Γκαλερί ανατροφοδότησης

Γκαλερί ανατροφοδότησης

Μπορείτε να μετατρέψετε τις γκαλερί σας σε γκαλερί ανατροφοδότησης, όπου οι πελάτες σας μπορούν να αξιολογήσουν κάθε φωτογραφία με μια χρωματική κλίμακα στη γκαλερί. Αυτό απλοποιεί τη ροή εργασιών σας και συγκεντρώνει την επικοινωνία με τους πελάτες σας.

Ενεργοποίηση της γκαλερί ανατροφοδότησης

Για να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή, ανοίξτε τις ρυθμίσεις γκαλερί της επιλεγμένης γκαλερί. Μέσα σε αυτό το μενού πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Γκαλερί ανατροφοδότησης και να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση. Με αυτόν τον τρόπο η γκαλερί σας θα μετατραπεί σε γκαλερί ανατροφοδότησης.

Εμφάνιση της επιλογής γκαλερί ανατροφοδότησης στις ρυθμίσεις γκαλερί

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή ανά πάσα στιγμή.

Κοινόχρηστη γκαλερί ανατροφοδότησης

Αφού η γκαλερί ρυθμιστεί ως γκαλερί ανατροφοδότησης, οι πελάτες μπορούν να βαθμολογήσουν τις εικόνες σε αυτήν. Κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε εικόνα, τρεις χρωματιστοί κύκλοι θα εμφανιστούν στην κάτω αριστερή γωνία της εικόνας, επιτρέποντας στους πελάτες σας να βαθμολογήσουν την εικόνα ως εξής:
Πράσινο, για επιλεγμένους.
Πορτοκαλί, για αβέβαιη.
Κόκκινο, για απορριφθείσα.

Εικόνα με σχόλια

Μόλις βαθμολογηθούν, οι εικόνες στη γκαλερί κοινόχρηστων συνδέσμων θα επισημαίνονται με έναν έγχρωμο κύκλο στην επάνω αριστερή γωνία για να υποδηλώνουν την επιλογή. Είναι επίσης δυνατό να φιλτράρετε τις εικόνες που εμφανίζονται στη γκαλερί κοινόχρηστων συνδέσμων κάνοντας κλικ στο κουμπί Feedback (Ανατροφοδότηση ) στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέγοντας την επιθυμητή επιλογή.

Κοινόχρηστη γκαλερί ανατροφοδότησης με επιλογές

Προβολή ανατροφοδότησης

Τα σχόλια των πελατών μπορούν να προβληθούν στο λογαριασμό σας στο μενού Γκαλερί. Θα παρατηρήσετε ότι κάθε εικόνα επισημαίνεται με έναν κόκκινο, πορτοκαλί ή πράσινο κύκλο στην επάνω αριστερή γωνία, που αντικατοπτρίζει την επιλογή του πελάτη.

Εικόνες που έχουν επισημανθεί με σχόλια μέσα στο μενού της γκαλερί

Για μια αποτελεσματική ροή εργασίας, σας συνιστούμε να ενεργοποιήσετε τα σχόλια για τη γκαλερί, ώστε οι πελάτες να μπορούν να αφήνουν σχόλια για τις εικόνες και να ζητούν αλλαγές, εάν είναι απαραίτητο. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο σχετικά με την ενεργοποίηση των σχολίων.

Σημειώστε ότι αυτή η λειτουργία θα επηρεάσει επίσης τη Λίστα επιθυμιών των πελατών σας: μόλις ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία, δεν θα μπορούν μόνο να χαρακτηρίζουν τις φωτογραφίες ως πράσινες, πορτοκαλί ή κόκκινες, αλλά θα μπορούν επίσης να επιλέγουν τις επιθυμητές φωτογραφίες για τη Λίστα επιθυμιών τους και να σας στέλνουν την επιλογή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο άρθρο Λίστα επιθυμιών.