Ρυθμίσεις γκαλερί

Ρυθμίσεις γκαλερί

Σε αυτό το μενού μπορείτε να ρυθμίσετε την παρουσίαση της γκαλερί σας.
Πρώτα θα βρείτε τις Βασικές ρυθμίσεις, όπου μπορείτε να αλλάξετε τον τίτλο, να προσθέσετε μια περιγραφή με εξατομικευμένα στυλ, όπως έντονη γραφή, υπογράμμιση, πλάγια γραφή και κουκκίδες, και να επιλέξετε έναν τύπο φωτογραφίας για τη γκαλερί σας. Σημειώστε ότι αυτές οι λεπτομέρειες προορίζονται για εσωτερική χρήση. Από προεπιλογή, οι πληροφορίες μεταφέρονται ως Τίτλος και Περιγραφή του κοινόχρηστου συνδέσμου σας, αλλά μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτές τις πληροφορίες στον κοινόχρηστο σύνδεσμό σας στο μενού Ρυθμίσεις κοινής χρήσης.
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το άρθρο Ρυθμίσεις κοινής χρήσης.

Τύπος φωτογραφίας: επιλέξτε τον τύπο των φωτογραφιών της γκαλερί σας.
Ημερομηνία φωτογράφισης: Μπορείτε να εισαγάγετε την ημερομηνία λήψης των φωτογραφιών.
Ξεκινήστε τη δημοσίευση: Μπορείτε να εισαγάγετε το πότε θέλετε να ξεκινήσει η κοινή χρήση της γκαλερί.
Τέλος δημοσίευσης: Μπορείτε να εισαγάγετε πότε θέλετε να σταματήσει η κοινή χρήση της γκαλερί.
Ροή εργασίας E-mail: Μπορείτε να επιλέξετε μια ροή εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ρυθμίσει προηγουμένως. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο άρθρο Ροή εργασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μενού ρυθμίσεων γκαλερί

Παρακάτω θα βρείτε διάφορες ρυθμίσεις για τη γκαλερί σας. Έχετε τη δυνατότητα να εμφανίσετε μια εικόνα ως επικεφαλίδα της γκαλερί σας, η οποία θα είναι ορατή στην κορυφή του κοινόχρηστου συνδέσμου της γκαλερί.

Γκαλερί

Αν θέλετε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή να χρησιμοποιείτε αυτή την εικόνα κεφαλίδας αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη λειτουργία και να μην την εμφανίζετε μέσα στη γκαλερί σας.

Επιλογή εμφάνισης εικόνας τίτλου

Οι φωτογραφίες μέσα σε μια γκαλερί μπορούν να περιλαμβάνουν έναν τίτλο και μια περιγραφή. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να προστεθούν κατά την επιλογή μιας φωτογραφίας, στη δεξιά στήλη. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή για την εμφάνιση του τίτλου και της περιγραφής της φωτογραφίας στην κοινή γκαλερί σας.

Επιλογή τίτλου φωτογραφίας στη γκαλερί

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες Υδατογράφημα, Σχόλια και Εμφάνιση κουμπιού ανατροφοδότησης σε αυτή την ενότητα. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις επιλογές, ανατρέξτε στο αντίστοιχο περιεχόμενο.
Μετά από αυτές τις επιλογές, θα βρείτε τα εργαλεία για να τροποποιήσετε την εμφάνιση της γκαλερί σας.

Επιλογές εμφάνισης

Έχετε ακόμη τη δυνατότητα να επιλέξετε ανεξάρτητα τη λειτουργία εμφάνισης σε κινητές συσκευές.

Προβολή για κινητά

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων της γκαλερί σας, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Εισαγωγή ρυθμίσεων

Εάν επιθυμείτε να αντιγράψετε τις ίδιες ρυθμίσεις από μια άλλη γκαλερί, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο κουμπί Εισαγωγή που βρίσκεται στη δεξιά στήλη δίπλα στον τίτλο Ρυθμίσεις μέσα στη γκαλερί.

Κουμπί εισαγωγής ρυθμίσεων

Κάνοντας κλικ στο κουμπί Εισαγωγή, θα εμφανιστεί ένα μενού που θα εμφανίζει όλες τις γκαλερί που έχετε ήδη. Πρέπει να επιλέξετε τη γκαλερί από την οποία θέλετε να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο Εισαγωγή.

Οι ρυθμίσεις της γκαλερί θα τροποποιηθούν σύμφωνα με τις εισαγόμενες ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις εικόνας

Όταν επιλέγετε μια φωτογραφία σε μια γκαλερί, θα εμφανιστεί μια δεξιά στήλη με πληροφορίες και λειτουργίες που αφορούν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, οι οποίες χωρίζονται σε καρτέλες ως εξής

Ρυθμίσεις εικόνας στη δεξιά στήλη

Λειτουργίες
Σχόλια: Ανοίξτε ένα παράθυρο σχολίων για να δείτε τα υπάρχοντα σχόλια και να προσθέσετε νέα. Οι ρυθμίσεις της γκαλερί πρέπει να επιτρέπουν τα σχόλια και η γκαλερί πρέπει να είναι κοινόχρηστη για να μπορούν να προσθέσουν σχόλια άλλοι χρήστες.
Αντιγραφή: Αυτό το κουμπί σας επιτρέπει να αντιγράψετε την επιλεγμένη φωτογραφία σε μια άλλη γκαλερί ή υπο-γκαλερί που έχει ήδη δημιουργηθεί.
Μετακίνηση σε: Χρησιμοποιήστε αυτή τη λειτουργία για να μετακινήσετε την επιλεγμένη εικόνα σε μια άλλη γκαλερί ή υπο-γκαλερί που έχει ήδη δημιουργηθεί, αφαιρώντας την από την τρέχουσα.
Αντιγραφή συνδέσμου εικόνας: Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί, αντιγράφετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο για τη συγκεκριμένη φωτογραφία, τον οποίο μπορείτε στη συνέχεια να επικολλήσετε και να μοιραστείτε όπως χρειάζεται. Σημειώστε ότι η γκαλερί πρέπει να επιτρέπει την κοινή χρήση για να λειτουργήσει αυτός ο σύνδεσμος.
Δημιουργία λεζάντας (για εκθέσεις): Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή για να δημιουργήσετε μια εκτυπώσιμη κάρτα QR που θα παραπέμπει στη συγκεκριμένη φωτογραφία όταν σαρωθεί. Σημειώστε ότι οι ρυθμίσεις κοινής χρήσης πρέπει να είναι ενεργοποιημένες για να λειτουργήσει αυτή η επιλογή. Επιπλέον, εάν η γκαλερί έχει οριστεί για πώληση, η φωτογραφία μπορεί να γίνει άμεσα διαθέσιμη για αγορά με σάρωση, σύμφωνα με τις καθορισμένες ρυθμίσεις.
Διαγραφή: Αυτό θα αφαιρέσει τη φωτογραφία από τη γκαλερί σας.

Λεπτομέρειες
Γενικές πληροφορίες: Η ημερομηνία δημιουργίας, το μέγεθος του αρχείου, οι διαστάσεις και οι πληροφορίες της τελευταίας παραγγελίας εμφανίζονται στην κορυφή της στήλης. Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα αρχείου της φωτογραφίας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το κλειδί. Σημειώστε ότι οι τελείες δεν επιτρέπονται στο όνομα του αρχείου.
Τίτλος: Αυτό το πεδίο σας επιτρέπει να δώσετε στη φωτογραφία σας έναν τίτλο.
Περιγραφή: Σε αυτό το πεδίο μπορείτε να εισαγάγετε μια περιγραφή για τη φωτογραφία σας.

Πωλήσεις
Εμπορικές στατιστικές: Εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των φορών που έχει αγοραστεί η φωτογραφία και τα έσοδα (εάν υπάρχει).
Τιμοκατάλογος πώλησης: Η επιλογή Χρήση τιμοκαταλόγου από τη γκαλερί είναι προεπιλεγμένη από προεπιλογή. Αυτό σημαίνει ότι αν η γκαλερί έχει ρυθμιστεί για πώληση, η φωτογραφία θα κληρονομήσει τον τιμοκατάλογο της γκαλερί. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πλαίσιο για να επιλέξετε έναν εναλλακτικό τιμοκατάλογο για τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών όταν τελειώσετε.

Διαμόρφωση της κύριας εικόνας της γκαλερί

Μέσα σε μια γκαλερί, θα δείτε ότι υπάρχει μια προεπιλεγμένη εικόνα στη δεξιά στήλη. Αυτή η εικόνα, από προεπιλογή, θα λειτουργεί ως κεφαλίδα της γκαλερί σας μόλις κοινοποιηθεί.

Κύρια εικόνα της γκαλερί

Μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη εικόνα κάνοντας κλικ στην επιλογή Αλλαγή κύριας εικόνας. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη εικόνα από τη γκαλερί ή να επιλέξετε να ανεβάσετε μια άλλη εικόνα που θα λειτουργήσει ως κύρια εικόνα της γκαλερί σας.

Επιλογές φωτογραφίας κύριας εικόνας

Μπορείτε επίσης να κάνετε προσαρμογές στην κύρια εικόνα της γκαλερί σας κάνοντας κλικ στο κουμπί Επεξεργασία εικόνας.

Επεξεργασία της κύριας εικόνας της γκαλερί

Εάν η γκαλερί σας είναι ήδη κοινόχρηστη και ανοίξετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο, θα δείτε την κύρια εικόνα της γκαλερί να λειτουργεί ως κεφαλίδα της γκαλερί σας.

Γκαλερί με κύρια εικόνα

Έχετε τη δυνατότητα να αφαιρέσετε την επικεφαλίδα από τη γκαλερί σας, αν θέλετε. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις γκαλερί της γκαλερί σας και να απενεργοποιήσετε την επιλογή Εμφάνιση κύριας εικόνας. Στις ρυθμίσεις της γκαλερί, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την επιλογή Κύρια εικόνα μόνο ως κεφαλίδα, ώστε η κύρια εικόνα να λειτουργεί μόνο ως κεφαλίδα της γκαλερί σας.

Επιλογή Κύρια εικόνα μόνο ως κεφαλίδα

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: