Τιμοκατάλογοι: Λήψη αρχείων

Τιμοκατάλογοι: Λήψη αρχείων

Εκτός από τα προϊόντα φωτογραφίας, μπορείτε επίσης να πουλάτε αρχεία λήψης των εικόνων σας ή να επιτρέπετε τη δωρεάν λήψη τους από τη γκαλερί σας. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή λήψης αρχείων στους τιμοκαταλόγους. Οι επιλογές λήψης αρχείων εμφανίζονται στο κάτω μέρος.

Ρυθμίσεις λήψης αρχείων

Πώληση και καθορισμός τιμών

Όταν επιλεγεί αυτή η επιλογή, θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές για να τις ενεργοποιήσετε. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτές που θέλετε να πουλήσετε και να ορίσετε την απόλυτη τιμή τους.

Είναι επίσης δυνατό να προσφέρετε ένα πακέτο λήψης σε καθορισμένη τιμή που περιλαμβάνει όλες τις εικόνες της γκαλερί, ενεργοποιώντας τη λήψη αρχείων: Όλες οι εικόνες σε πλήρες μέγεθος. Αυτό σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τις ακόλουθες επιλογές:
Συμπεριλάβετε επιμέρους γκαλερί. Περιλαμβάνει όλα τα ψηφιακά αρχεία από τις επιμέρους γκαλερί.
Συμπεριλάβετε όλες τις ομαδικές γκαλερί (μόνο φωτογραφικές εργασίες). Περιλαμβάνει όλα τα ψηφιακά αρχεία από κοινές ομαδικές γκαλερί. Αυτή η επιλογή επηρεάζει μόνο τις εργασίες φωτογραφίας.

Ενεργοποιούνται όλες οι εικόνες σε πλήρες μέγεθος

Αφού ορίσετε τις τιμές για τα αρχεία που μπορείτε να κατεβάσετε, κάντε κλικ στο Αποθήκευση. Στη συνέχεια, τα ψηφιακά αρχεία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στη γκαλερί με τη ρυθμισμένη τιμή. Σημειώστε ότι ακόμη και αν η τιμή έχει οριστεί σε 0, η διαδικασία παραγγελίας πρέπει να ολοκληρωθεί.

Ψηφιακά αρχεία στη γκαλερί

Εάν αγοραστούν ψηφιακά αρχεία, ο πελάτης λαμβάνει γρήγορα και εύκολα τον σύνδεσμο λήψης των φωτογραφιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την παραλαβή της πληρωμής. Ο σύνδεσμος λήψης θα ισχύει για διάστημα έως και 30 ημερών. Μπορείτε να στείλετε εκ νέου τον σύνδεσμο λήψης στον πελάτη, εάν είναι απαραίτητο, ανοίγοντας την παραγγελία με τις λήψεις αρχείων στον πίνακα διαχείρισης παραγγελιών και κάνοντας κλικ στην επιλογή Επαναποστολή συνδέσμων λήψης στον πελάτη.

Κουμπί επαναποστολής συνδέσμων λήψης

Δωρεάν λήψη

Εάν επιλέξετε αυτή την επιλογή, οι εικόνες σας θα είναι διαθέσιμες για δωρεάν λήψη απευθείας από τη γκαλερί σας, χωρίς να χρειάζεται να τις προσθέσετε στο καλάθι αγορών. Ως εκ τούτου, οι δωρεάν λήψεις που πραγματοποιούνται με αυτή τη μέθοδο δεν θα εμφανίζονται στο μενού Διαχείριση παραγγελιών.

Ελεύθερη λήψη επιλεγμένη

Εάν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη στον τιμοκατάλογο μιας γκαλερί, εμφανίζεται ένα σύμβολο λήψης δίπλα στην εικόνα. Κάνοντας κλικ σε αυτό το σύμβολο θα ξεκινήσει η λήψη του αρχείου. Είναι επίσης δυνατή η λήψη όλων των εικόνων ταυτόχρονα κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη όλων των εικόνων. Σημειώστε ότι οι υπο-γαλερί δεν περιλαμβάνονται. Κάθε υπο-γαλερί πρέπει να μεταφορτωθεί ξεχωριστά.

Γκαλερί με διαθέσιμη δωρεάν λήψη

Πρόσθετες λήψεις

Μπορείτε να προσφέρετε πρόσθετες λήψεις αρχείων στα σύνολα προϊόντων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρετε ψηφιακά αρχεία των παραγγελθέντων φωτογραφιών που περιλαμβάνονται στο σετ προϊόντων ή όλα τα ψηφιακά αρχεία της γκαλερί και της υπογκαλερί, είτε δωρεάν είτε ως προστιθέμενη τιμή, ανάλογα με την προτίμησή σας. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το άρθρο για το σύνολο προϊόντων.

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: