Τιμοκατάλογοι: Λήψη αρχείων

Τιμοκατάλογοι: Λήψη αρχείων

Εκτός από τα προϊόντα φωτογραφίας, μπορείτε επίσης να πουλάτε αρχεία λήψης των εικόνων σας ή να επιτρέπετε τη δωρεάν λήψη τους από τη γκαλερί σας. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή λήψης αρχείων στους τιμοκαταλόγους. Οι επιλογές λήψης αρχείων εμφανίζονται στο κάτω μέρος.

Ρυθμίσεις λήψης αρχείων

Πώληση και καθορισμός τιμών

Όταν επιλεγεί αυτή η επιλογή, θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές για να τις ενεργοποιήσετε. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτές που θέλετε να πουλήσετε και να ορίσετε την απόλυτη τιμή τους.

Είναι επίσης δυνατό να προσφέρετε ένα πακέτο λήψης σε καθορισμένη τιμή που περιλαμβάνει όλες τις εικόνες της γκαλερί, ενεργοποιώντας τη λήψη αρχείων: Μόλις ορίσετε τις τιμές για τα αρχεία που μπορείτε να κατεβάσετε, κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Στη συνέχεια, τα ψηφιακά αρχεία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στη γκαλερί με τη ρυθμισμένη τιμή.

Ψηφιακά αρχεία στη γκαλερί

Εάν αγοραστούν ψηφιακά αρχεία, ο πελάτης λαμβάνει τον σύνδεσμο λήψης των φωτογραφιών γρήγορα και εύκολα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την παραλαβή της πληρωμής. Ο σύνδεσμος λήψης θα ισχύει για διάστημα έως και 30 ημερών. Μπορείτε να στείλετε εκ νέου τον σύνδεσμο λήψης στον πελάτη, εάν είναι απαραίτητο, ανοίγοντας την παραγγελία με τις λήψεις αρχείων στον πίνακα διαχείρισης παραγγελιών και κάνοντας κλικ στην επιλογή Επαναποστολή συνδέσμων λήψης στον πελάτη.

Κουμπί επαναποστολής συνδέσμων λήψης

Δωρεάν λήψη

Εάν επιλέξετε αυτή την επιλογή, οι εικόνες σας θα είναι διαθέσιμες για δωρεάν λήψη απευθείας από τη γκαλερί σας.

Ελεύθερη λήψη επιλεγμένη

Εάν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη στον τιμοκατάλογο μιας γκαλερί, εμφανίζεται ένα σύμβολο λήψης δίπλα στην εικόνα. Κάνοντας κλικ σε αυτό το σύμβολο θα ξεκινήσει η λήψη του αρχείου. Είναι επίσης δυνατό να κατεβάσετε όλες τις εικόνες ταυτόχρονα, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τα τρία κουμπιά στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέγοντας Λήψη όλων των εικόνων (ZIP). Σημειώστε ότι οι υπο-γαλάξεις δεν περιλαμβάνονται. Κάθε επιμέρους γκαλερί πρέπει να μεταφορτωθεί ξεχωριστά.

Γκαλερί με διαθέσιμη δωρεάν λήψη