Ξαναζήστε μοναδικές αναμνήσεις με ένα Βιβλίο Φωτογραφιών Μωρού

Αφηγηθείτε την ιστορία της ανάπτυξης του μωρού σας με ένα εντελώς εξατομικευμένο Βιβλίο Φωτογραφιών

Κανένα μωρό δεν είναι ίδιο με το άλλο: Επιλέξτε την τέλεια μορφή και επιφάνεια του βιβλίου φωτογραφιών

Κανένα μωρό δεν είναι ίδιο με το άλλο: Επιλέξτε την τέλεια μορφή και επιφάνεια του βιβλίου φωτογραφιών

Αν καταγράφετε την ανάπτυξη και τα ορόσημα του μωρού σας, η δημιουργία ενός Photo Book που συγκεντρώνει όλες αυτές τις αναμνήσεις είναι μια εξαιρετική ιδέα. Θέλουμε το Βιβλίο Φωτογραφιών του μωρού σας να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του παιδιού σας, γι' αυτό προσφέρουμε ατελείωτες επιλογές προσαρμογής! Κατ' αρχάς, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς διαφορετικούς τύπους, μορφές, επιλογές εξώφυλλων και επιφανειών Photo Book.

Όταν πρόκειται να σχεδιάσετε τις σελίδες του Photo Book σας, θα μπορείτε να εξατομικεύσετε πλήρως κάθε σελίδα. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και cliparts ειδικά φτιαγμένα για μωρά και παιδιά, ώστε να μπορείτε να εμπλουτίσετε το Photo Book σας με διασκεδαστικές και προσωπικές πινελιές.

Μια πολύ συνηθισμένη ιδέα όσον αφορά τη φωτογράφηση μωρών είναι η δημιουργία ετήσιων Βιβλίων Φωτογραφιών για να απαθανατίσετε κάθε έτος της ζωής του παιδιού σας. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές μορφές και χαρακτηριστικά Photo Book ή να ακολουθήσετε τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια μορφή κάθε χρόνο. Η επιλογή είναι δική σας! Πρόκειται για ανεκτίμητες εικόνες που αξίζουν να προβληθούν όπως εσείς οραματίζεστε.

Ανακαλύψτε το όμορφο ακρυλικό κάλυμμα της σειράς Professional Line

Οι φωτογραφίες των μωρών είναι κάτι ξεχωριστό, συναισθηματικό, κάτι που θα θέλετε να διατηρήσετε για πολλές γενιές. Αν θέλετε αυτό το βιβλίο φωτογραφιών να έχει μια επιπλέον πολυτελή πινελιά και ένα εντελώς μοναδικό φινίρισμα, σας προτείνουμε τα βιβλία φωτογραφιών Professional Line. Είναι χειροποίητα και συνδυάζουν εξαιρετική δερματίνη με ακρυλικό για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό εξώφυλλο. Η εικόνα που θα επιλέξετε για το εξώφυλλο θα γίνει από μόνη της ένα έργο τέχνης και οι εικόνες στο εσωτερικό θα λάμπουν και θα σας φέρουν πίσω σε αυτές τις αναντικατάστατες στιγμές με το μικρό σας.

Ανακαλύψτε το όμορφο ακρυλικό κάλυμμα της σειράς Professional Line
Το τέλειο ταίρι: ένα Premium κουτί δώρου για το βιβλίο φωτογραφιών σας

Το τέλειο ταίρι: ένα Premium κουτί δώρου για το βιβλίο φωτογραφιών σας

Αναβαθμίστε και προστατέψτε το βιβλίο φωτογραφιών του μωρού σας με το ασορτί Premium Gift Box! Τα Κουτιά Δώρου μας έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν τη σειρά των Βιβλίων Φωτογραφίας μας και θα προσθέσουν την τελευταία πινελιά εκλέπτυνσης. Το χειροποίητο κουτί θα διατηρήσει τις αναμνήσεις σας σε άριστη κατάσταση, ώστε το Βιβλίο Φωτογραφιών να παραμείνει στην οικογένειά σας για πολλές γενιές.

Μπορείτε να εξατομικεύσετε το Premium Gift Box με κείμενο, cliparts και φωτογραφίες, αν επιλέξετε το ακρυλικό κάλυμμα για το Box.

Παραγγελία χωρίς ρίσκο

Παραγγελία χωρίς ρίσκο

Προσφέρουμε διάφορους ασφαλείς τρόπους πληρωμής για τις παραγγελίες σας. Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή PayPal.

Στην πόρτα σας σε 48 ώρες

Στην πόρτα σας σε 48 ώρες

Το κουτί δώρου κατασκευάζεται σε μόλις μία ημέρα και έτσι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αποστολή express για ακόμη πιο γρήγορη παράδοση.

Εγγυημένη ικανοποίηση

Εγγυημένη ικανοποίηση

Η ικανοποίησή σας αποτελεί θεμέλιο στη φιλοσοφία της εταιρείας μας. Εάν προκύψει πρόβλημα, θα σας προσφέρουμε λύση με απόλυτη ασφάλεια.

Κρατήστε κάθε πολύτιμη λεπτομέρεια

Κρατήστε κάθε πολύτιμη λεπτομέρεια

Οι βρεφικές φωτογραφίες είναι πολύ ξεχωριστές και ένα βιβλίο φωτογραφιών που τις περιέχει μπορεί να γίνει ένα πολύτιμο οικογενειακό ενθύμιο που τα παιδιά σας θα αγαπούν να αναπολούν. Γι' αυτό είναι σημαντικό να είναι ορατή κάθε λεπτομέρεια. Όλα τα Βιβλία Φωτογραφιών μας διατίθενται με βιβλιοδεσία layflat, ώστε να μη χαθεί καμία λεπτομέρεια του σχεδίου σας!

Το layflat δέσιμο σημαίνει ότι μπορείτε είτε να παίξετε με πανοραμικές εικόνες είτε να συμπεριλάβετε περισσότερες φωτογραφίες ανά σελίδα χωρίς τον κίνδυνο να κοπούν οι εικόνες στη μέση.

Χωρίς λογότυπα ή σύμβολα: απολαύστε έναν καθαρό σχεδιασμό στο βιβλίο φωτογραφιών σας!

Χωρίς λογότυπα ή σύμβολα: απολαύστε έναν καθαρό σχεδιασμό στο βιβλίο φωτογραφιών σας!

Όλα τα ψηφιακά φωτογραφικά βιβλία Saal δεν διαθέτουν λογότυπα ή σύμβολα. Εάν σχεδιάσετε ένα baby Photo Book, θα περιέχει μόνο ένα μικρό barcode στο πίσω μέρος και στην τελευταία σελίδα, το οποίο μπορείτε να αφαιρέσετε εάν το επιθυμείτε. Γνωρίζουμε ότι αυτές οι εικόνες είναι ανεκτίμητες, γι' αυτό θέλουμε να λάμπουν χωρίς περισπασμούς.

Σχεδιάστε το βιβλίο φωτογραφιών για το μωρό σας με τη μέθοδο σχεδιασμού που προτιμάτε!

Είτε προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή, tablet ή τηλέφωνο, εμείς κάνουμε το σχεδιασμό γρήγορο και εύκολο. Αρχικά, σας συνιστούμε να συγκεντρώσετε όλες τις φωτογραφίες που θα θέλατε να συμπεριλάβετε στο Photo Book και να τις κρατήσετε όλες σε έναν φάκελο. Συνήθως, τα βιβλία φωτογραφιών για μωρά σχεδιάζονται ακολουθώντας μια χρονολογική σειρά: με αυτόν τον τρόπο, το βιβλίο φωτογραφιών θα αφηγείται μια ιστορία.

Αρχικά, θα πρέπει να επιλέξετε τη μορφή του Photo Book (τετράγωνο, πορτρέτο, οριζόντιο). Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε τα άλλα χαρακτηριστικά, όπως το υλικό του εξωφύλλου ή την επιφάνεια (προτιμάτε ματ ή γυαλιστερό;). Διαθέτουμε επίσης διαφορετικούς τρόπους σχεδιασμού, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το πόση βοήθεια θα θέλατε για το σχεδιασμό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες σχεδιασμού μας εδώ.

Σχεδιάστε το βιβλίο φωτογραφιών για το μωρό σας με τη μέθοδο σχεδιασμού που προτιμάτε!

Επιλέξτε βιώσιμα Βιβλία Φωτογραφίας

Παράγεται με ηλιακή ενέργεια

Παράγεται με ηλιακή ενέργεια

Με περισσότερα από 3,000 m² ηλιακών μονάδων, οι ενεργειακές μας ανάγκες καλύπτονται τις περισσότερες ημέρες.

Ουδέτερος άνθρακας

Ουδέτερος άνθρακας

Αντισταθμίζουμε τις αναπόφευκτες εκπομπές CO₂ επενδύοντας σε παγκόσμια περιβαλλοντικά έργα

Υπεύθυνη ναυτιλία

Υπεύθυνη ναυτιλία

Όποτε είναι δυνατόν, αποστέλλουμε τα πακέτα μας με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα