Γίνετε μεταπωλητής της Saal Digital

30 % έκπτωση έως 31/01/2024

Στις δυσκολίες, είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε και θέλουμε κι εμείς να σας υποστηρίξουμε. Για αυτό, μέχρι τις 31/01/2024, αποφασίσαμε να αυξήσουμε το αρχικό επίπεδο της έκπτωσης μεταπωλητή σε 30 %.

10 % 30 % έκπτωση*

Ισχύει έως 31/01/2024

Εγγυημένη έκπτωση σε όλα τα προϊόντα για τουλάχιστον 12 μήνες

15 % 30 % έκπτωση*

Ισχύει έως 31/01/2024

Για μέσο όρο κύκλου εργασιών που αφορά αγαθά αξίας 100 € τον μήνα ή 1200 € τους τελευταίους 12 μήνες

20 % 30 % έκπτωση*

Ισχύει έως 31/01/2024

Για μέσο όρο κύκλου εργασιών που αφορά αγαθά αξίας 200 € τον μήνα ή 2400 € τους τελευταίους 12 μήνες

έκπτωση 30 % ή περισσότερο*

Εάν υπερβείτε αυτά τα ποσά κύκλου εργασιών, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε.

* Η έκπτωση ισχύει για όλα τα προϊόντα για 12 μήνες μετά την έναρξη της περιόδου. Η έκπτωση θα προσαρμοστεί αμέσως μετά την επίτευξη του ορίου εσόδων. Η έκπτωση ενδέχεται να μειωθεί μόνο αν δεν επιτευχθεί το όριο εσόδων μετά από 12 μήνες. Το όριο εσόδων αφορά το ποσό τιμολογίων χωρίς ΦΠΑ και έξοδα αποστολής. Δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού με άλλες προσφορές και κουπόνια.

Για φωτογράφους, πρακτορεία και ελεύθερους επαγγελματίες

Είστε φωτογράφος, πρακτορείο ή εταιρεία; Θέλετε να πουλάτε επαγγελματικά προϊόντα φωτογραφίας άριστης ποιότητας στους πελάτες σας; Τότε, η Saal Digital είναι ο ιδανικός συνεργάτης για εσάς. Ξεκινήσατε μόλις τη δική σας επιχείρηση; Θα σας υποστηρίξουμε από την αρχή, παρέχοντας 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα. Ανάλογα με τον αριθμό των παραγγελιών, η έκπτωσή σας μπορεί να είναι μεγαλύτερη.

Σύνοψη προϋποθέσεων

  • Η έκπτωσή σας αποθηκεύεται κατευθείαν στον λογαριασμό σας μετά την επιτυχή εγγραφή
  • Επωφεληθείτε από έκπτωση 10 % σε όλα τα προϊόντα, από την αρχή
  • Δεν υπάρχει ελάχιστος κύκλος εργασιών
  • Πιθανότητα μεγαλύτερης έκπτωσης όταν πετύχετε τον καθορισμένο καθαρό κύκλο εργασιών
  • Χωρίς προμήθειες και χρονικό όριο
  • Δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού με άλλες προσφορές και κουπόνια
  • Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταβίβασης

Τα πλεονεκτήματα των μεταπωλητών

Επαγγελματική ζώνη

Στην επαγγελματική ζώνη, θα βρείτε πληροφορίες για διαστάσεις, βαθμονόμηση και προετοιμασία δεδομένων. Με τα πρόσθετα του λογισμικού Saal Design για το Adobe Photoshop και το Adobe InDesign, καθώς και τη λειτουργία επαγγελματικής αποστολής αρχείων, μπορείτε να σχεδιάσετε τα προϊόντα σας στο δικό σας λογισμικό.

Προφίλ ICC

Διαχείριση χρωμάτων για επαγγελματίες. Εργαστείτε σύμφωνα με τις προδιαγραφές ICC για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Χρησιμοποιήστε τα προφίλ ICC στη βαθμονόμηση για ιδανικό χρωματικό αποτέλεσμα.

Sample Products

Πρόγραμμα δειγμάτων

50% έκπτωση σε δείγματα προϊόντων. Δημιουργήστε το προσωπικό σας portfolio και παρουσιάστε στους πελάτες σας προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως photobook, διακοσμητικά τοίχου και κάρτες. 50% έκπτωση σε δείγματα. Δημιουργήστε το προσωπικό σας portfolio και παρουσιάστε στους πελάτες σας προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως photobook, διακοσμητικά τοίχου και κάρτες.

Professional Line

Επαγγελματική γραμμή

Προσφέρετε στους πελάτες σας το κάτι παραπάνω. Χειροποίητα, με δερμάτινο κάλυμμα και, όπως πάντα, χωρίς κανένα λογότυπο κατασκευαστή. Τα προϊόντα μας Professional Line, με το πολυτελές ακρυλικό και το δερμάτινο κάλυμμα, προσφέρουν μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία. Η ελκυστική παρουσίαση ολοκληρώνεται με το αποκλειστικό κουτί δώρου.

Τι κάνει τη Saal Digital να ξεχωρίζει

Κορυφαία ποιότητα

Στη Saal Digital, πιστεύουμε στην παραγωγή προϊόντων φωτογραφίας υψηλής ποιότητας με ποιοτικό φινίρισμα. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Σε εμάς, οι φωτογραφίες σας βρίσκονται στα καλύτερα χέρια!

Γρήγορη παράδοση

Θα λάβετε τα προϊόντα φωτογραφίας σας το συντομότερο δυνατό. Με χρόνο παραγωγής μόλις λίγων εργάσιμων ημερών, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αποστολή express για ακόμη πιο γρήγορη παράδοση.

Απευθείας από τον κατασκευαστή

Η διαφάνεια είναι σημαντική για εμάς: Στη Saal Digital, λαμβάνετε όλες τις παραγγελίες απευθείας από τον κατασκευαστή. Με αυτόν τον τρόπο, η ταχύτερη παράδοση και η απρόσκοπτη επικοινωνία είναι εγγυημένες.

Χωρίς λογότυπο κατασκευαστή

Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν λογότυπο κατασκευαστή. Συνεπώς, λαμβάνετε ένα εντελώς ουδέτερο προϊόν χωρίς να δημιουργούνται αντιπερισπασμοί από σύμβολα ή σφραγίδες.

Παραγγελία χωρίς κίνδυνο

Προσφέρουμε μια ποικιλία ασφαλών επιλογών πληρωμής για τις παραγγελίες σας.

Εγγύηση ικανοποίησης

Η παραγγελία στη Saal Digital είναι παιχνιδάκι. Και αυτό γιατί η ικανοποίησή σας αποτελεί βασικό κομμάτι στη φιλοσοφία της εταιρείας μας. Θέλουμε να μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας. Ωστόσο, αν έχετε παράπονα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση που σας ικανοποιεί γρήγορα. Θα επανορθώσουμε, είτε επαναλαμβάνοντας την παραγγελία είτε με κουπόνι ή πίστωση!

Οι πιο συχνές ερωτήσεις για το πρόγραμμα μεταπωλητή

Η έκπτωση μεταπωλητή θα εφαρμόζεται αυτόματα στις παραγγελίες μου;

Όχι, για να λάβετε τη σχετική έκπτωση, θα πρέπει να έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας.

Τι είναι ο καθαρός κύκλος εργασιών;

Ο καθαρός κύκλος εργασιών αφορά τη συνολική αξία τιμολογίων, χωρίς τους φόρους ή τα έξοδα αποστολής. Επιπλέον, οι παραγγελίες για τις οποίες έχει γίνει επιστροφή χρημάτων θα αφαιρεθούν από τον υπολογισμό του καθαρού κύκλου εργασιών.

Τι συμβαίνει αν οι πωλήσεις μου αφορούν συγκεκριμένη εποχή του χρόνου;

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Εφόσον πετύχετε τον καθαρό στόχο πωλήσεων για το σχετικό επίπεδο έκπτωσης κατά τους προηγούμενους 12 μήνες, θα διατηρήσετε αυτήν την έκπτωση για τους επόμενους 12 μήνες.

Υπάρχουν άλλα προνόμια;

Παρέχουμε αποκλειστικές μεμονωμένες προσφορές για τις εκθέσεις / τα έργα / τις μαζικές παραγγελίες σας. Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για μεγαλύτερη έκπτωση;

Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερη έκπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας από αυτήν τη φόρμα. Θα εξετάσουμε την περίπτωσή σας μεμονωμένα.

Σχεδιάστε τώρα