Ρυθμίσεις κοινής χρήσης

Ρυθμίσεις κοινής χρήσης

Σε αυτό το μενού θα βρείτε τα εργαλεία για να μοιράζεστε τις εικόνες και τις γκαλερί σας με τις επαφές και τους πελάτες σας. Είναι επίσης απαραίτητο να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή αν θέλετε να πουλήσετε τις εικόνες σας. Την πρώτη φορά που κάνετε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις κοινής χρήσης, μια οθόνη θα σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση.

Ενεργοποίηση κοινής χρήσης

Μόλις ενεργοποιηθεί, θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές που θα σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε τον τρόπο κοινής χρήσης της γκαλερί σας. Ο σύνδεσμος κοινής χρήσης που δημιουργήθηκε και οδηγεί στη γκαλερί σας θα είναι ορατός εδώ. Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτόν τον σύνδεσμο με μη αυτόματο τρόπο ή απλά να κάνετε κλικ στο Άνοιγμα για να ανοίξετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο προς τη γκαλερί σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε πώς θα βλέπουν οι χρήστες τη γκαλερί.

Μενού κοινής χρήσης της γκαλερί

Υπάρχουν περαιτέρω επιλογές για να ρυθμίσετε τον τρόπο κοινής χρήσης της γκαλερί σας. Θα δείτε ότι ο τίτλος που έχει γραφτεί στις ρυθμίσεις της γκαλερί σας έχει αντιγραφεί ως ο προεπιλεγμένος τίτλος για τον κοινόχρηστο σύνδεσμο της γκαλερί σας. Αν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον τίτλο που θα εμφανίζεται στον κοινόχρηστο σύνδεσμο ως τίτλος της γκαλερί σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε την περιγραφή της γκαλερί σας, εάν το επιθυμείτε.

Αντικατάσταση της περιγραφής της γκαλερί

Εάν έχετε ενεργοποιήσει προηγουμένως τις γλώσσες στις πωλήσεις σας, μπορείτε να προσθέσετε τον μεταφρασμένο τίτλο και την περιγραφή για τον κοινόχρηστο σύνδεσμο της γκαλερί σας εδώ κάνοντας κλικ στο κουμπί Μετάφραση. Οι ενεργοποιημένες γλώσσες θα εμφανιστούν για να τις συμπληρώσετε.

Μεταφράσεις

Τέλος, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή δημοσίευσης της γκαλερί στη σελίδα του προφίλ σας. Με αυτόν τον τρόπο, εκτός από την πρόσβαση στη γκαλερί μέσω του κοινόχρηστου συνδέσμου, οι χρήστες θα μπορούν να την επισκέπτονται μέσω της σελίδας του προφίλ σας, μαζί με άλλες γκαλερί που έχετε δημοσιεύσει εκεί.

Δημοσίευση στη σελίδα προφίλ

Ασφαλής με κωδικό πρόσβασης

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να προστατεύσετε τη γκαλερί σας με κωδικό πρόσβασης. Με αυτόν τον τρόπο μόνο οι χρήστες που γνωρίζουν τον κωδικό πρόσβασης μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν. Θα χρειαστεί να πείτε χειροκίνητα στους χρήστες τον κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσουν πρόσβαση στη γκαλερί.

Ασφαλής με κωδικό πρόσβασης

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την επιλογή Απαίτηση εγγραφής. Αυτό θα απαιτήσει από τον χρήστη που αποκτά πρόσβαση στον κοινόχρηστο σύνδεσμο να εγγραφεί.

Απαίτηση εγγραφής

Μόλις ένας χρήστης εγγραφεί στη γκαλερί, θα εμφανίζεται στο μενού πληροφοριών της γκαλερί.

Χρήστης που εμφανίζεται στη γκαλερί

Και αν ο χρήστης είναι νέος, θα προστεθεί στις επαφές σας.

Χρήστης στις επαφές

Θα δείτε ότι αν η επιλογή Απαίτηση εγγραφής είναι ενεργή, θα εμφανιστεί η επιλογή Πρώτος χρήστης ορίζει κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε, πράγμα που σημαίνει ότι ο πρώτος χρήστης που συνδέεται σε αυτή τη γκαλερί ορίζει τον κωδικό πρόσβασης για τη γκαλερί.

Αποστολή κοινόχρηστου συνδέσμου στις επαφές

Κάτω από τον κοινόχρηστο σύνδεσμο, θα βρείτε τις διάφορες επιλογές για να στείλετε και να μοιραστείτε τη γκαλερί σας με τους χρήστες. Μπορείτε να αντιγράψετε το σύνδεσμο κοινής χρήσης για να τον στείλετε στους χρήστες της επιλογής σας μέσω της μεθόδου ή της πλατφόρμας που προτιμάτε. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στείλετε τον σύνδεσμο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό θα ανοίξει αυτόματα το προεπιλεγμένο λογισμικό που έχετε επιλέξει στη συσκευή σας για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ή μπορείτε να στείλετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο στις επαφές σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας από το Photo Portal κάνοντας κλικ στην επιλογή Κοινή χρήση με επαφές.

Επιλογές συνδέσμου κοινής χρήσης

Όταν επιλέξετε αυτή την επιλογή, θα δείτε τις επαφές και την ομάδα επαφών που έχετε προσθέσει προηγουμένως. Μπορείτε να επιλέξετε αυτές στις οποίες θέλετε να στείλετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες επαφές εδώ κάνοντας κλικ στο κουμπί Προσθήκη.

Επιλογή επαφών

Μόλις επιλέξετε τις επαφές που θα λάβουν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον κοινόχρηστο σύνδεσμο της γκαλερί σας, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Συνέχεια. Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο όπου μπορείτε να γράψετε το κείμενο που θα συνοδεύει τον κοινόχρηστο σύνδεσμο. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις Πωλήσεις, μπορείτε να επιλέξετε ένα από το διαθέσιμο αναπτυσσόμενο μενού. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι οι επαφές που επιλέξατε προηγουμένως έχουν ήδη συμπεριληφθεί. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή μηνύματος και οι επαφές αυτές θα λάβουν το μήνυμα που γράφτηκε δίπλα στον κοινόχρηστο σύνδεσμο της γκαλερί σας.

Αποστολή μηνύματος

Αφού διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης της γκαλερί, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Θα δείτε ότι η κατάσταση της γκαλερί σας έχει αλλάξει.

Κατάσταση της γκαλερί

Κοινή χρήση μίας μόνο εικόνας

Εκτός από την κοινή χρήση ενός συνδέσμου γκαλερί, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο μεμονωμένης εικόνας εντός της γκαλερί σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο μενού Γκαλερί και ανοίξτε τη γκαλερί που περιέχει την εικόνα που θέλετε να μοιραστείτε. Επιλέξτε την εικόνα για να εμφανιστεί ένα δεξί μενού με εργαλεία και πληροφορίες σχετικά με την επιλεγμένη φωτογραφία. Κάτω από την επικεφαλίδα Λειτουργίες υπάρχει το κουμπί Αντιγραφή συνδέσμου εικόνας. Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί, θα αντιγράψετε το σύνδεσμο της συγκεκριμένης εικόνας, τον οποίο μπορείτε στη συνέχεια να επικολλήσετε όπου θέλετε να τη μοιραστείτε.
Βεβαιωθείτε ότι η γκαλερί που περιέχει την εικόνα έχει προηγουμένως κοινοποιηθεί, προκειμένου να κοινοποιηθεί επιτυχώς ο σύνδεσμος εικόνας.

Κουμπί αντιγραφής συνδέσμου εικόνας

Εάν η γκαλερί έχει ενεργοποιήσει την επιλογή " Να επιτρέπεται η παραγγελία ", ο κοινοποιημένος σύνδεσμος εικόνας θα επιτρέπει στους χρήστες να παραγγείλουν τη συγκεκριμένη εικόνα σύμφωνα με τον σχετικό τιμοκατάλογο.