Σχεδιάστε το τέλειο βιβλίο φωτογραφιών

Ψάχνετε να σχεδιάσετε το τέλειο βιβλίο φωτογραφιών; Προσαρμόστε κάθε πτυχή της εμπειρίας του σχεδιασμού και ανακαλύψτε τα υψηλής ποιότητας υλικά μας

DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Νικητής της δοκιμής CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Συνολική βαθμολογία: πολύ καλή «εξαιρετικό» FOTOHITS 05/2019 Η Saal Digital κλέβει τις εντυπώσεις με έναν εξαιρετικό φωτογραφικό καμβά και με ευκρινή εκτύπωση υψηλής αντίθεσης. Νικήτρια δοκιμής CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Αποτέλεσμα δοκιμής: πολύ καλό Πολύ καλό και γρήγορη παράδοση Η Saal αποδεικνύει περίτρανα την αξία της με την υποδειγματική ποιότητα που προσφέρει.
Προσαρμόστε το τέλειο βιβλίο φωτογραφιών

Προσαρμόστε το τέλειο βιβλίο φωτογραφιών

Η εξατομίκευση ξεκινά όταν επιλέγετε τα χαρακτηριστικά του Βιβλίου Φωτογραφιών σας. Τα φωτογραφικά βιβλία μας με σκληρό εξώφυλλο είναι μια ασφαλής επιλογή: διατίθενται σε πολλές μορφές και μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως το εξώφυλλο, είτε επιλέγοντας ένα από τα κορυφαία υλικά μας είτε σχεδιάζοντας ένα φωτογραφικό εξώφυλλο σε γυαλιστερό ή ματ χρώμα.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία υλικών υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε το τέλειο βιβλίο φωτογραφιών: δερματίνη, εμφάνιση ξύλου, φυσικό λινό, ανακυκλωμένο ωκεάνιο πλαστικό, ...
Αν προτιμάτε να κάνετε μια φωτογραφία το κεντρικό κομμάτι του εξωφύλλου του Photo Book σας (ή να πειραματιστείτε με ένα κολάζ), μπορείτε να το κάνετε και αυτό! Τα ακρυλικά μας εξώφυλλα για τα βιβλία φωτογραφιών Professional Line, για παράδειγμα, είναι χειροποίητα και αποτελούν μια μοναδική και ξεχωριστή επιλογή.

Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε ένα άλμπουμ χαρτοφυλακίου που σας επιτρέπει να αλλάξετε τη σειρά των σελίδων και να παραγγείλετε νέες, ή ένα βιβλίο φωτογραφιών με μαλακό εξώφυλλο, αν θέλετε ένα πιο ελαφρύ και ευέλικτο εξώφυλλο. Φυσικά, θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε το αγαπημένο σας σχήμα (τετράγωνο, οριζόντιο ή πορτραίτο) και την επιφάνεια των εσωτερικών σελίδων, επιλέγοντας από τα υψηλής ποιότητας φωτογραφικά χαρτιά της Fujifilm.

Ud9qUaZPguA

Πώς να δημιουργήσετε ένα βιβλίο φωτογραφιών χρησιμοποιώντας το λογισμικό Saal Design Software

Ανακαλύψτε τις διαφορετικές επιλογές σχεδιασμού που σας προσφέρει το λογισμικό Saal Design για να δημιουργήσετε το πλήρως εξατομικευμένο βιβλίο φωτογραφιών σας.

Σε αυτό το χρήσιμο σεμινάριο, θα παρουσιάσουμε τις διάφορες επιλογές διαμόρφωσης και ορισμένες από τις διαθέσιμες λειτουργίες, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε το Photo Book σας σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές σας.

Δημιουργήστε το τέλειο βιβλίο φωτογραφιών σας με το λογισμικό Saal Design!

Δημιουργήστε το τέλειο βιβλίο φωτογραφιών σας με το λογισμικό Saal Design!

Κάθε σελίδα του Photo Book μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και το στυλ σας. Προσαρμόστε το φόντο, τη διάταξη των εικόνων σας και προσθέστε προσωπικές πινελιές με cliparts και κείμενο. Το δικό σας βιβλίο φωτογραφιών, ο δικός σας σχεδιασμός!

Για μέγιστη προσαρμογή, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το επιτραπέζιο λογισμικό Saal Design ή το ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα μπορείτε είτε να σχεδιάσετε το Photo Book σας από την αρχή με τη λειτουργία σχεδιασμού κενών προτύπων, είτε να λάβετε κάποια βοήθεια όσον αφορά τη διάταξη με τις δύο άλλες λειτουργίες σχεδιασμού μας. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες εδώ. Για ταχύτερους σχεδιασμούς εν κινήσει, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή iOS ή Android.

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε το βιβλίο φωτογραφιών σας σε ένα εξωτερικό λογισμικό, κατεβάζοντας τα πρότυπα μας και στη συνέχεια να φορτώσετε εύκολα το έργο σας ως PDF. Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επαγγελματική μας ζώνη.

Layflat binding

Layflat binding

Με τη βιβλιοδεσία Layflat, μπορείτε να τοποθετήσετε φωτογραφίες σε ολόκληρη τη διπλή σελίδα χωρίς να χάσετε καμία λεπτομέρεια.

Χωρίς λογότυπο κατασκευαστή

Χωρίς λογότυπο κατασκευαστή

Όλα τα φωτογραφικά προϊόντα μας κατασκευάζονται χωρίς ενοχλητικό λογότυπο κατασκευαστή. Επίσης, ο γραμμωτός κώδικας παραγωγής μπορεί να αφαιρεθεί.

Χρώμα μεγάλης διάρκειας

Χρώμα μεγάλης διάρκειας

Εγγυόμαστε σταθερότητα χρώματος για 75 χρόνια: απολαύστε ζωντανά χρώματα όπως την πρώτη μέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εγγυημένη ικανοποίηση

Εγγυημένη ικανοποίηση

Η ικανοποίησή σας αποτελεί κεντρικό μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας μας

Επιλέξτε ένα υλικό υψηλής ποιότητας για το βιβλίο φωτογραφιών σας

Θα θέλατε να δείτε από κοντά όλα τα υψηλής ποιότητας υλικά μας για τα εξώφυλλα των Photo Book; Μπορείτε να παραγγείλετε το σετ δειγμάτων μας για να λάβετε όλα τα υλικά του εξωφύλλου καθώς και όλες τις επιφάνειες για τις εσωτερικές σελίδες!

Επιλέξτε ένα υλικό υψηλής ποιότητας για το βιβλίο φωτογραφιών σας

Αντλήστε έμπνευση από τη συλλογή μας!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Προσθέστε μια κομψή πινελιά με τα κουτιά δώρων Premium

Προσθέστε μια κομψή πινελιά με τα κουτιά δώρων Premium

Με τη Saal Digital, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε ένα μοναδικό Premium κουτί δώρου που θα προσθέσει μια κομψή πινελιά και θα κρατήσει το βιβλίο φωτογραφιών σας καλά προστατευμένο.

Ανάλογα με το υλικό που επιλέγετε, θα μπορείτε να συμπεριλάβετε μια εικόνα (για παράδειγμα, αν επιλέξετε το Ακρυλικό κουτί δώρου Premium) ή να προσθέσετε κείμενα ή cliparts στα υψηλής ποιότητας υλικά μας, όπως η δερματίνη ή το φυσικό λινό. Όταν πρόκειται να σχεδιάσετε το Premium Gift Box σας, το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε το ίδιο φορμά με το Photo Book σας, καθώς έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό το φορμά.

Επιλέξτε βιώσιμα Βιβλία Φωτογραφίας

Παράγεται με ηλιακή ενέργεια

Παράγεται με ηλιακή ενέργεια

Με περισσότερα από 3,000 m² ηλιακών μονάδων, οι ενεργειακές μας ανάγκες καλύπτονται τις περισσότερες ημέρες.

Ουδέτερος άνθρακας

Ουδέτερος άνθρακας

Αντισταθμίζουμε τις αναπόφευκτες εκπομπές CO₂ επενδύοντας σε παγκόσμια περιβαλλοντικά έργα

Υπεύθυνη ναυτιλία

Υπεύθυνη ναυτιλία

Όποτε είναι δυνατόν, αποστέλλουμε τα πακέτα μας με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: