Online εγγραφή

Online εγγραφή

Αυτή η επιλογή απλοποιεί τη δημιουργία επαφών/συμμετεχόντων μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής. Μπορείτε να επιλέξετε αυτή την επιλογή κατά τη ρύθμιση της φωτογραφικής εργασίας σας και να κάνετε κλικ στο Συνεχίστε.

Επιλογέας Online Photo Job

1. Δημιουργία ομάδων

Θα εμφανιστεί ένα μενού για τη δημιουργία ομάδων (π.χ. τάξεων). Εισάγετε τα ονόματα των ομάδων στο πλαίσιο Όνομα ομάδας. Για να προσθέσετε περισσότερες ομάδες, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη, το οποίο θα δημιουργήσει ένα άλλο πλαίσιο Όνομα ομάδας. Οι ομάδες μπορούν να διαγραφούν επιλέγοντας το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων. Για τη δημιουργία μιας εργασίας φωτογραφίας απαιτείται τουλάχιστον μία ομάδα. Αφού το κάνετε, κάντε κλικ στο Συνεχίστε.

Δημιουργία ομάδας

2. Διαμόρφωση της ηλεκτρονικής εγγραφής

Στη συνέχεια, διαμορφώστε τις ρυθμίσεις ηλεκτρονικής εγγραφής ως εξής:
Προθεσμία ηλεκτρονικής εγγραφής: Ορίστε την προθεσμία για την εγγραφή.
Άνοιγμα σελίδας εγγραφής: Ανοίξτε τη σελίδα εγγραφής για αναθεώρηση.
Αντιγράψτε το σύνδεσμο εγγραφής: Αντιγράψτε το σύνδεσμο προς τη σελίδα εγγραφής για διανομή ή αναθεώρηση.

Ρυθμίσεις για την ηλεκτρονική εγγραφή

Προαιρετικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ενημερωτικό δελτίο για την προώθηση της ημέρας φωτογράφισης. Αυτό θα περιλαμβάνει ένα QR για εύκολη πρόσβαση των συμμετεχόντων στην εγγραφή, καθώς και τον σύνδεσμο. Θα περιέχει επίσης προσωπικές πληροφορίες για εσάς που υπάρχουν ήδη στο προφίλ σας. Μπορείτε επίσης να το εξατομικεύσετε:
Τίτλος: Όνομα της φωτογράφισης.
Περιγραφή: Μπορείτε να συμπεριλάβετε σημαντικές λεπτομέρειες, όπως η ημερομηνία της εκδήλωσης.
Λήψη (PDF): Κατεβάστε το δελτίο πληροφοριών εγγραφής για εκτύπωση και διανομή.

Ενημερωτικό δελτίο PDF

Τύπος φωτογραφιών: Μαρκάροντας το κατάλληλο πλαίσιο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε διαφορετικούς τύπους φωτογραφιών για να επιλέξουν οι συμμετέχοντες. Αυτό επιτρέπει σε κάθε συμμετέχοντα να αποφασίσει πριν από τη φωτογράφιση τι είδους φωτογραφίες θα τραβηχτούν από αυτόν.

Μόλις ολοκληρωθούν οι ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Συνεχίστε.

3. Ελέγξτε την εργασία φωτογραφίας

Μενού σχολικής εργασίας φωτογραφίας

Το Photo Job που δημιουργήθηκε θα ανοίξει όπως έχει ρυθμιστεί. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα ομάδα, εισάγοντας το όνομα στο πλαίσιο Νέα ομάδα στο επάνω μέρος και κάνοντας κλικ στο κουμπί Add (Προσθήκη ). Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις Photo Job στη δεξιά στήλη κάτω από το μενού Γενικά. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο Γενικό μενού.

4. Εγγραφή

Οι συμμετέχοντες πρέπει να εγγραφούν για τη φωτογράφηση πριν από την ημέρα της φωτογράφησης. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχουν πρόσβαση στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο εγγραφής. Μπορείτε να τον βρείτε μέσα στο Ρυθμίσεις εργασίας φωτογραφίας.
Η σελίδα εγγραφής θα συλλέγει προσωπικές πληροφορίες για κάθε επαφή, όπως όνομα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τηλέφωνο. Στη συνέχεια θα πρέπει να εισαγάγουν το όνομα του συμμετέχοντα και να επιλέξουν την ομάδα ή την τάξη στην οποία ανήκουν. Κάθε επαφή μπορεί να έχει περισσότερους από έναν συμμετέχοντες κάνοντας κλικ στο Add another participant (Προσθήκη άλλου συμμετέχοντα). Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο, για παράδειγμα, για σχολικές φωτογραφήσεις, όπου οι γονείς μπορούν να καταχωρήσουν περισσότερα από ένα παιδιά, εάν είναι απαραίτητο. Κάθε συμμετέχων πρέπει να επιλέξει τον τύπο των φωτογραφιών που ενεργοποιείται στις ρυθμίσεις, όπως π.χ. ομαδικές φωτογραφίες.

Εγγραφή

Η ηλεκτρονική εγγραφή περιλαμβάνει μια συμφωνία προστασίας προσωπικών δεδομένων και προστασίας δεδομένων, την οποία οι επαφές πρέπει να αποδεχθούν πριν από την εγγραφή. Μόλις ολοκληρωθεί, θα πρέπει να κάνουν κλικ στο κουμπί Εγγραφή τώρα. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης που θα ενημερώνει την επαφή ότι η εγγραφή ήταν επιτυχής και ότι θα ειδοποιηθεί όταν οι εικόνες θα είναι διαθέσιμες.

Επιβεβαίωση εγγραφής

Η επαφή δημιουργείται αυτόματα και είναι προσβάσιμη στο Photo Job με την αντίστοιχη ομάδα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις επαφές που δημιουργήθηκαν στο Photo Job κάνοντας κλικ στο κουμπί Πελάτης στο δεξί μενού. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο Customer menu (Μενού πελατών).

Οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες είναι προσβάσιμοι κάνοντας κλικ στο κουμπί Συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο του μενού Συμμετέχοντες.

Δημοσίευση εργασίας φωτογραφίας με επαφές

5. Ημέρα φωτογράφισης

Την ημέρα της φωτογράφισης, θα έχετε ήδη μια εγγραφή όλων των συμμετεχόντων. Για κάθε συμμετέχοντα έχει ήδη δημιουργηθεί μια ατομική γκαλερί. Για τη φωτογράφιση, μπορείτε τώρα να εκτυπώσετε τους κωδικούς QR ή να τους πάρετε μαζί σας στο smartphone σας και να φωτογραφίσετε πρώτα τον κωδικό QR και στη συνέχεια τον αντίστοιχο συμμετέχοντα. Μετά τη φωτογράφιση, μπορείτε να ανεβάσετε όλες τις φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών QR, και θα ταξινομηθούν αυτόματα στις σωστές γκαλερί.
Για να κατεβάσετε την κάρτα QR για τη φωτογράφιση, κάντε κλικ στο κουμπί QR codes στη δεξιά πλευρά. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο του μενού QR Codes.

6. Μετά την ημέρα φωτογράφισης

Μόλις τελειώσει η ημέρα φωτογράφισης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία με κωδικό QR κάθε συμμετέχοντα μαζί με τις επιλεγμένες φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε/πωλήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα βήματα και τις λειτουργίες, διαβάστε το άρθρο Ροή εργασίας - Οδηγός βήμα προς βήμα.