οι πελάτες αποκτούν αποκλειστική πρόσβαση στις δικές τους γκαλερί και μπορούν να προστατεύσουν περαιτέρω τις εικόνες τους με προστασία με κωδικό πρόσβασης.

Η πρόσβαση στο Photo Jobs είναι δυνατή από τον πίνακα πωλήσεων. Για να προσθέσετε μια εργασία φωτογραφίας, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη. Θα εμφανιστεί ένα μενού για να εισαγάγετε τις απαραίτητες πληροφορίες ως εξής:

Μενού

Τίτλος: Εισάγετε το όνομα της φωτογραφικής εργασίας σας. Αυτό προορίζεται μόνο για εσωτερική χρήση και δεν θα εμφανιστεί στους πελάτες σας.
Τύπος φωτογραφίας: Επιλέξτε τον τύπο της φωτογράφησης.
Ημερομηνία φωτογράφισης: Εισάγετε την ημερομηνία της φωτογράφησης.
Ξεκινήστε τη δημοσίευση: Καθορίστε πότε θέλετε να αρχίσετε να πουλάτε τις φωτογραφίες σας.
Τέλος δημοσίευσης: Καθορίστε πότε θέλετε να σταματήσετε την πώληση των φωτογραφιών.
Τιμοκατάλογος: Επιλέξτε τον τιμοκατάλογο που θα εφαρμοστεί στις γκαλερί αυτής της εργασίας φωτογραφιών.
Προαιρετικά: Τιμοκατάλογος για ομαδικές φωτογραφίες: Εάν είναι απαραίτητο, επιλέξτε έναν διαφορετικό τιμοκατάλογο που θα εφαρμοστεί στις ομαδικές φωτογραφίες, κατά περίπτωση.
Προώθηση: Ορίστε προαιρετικά μια προώθηση για την εργασία φωτογραφίας. Ανατρέξτε στο άρθρο Προωθητικές ενέργειες για περισσότερες πληροφορίες.
Ροή εργασίας E-mail: Επιλέξτε μια ροή εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ρυθμίσει προηγουμένως στον Πίνακα Πωλήσεων. Ανατρέξτε στο άρθρο Ροή εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες πληροφορίες.

Αφού συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, κάντε κλικ στο Συνεχίστε για να προχωρήσετε.

Νέες επιλογές εργασίας φωτογραφίας

Θα εμφανιστεί ένα μενού, το οποίο προσφέρει διάφορες επιλογές για να προχωρήσετε με την εργασία φωτογραφίας σας:
Χρήση ηλεκτρονικής εγγραφής: Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν αυτόματα μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας πριν από τη φωτογράφηση. Αυτό περιλαμβάνει την υπογραφή της συμφωνίας προστασίας δεδομένων και απορρήτου. Οι κάρτες QR δημιουργούνται αυτόματα για κάθε εγγεγραμμένο συμμετέχοντα. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο για την ηλεκτρονική εγγραφή.
Κενές κάρτες με κωδικό QR: Για κάθε συμμετέχοντα θα δημιουργηθούν κάρτες QR, οι οποίες θα περιέχουν μια συμφωνία προστασίας προσωπικών δεδομένων, την οποία οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπογράψουν πριν από τη φωτογράφηση. Θα πρέπει να εκτυπώσετε αυτές τις κάρτες QR, να τις φωτογραφίσετε με τους συμμετέχοντες και να τις μεταφορτώσετε για την αυτόματη ταξινόμηση των εικόνων και τη δημιουργία ατομικών γκαλερί για κάθε συμμετέχοντα. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο Κενές κάρτες με κωδικό QR.
Εισαγωγή μέσω CSV: Εάν έχετε ήδη μια λίστα συμμετεχόντων, μπορείτε να εισαγάγετε ένα αρχείο CSV για να δημιουργήσετε αυτόματα γκαλερί για κάθε συμμετέχοντα. Σημειώστε ότι η συμμόρφωση με το GDPR πρέπει να γίνεται χειροκίνητα για κάθε συμμετέχοντα. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο Εισαγωγή μέσω CSV.
Χρήση χειροκίνητης διαλογής: Η όλη διαδικασία γίνεται χειροκίνητα χωρίς κάρτες QR. Η συμμόρφωση GDPR για κάθε συμμετέχοντα θα πρέπει επίσης να διαχειριστεί χειροκίνητα. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο Χειροκίνητη ταξινόμηση.

Μόλις επιλέξετε την προτιμώμενη επιλογή και ολοκληρώσετε τα απαραίτητα βήματα, η εργασία φωτογραφίας που δημιουργήθηκε θα εμφανιστεί στο μενού μαζί με τις άλλες εργασίες φωτογραφίας σας. Αυτό σας δίνει μια γρήγορη επισκόπηση όλων των φωτογραφικών εργασιών σας σε μορφή πίνακα με τις σχετικές πληροφορίες.

Μενού εργασίας φωτογραφίας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία για να βρείτε μια εργασία φωτογραφίας με βάση το όνομά της. Κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε εργασία φωτογραφίας εντός της καρτέλας ή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το κλειδί, θα την ανοίξετε, επιτρέποντάς σας να διαχειριστείτε και να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειές της.

Μέσα στην εργασία φωτογραφίας

Στη δεξιά στήλη, θα βρείτε διάφορα κουμπιά για τη διαχείριση διαφόρων πτυχών μέσα σε κάθε Photo Job, ως εξής:

Γενικά: Αυτή η ενότητα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να διαχειρίζεστε όλες τις ρυθμίσεις και τις ομάδες που έχουν δημιουργηθεί στην εργασία φωτογραφίας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο Γενικό μενού.
Πελάτες: Σας επιτρέπει να διαχειριστείτε και να επανεξετάσετε τις επαφές που σχετίζονται με την Εργασία φωτογραφίας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο του μενού Πελάτης.
Συμμετέχοντες: Αυτή η ενότητα περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα άτομα που πρόκειται να φωτογραφηθούν. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο Συμμετέχοντες.
Παραγγελίες: Εδώ θα βρείτε όλες τις παραγγελίες που έχουν γίνει στο πλαίσιο της εργασίας φωτογράφησης. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο Παραγγελίες.
Κώδικες QR: Αυτό το μενού παρέχει πρόσβαση στη λήψη των καρτών QR για τις διάφορες γκαλερί που σχετίζονται με την εργασία φωτογραφίας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο Κώδικες QR.

Γκαλερί και φωτογραφικές εργασίες

Μόλις διαμορφωθεί μια εργασία φωτογραφίας και δημιουργηθούν ομάδες, δημιουργείται αυτόματα μια αντίστοιχη γκαλερί στο μενού Γκαλερί. Αυτή η γκαλερί θα συνδέεται πάντα με την αντίστοιχη ομάδα και την εργασία φωτογραφίας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη γκαλερί είτε από το μενού Γκαλερί είτε απευθείας από την εργασία φωτογραφίας επιλέγοντας την κατάλληλη ομάδα. για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο άρθρο Ροή εργασίας - Οδηγός βήμα προς βήμα.